Beli lotos 28. september 2010 Prijavi Deli 28. september 2010 Časi, ko so te pribili na križ, na grmadi zažgali, poslali na gole otoke, pa so tudi že mimo. Saj ti malo spominjaš na božje pridigarje, še iz tistih časov ko ljudje niso brat znal, sam da ti s soljo strašiš, kdor ne verjame v zdravo sol ga čaka poguba. 2 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. september 2010 Prijavi Deli 28. september 2010 Saj ti malo spominjaš na božje pridigarje, še iz tistih časov ko ljudje niso brat znal, sam da ti s soljo strašiš, kdor ne verjame v zdravo sol ga čaka poguba. Alkaliziraj ali umri ni prevod moje knjige Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 28. september 2010 Prijavi Deli 28. september 2010 Alkaliziraj ali umri ni prevod moje knjige Menda res ne , saj smo pismeni veš , pozabljaš na to. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. september 2010 Prijavi Deli 28. september 2010 Menda res ne , saj smo pismeni veš , pozabljaš na to. No, če smo pismeni, potem ni potrebno meni nič verjeti, ampak samo razumeti, kar pravim v knjigi.Ti je v njej kak stavek nerazumljiv Nocoj ob pol desetih me lahko vprašaš v Kristalno jasno tudi v živo.Da ti čujem vsaj glas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 No, če smo pismeni, potem ni potrebno meni nič verjeti, ampak samo razumeti, kar pravim v knjigi.Ti je v njej kak stavek nerazumljiv Stane ne delaj se neumnega pojdi v temi malo nazaj tam ko je bilo govora o spirulini in da ne bom za noben izdelek dobila točnih informacij kje in kako je pridobljen. Nocoj ob pol desetih me lahko vprašaš v Kristalno jasno tudi v živo.Da ti čujem vsaj glas Tega pa res še nisi povedal in da lahko tja kličem za malo soli ( očitno te daje pozabljivost, mogoče si podsoljen al pa presoljen ) Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Tega pa res še nisi povedal in da lahko tja kličem za malo soli Nihče me še ni poklical za malo soli, ampak me je povprašal za mnenje o svojih težavah.Ti, ki težav nimaš, bi bila prva, ki bi me samo pozdravila in pustila številko, da te pokličem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Nihče me še ni poklical za malo soli, ampak me je povprašal za mnenje o svojih težavah.Ti, ki težav nimaš, bi bila prva, ki bi me samo pozdravila in pustila številko, da te pokličem Pozdravljam te že tukaj, ne potrebujem klicati v oddajo. Na vprašanja pa tud lahko odgovoriš tukaj saj je to javni forum in tema, ki si jo sam odprl za pogovor o zdravi soli. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Pozdravljam te že tukaj, ne potrebujem klicati v oddajo. Na vprašanja pa tud lahko odgovoriš tukaj saj je to javni forum in tema, ki si jo sam odprl za pogovor o zdravi soli.Seveda, še na vsako vprašanje sem odgovoril, ampak vedno tako, kot mislim sam, ne tako, kot bi nekateri radi slišali.Tudi, ko sem knjigo pisal, sem jo pisal na osnovi svojih izkušenj in svoje logike.Hipoteze iz nje se vsak dan potrjujejo javno, v zadnjem času pa mi ljudje pošiljajo svoje ugotovitve z biodieto tudi v pismih.Svoj predlog o zmanjšanju jodiranja živalske in hrane za ljudi na naravne vrednosti želim ministru za zdravje čim bolj podkrepti.Ali veš, da naši kmetje uporabljajo sol, ki je jodirana s 30mg joda/kg, ker v Italiji pač velja tak normativ, sol pa je poceni?Se zavedaš, koliko joda zaužiješ z mlekom in mesom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Seveda, še na