Guest sstane 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 100%Da, ko mi bo pa uspelo prepričati politike, da odpravijo jodno profilakso nad naravnimi vrednostmi, bodo imeli korist tudi tisti, ki knjige ne bodo prebrali.Ne morem pa jaz misliti ne vse tiste, ki bodo zaradi tega ob del biznisa, ker nepotrebnih bolnikov ne bo, da bi jih zdravili uradno ali alternativno medicinsko.Se bodo ukvarjali pač s čim drugim, ne z zdravljenjem nepotrebnih bolezni, ki jih ne bo.Že ostalih je dovolj.Te vabim, da ti odgovoriš na moja vprašanja na tem forumu http://www.nesoli.si/index.php?option=com_kunena&Itemid=34 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 sj ves: ce ma za pridt do tega, da se bomo pogovarjal o cem drugem, se bomo, ce ne, pac to ni za nas... tud to je relativo, kt je relativn lajf... drugac je pa tle tema namenjena soli... za ustvarjanje packarije o splosni razgledanosti se pejt v druge teme pokukat... in delat to, kr zgleda obvladas: sodit, kj komu skodi in kj kdo pocne... mimgrede: kako si? ne, jaz ne sodim nikogar...nikoli v življenju...samo hočem slanetu dopovedat, da naj bo malo manj komercialen, ker tole je že višek vsega...če bi rad svojo knjigo prodajal, naj jo prodaja, ampak naj ne naklada vsem nonstop, kolko je sol dobra za zdravje in take...če je tale sol kaj vredna in če se bi odločila zanjo, bi ziher rekla kolegu iz indije, naj mi jo prinese iz himalaje al pa nepala, ker tam hodi redno, kot pa da bi jo kupla od njega...ker se s tem baha....kapica, ni se potrebno takoj razburjat, ker sodiš TI in ne jaz....btw, ful dobro sem, ravnokar peišla domov in sem totalno zrelaksirana in sproščena ,kot sem zadnje čase skozi:8):pa ti?? Razumem, misliš na svet ekonomije, kjer vlada konkurenca, korist in škoda, dodana vrednost in dobiček.Ampak, ravno to ti razlagam v knjigi, da sol ni bila samo prvo zdravilo, ampak tudi prvo blago in prvi denar, iz česar se je razvilo vse, kar človek počenja kot človek.Sol mu je prinesla dodano vrednost v času, da mu ni potrebno več vse življenje misliti samo na hrano in razplod, kar počenjajo vsa ostala bitja, od trav do krav.Te pa razumem, da ti moje razlage zgledajo kot bahanje, če jih ne razumeš.Močno pa dvomim, da si mojo knjigo sploh prebrala, saj se mi zdi skoraj nemogoče, da bi je splošno razgledan človek ne razumel.Mnogi jo, saj saj so jo kupuli že v deset tisoč izvodih v knjižni izdaji, v internetni verziji pa jo je prebralo že najmanj desetkrat toliko ljudi.Če pa misliš na to, da svojih ugotovitev ne znam izkoriščati v biznisu, se pa strinjam.Toda, knjige nisem napisal z namenom, da bi korist od nje imel jaz, ampak bralke in bralci.In jo mnogi že tudi imajo. lej, boli me za svet keša in kdo je komu konkurenca, mislim na druge stvari, ki so bolj pomembne, in jih je tukaj žal neumestno naštevat, ker jih itak ne bi razumel.....ni se treba zato, ker si neki pogruntal delat gadnega....vsi na tem forumu imamo svoje stvari, ki nas delajo bolj popolne in jih ne obešamo na velik zvon, tako da....upam, da boš razumel... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 :inocent:le kaj je blo tole? sm upala, da bo ocitno, da se gre za igranje z ze uporabljenimi besedami in tvorba stavkov... v podobnem smislu... z drugim namenom sej nisem u mudu niti pri cajtu, niti prebral, kwa se vam je dogajal, ampak... nisi fer. ko pa oni pezde slani mene žali, ponižuje, laže... pa nič ne rečeš. a to pomeni, da se z njim strinjaš? resno mislim.ja ne... z nacinom se ne strinjam! tud, ce 0 ne recem... strinjam se pa, da je sol POMEMBNA! ja... stane slani... sj... kako si upas tk bahat, zakaj se tk reklamiras? kj hocs od nas? za koga se mas, da lazes, zavajas, ponizujes, zalis? kko dojemas druge, da tk trmasto vztrajas? zakaj nis manj komercialen? zakaj manj ne nakladas? kko si se sploh drznes dihat?!? a se zavedas, da krsis vse zakone napisane in nenapisane in ogrozas vse kr leze in gre?! janko, mas prov... res nism fer... se pa zavedam, da se drugih ne da spremenjat, kj sele spremenit! kr lahk naredis je da jih sprejmes take kt so... oz. se jim izognes in z njimi nimas opravka! in lazji je blo objavo od moytse preoblikovat... k itk smo v temi sol... kt pa v tej isti temi pametovat o sprejemanju, odpuscanju, misljenju... za-to, so druge teme... se resno opravicujem, ce se kdo zrd mojega neprimernega vtikovanja, pocut prikrajsanega za karkoli... ne, jaz ne sodim nikogar...nikoli v življenju...samo hočem slanetu dopovedat, da naj bo malo manj komercialen, ker tole je že višek vsega...če bi rad svojo knjigo prodajal, naj jo prodaja, ampak naj ne naklada vsem nonstop, kolko je sol dobra za zdravje in take...če je tale sol kaj vredna in če se bi odločila zanjo, bi ziher rekla kolegu iz indije, naj mi jo prinese iz himalaje al pa nepala, ker tam hodi redno, kot pa da bi jo kupla od njega...ker se s tem baha....kapica, ni se potrebno takoj razburjat, ker sodiš TI in ne jaz.... "skodujes ljudem, ne znas poslusat, misls, da mas sam ti prov", kj je to, ce ne sodbe? in zdj js sodim, ker sodim, da ti sodis... :xx!: si v tem smislu podobna stanetu... nc.. hudga, nisi edina... ne vids, ne opazs... pr seb... in slepo vztrajas pr svojem, da bi dopovedla... dobr... ne da se mi vec spuscat... mislm sodit... JAAAAAA in sol je se vseen, ne glede na vse, dobra za zdravje in take... btw, ful dobro sem, ravnokar peišla domov in sem totalno zrelaksirana in sproščena ,kot sem zadnje čase skozi:8):pa ti??mimogrede: kako si? moytsa me veseli, da si kakor si sm tud js... trenutku primerno 3 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 upam, da boš razumel...Popolnoma 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 Zarad mene lahko prepricas tut Obamo, pa se vedno nism ziher, ce bi ti pomagalo. Hvala za vabilo. Me ne zanima trenutno. Da, ko mi bo pa uspelo prepričati politike, da odpravijo jodno profilakso nad naravnimi vrednostmi, bodo imeli korist tudi tisti, ki knjige ne