vsako vprašanje sem odgovoril, ampak vedno tako, kot mislim sam, ne tako, kot bi nekateri radi slišali.Tudi, ko sem knjigo pisal, sem jo pisal na osnovi svojih izkušenj in svoje logike.Hipoteze iz nje se vsak dan potrjujejo javno, v zadnjem času pa mi ljudje pošiljajo svoje ugotovitve z biodieto tudi v pismih.Svoj predlog o zmanjšanju jodiranja živalske in hrane za ljudi na naravne vrednosti želim ministru za zdravje čim bolj podkrepti.Ali veš, da naši kmetje uporabljajo sol, ki je jodirana s 30mg joda/kg, ker v Italiji pač velja tak normativ, sol pa je poceni?Se zavedaš, koliko joda zaužiješ z mlekom in mesom? itaq.zato pa ti prawim, da si nakladač, goljuf, prewarant in lopov.bi rad začel odgowarjati? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Tudi, ko sem knjigo pisal, sem jo pisal na osnovi svojih izkušenj in svoje logike. Ali veš, da naši kmetje uporabljajo sol, ki je jodirana s 30mg joda/kg, ker v Italiji pač velja tak normativ, sol pa je poceni? Glede na vsemogoče bolezni, katere zdravi tvoja sol,predvidevam, da si tudi sam prebolel vsemogoče bolezni,saj kot praviš, si pisal knjigo na podlagi svojih izkušenj.Glede logike,bi po tvoje bilo potrebno soliti tudi strešno kritino,da ti ne bi deževje zmočilo tisto slamo...........,ki jo imaš kot kmet,očitno na pretek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Glede na vsemogoče bolezni, katere zdravi tvoja sol,predvidevam, da si tudi sam prebolel vsemogoče bolezni,saj kot praviš, si pisal knjigo na podlagi svojih izkušenj.Glede logike,bi po tvoje bilo potrebno soliti tudi strešno kritino,da ti ne bi deževje zmočilo tisto slamo...........,ki jo imaš kot kmet,očitno na pretek.Da, vsemogoče, take, ki brez potrebe mučijo večino bolnikov, morda tudi tebe in tvoje starše, če jih še imaš.Tvoja logika je pa za v čvekarije, ne za v forum o zdravju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Par dni nazaj sem zasledila, tako mimogrede, da je treba imeti posodo s soljo pokrito, ker v nasprotnem primeru jod izhlapi... Tako, da pri meni definitivno ni problem prejodiranost... , ker v svoji doooolgoletni gospodinjski karieri še nisem imela pokritega piskra s soljo.... Pa tudi, če kmetje solijo živinsko krmo, vsaj polovico joda izhlapi.... Če sklepam po teh trditvah, sploh ni "panike" glede joda in prejodiranosti.... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 bi rad začel odgowarjati?Tebi niti na dober dan, dokler se ne predstaviš. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Da, vsemogoče, take, ki brez potrebe mučijo večino bolnikov, morda tudi tebe in tvoje starše, če jih še imaš.Tvoja logika je pa za v čvekarije, ne za v forum o zdravju. Tema o zdravju je prej posiljevanje z neko soljo, kot pa tema zdravih nasvetov.Človeško ljudstvo kljub temu, da je živelo brez tvoje soli tisočletja, bo preživelo brez nje tudi naprej.Če pa je tebe strah, da bo brez tvoje soli izumrlo,si pa vsaj za sebe naredi dovolj veliko zalogo.Na koncu boš tudi ti na vrsti.Vsaka stvar ima neko zdravo mejo.Nisi edini rešitelj sveta,vsaj z svojo soljo ne.Mogoče rešuješ le svoj finanćni položaj,pa čeprav nekomu,kljub svoji prepričanosti povzročiš lahko tudi nepopravljivo škodo.Ni vse v soli,potrebno je imeti tudi kaj v glavi,le da tega nisi še opazil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Ni vse v soli,potrebno je imeti tudi kaj v glavi,le da tega nisi še opazil. SOLVENIJA Toda, kakor koli obračaš, najresnejše bolezni človeka so vendar le tri.Prazna glava, prazen žep in vojna.Vsaka je vsaki simptom.Nekoč davno se mi je zareklo, da se mi zdi, kot da sta si Jezus in Marx kot polbrata.Za malo, da ni padel ukor.A ko danes premišljam svoj vek, se mi vseeno zdi, da je bilo najbolj moderno za moje mladosti.Zdrave soli in zlata je bilo za vsako glavo in žep.Četudi bi padel ukor.Zato dovoli, da ti poklonim s soljo tudi zlato.Delnico tvoje države.Da boš lahko na morebitnih evropskih gostijah spet zdrava, bogata in lepa nevesta, ne pa le bolna in razcapana dekla. 104 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 SOLVENIJA Toda, kakor koli obračaš, najresnejše bolezni človeka so vendar le tri.Prazna glava, prazen žep in vojna. Prazna glava -sem opazilPrazen žep -sem tudi opazil (glede na posiljevanje z soljo)Vojna - za tvojo sol še dolgo ne (bo prej zmanjkalo nafte in vode),potem bo šele sol na vrsti.Nekdo od naju je presoljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Prazna glava -sem opazilPrazen žep -sem tudi opazil (glede na posiljevanje z soljo)Vojna - za tvojo sol še dolgo ne (bo prej zmanjkalo nafte in vode),potem bo šele sol na vrsti.Nekdo od naju je presoljen. BUTALCI Tudi Butalci, kot že mnogi narodi pred njimi, so čisto slučajno odkrili zdravo sol.Toda, kot je pri slučaju navada, se tako odkritje kaj rado po nemarnosti tudi izgubi.Posejali so sol, pa so zrasle koprive.Ajsa, tako mlada, pa že tak strup, kakšna bo šele, ko dozori. Niso pa vedeli, da je tisto, kar je grenko, pa peče, lahko tudi zdravilo.Večja ali manjša vsebnost biokode v začimbah in čajih. Tudi v koprivah.Je že tako, da bi prenekateri Butalec lizal najraje le med, pa pamet drugim solil.In od takrat, nemara, še danes prenekateri Butalec o državi, koprivah in soli misli enako. 100 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 BUTALCI Tudi Butalci, kot že mnogi narodi pred njimi, so čisto slučajno odkrili zdravo sol.Toda, kot je pri slučaju navada, se tako odkritje kaj rado po nemarnosti tudi izgubi.Posejali so sol, pa so zrasle koprive.Ajsa, tako mlada, pa že tak strup, kakšna bo šele, ko dozori. Niso pa vedeli, da je tisto, kar je grenko, pa peče, lahko tudi zdravilo.Večja ali manjša vsebnost biokode v začimbah in čajih. Tudi v koprivah.Je že tako, da bi prenekateri Butalec lizal najraje le med, pa pamet drugim solil.In od takrat, nemara, še danes prenekateri Butalec o državi, koprivah in soli misli enako. 100 Sedaj smo končno vsi izvedeli od kod tvoje korenine in od kje tudi tvoja sol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Sedaj smo končno vsi izvedeli od kod tvoje korenine in od kje tudi tvoja sol. OTROK Če je imel srečo, je dolgo pil materino mleko z zdravo soljo, zrasel in začel poizkušati hrano.Materina slina z zdravo soljo mu je pomagala prebavljati prve grižljaje.Začel je jesti samostojno razne jedi in zbolel.Ali pa ne.Odvisno od zdrave soli in mamine kuhe.Ne njeni geni, potreba po soli, ki mu jo bo privzgojila ali pa ne, bo usodna za njegovo zdravje.Če ga ljubiš, ga ne navajaj na sladkor, ampak na zdravo sol. 29 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 OTROK Če je imel srečo, je dolgo pil materino mleko z zdravo soljo, zrasel in začel poizkušati hrano.Materina slina z zdravo soljo mu je pomagala prebavljati prve grižljaje.Začel je jesti samostojno razne jedi in zbolel.Ali pa ne.Odvisno od zdrave soli in mamine kuhe.Ne njeni geni, potreba po soli, ki mu jo bo privzgojila ali pa ne, bo usodna za njegovo zdravje.Če ga ljubiš, ga ne navajaj na sladkor, ampak na zdravo sol. 29 Otrok, odrasti že vednar.Ne sladkajte,pać pa solite mleko.Ne sladkajte,tem več solite čaj.Ne sladkajte palačink,zemveč jih posolite.Ne sladkajte peciva, temveč ga solite.Pijte slano kavo,ta je najbolj zdrava. Ne pozabite - obvezna uporaba Stanetove soli, ker bo v nasprotnem bankrotiral.Rešimo Stanetov finančni položaj in solimo tudi bencin,nafto,reke in morje. Kje smo že ostali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Kje smo že ostali?Pri tebi DOJENČEK Vsako rojstvo ponazarja nastanek življenja iz morja, iz vode zdrave soli.Otrok pade v svet iz okolja, v katerem je imel vse, v okolje, v katerem nima nič.Instinkt in znanje matere sta dolgo usodna za njegovo preživetje in rast.V naravnem okolju bi ji povedal nagon, koliko zdrave soli zaužiti za hrano obeh.V današnji civilizaciji globalne, prostaške ekonomije ju rešuje le njeno znanje.Kajti njen instinkt je preglašen z brezobzirnimi reklamami. 28 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Pri tebi Kajti njen instinkt je preglašen z brezobzirnimi reklamami. 28 Kot si napisal.Tvoje reklame so brezobzirne.Tudi resnica včasih v očeh vzpodbudi slane/zdrave solze. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Tudi resnica včasih v očeh vzpodbudi slane/zdrave solze. MORALA RAZLAGE Ničesar, česar ni že v naravi, si človek ne more izmisliti. Ni idej, so le odkritja.Tudi ni genijev, so le boljši ali slabši opazovalci narave.In človek ni kopija stroja.Stroji so kopije življenja.Zato se ne sramuj in se ne boj opazovati svojega telesa, kot opazuješ svoj avto, svoj računalnik, svoj pralni stroj.Kot aparate, ki jih dobro poznaš.Mehanizem fizičnega delovanja je enak.Prednost vsakega, tudi tvojega organizma pred strojem pa je, da se zna popravljati sam.Vseeno od kod in zakaj, toda tvoje telo je popolno, opremljeno z vsemi programi za preživetje.Potrebuje pa dovolj vode, zraka, hrane in zdrave soli.Kaj potrebuje tvoja duša in kaj rabi tvoje srce, pa veš le sama. 30 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 MORALA RAZLAGE Ničesar, česar ni že v naravi, si človek ne more izmisliti. Ni idej, so le odkritja.Tudi ni genijev, so le boljši ali slabši opazovalci narave.In človek ni kopija stroja.Stroji so kopije življenja.Zato se ne sramuj in se ne boj opazovati svojega telesa, kot opazuješ svoj avto, svoj računalnik, svoj pralni stroj.Kot aparate, ki jih dobro poznaš.Mehanizem fizičnega delovanja je enak.Prednost vsakega, tudi tvojega organizma pred strojem pa je, da se zna popravljati sam.Vseeno od kod in zakaj, toda tvoje telo je popolno, opremljeno z vsemi programi za preživetje.Potrebuje pa dovolj vode, zraka, hrane in zdrave soli.Kaj potrebuje tvoja duša in kaj rabi tvoje srce, pa veš le sama. 30 Sol,kot sol,vsaka je zdrava,če je zaužita v zdravih odmerkih.Stane,poišči si pomoč.Obsedenost je bolezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Sol,kot sol,vsaka je zdrava,če je zaužita v zdravih odmerkih.Tudi ta? HARMONIZIRANA JEDILNA SOL Če je ne uživaš, umreš.Če je uživaš preveč, resno zboliš.Če je uživaš premalo, zboliš resno.Če jo uživaš po sredini, si stalno prejodirano podsoljena.O nezaželenih učinkih in tveganjih pa se posvetuj z zdravnikom ali farmacevtom. 98 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.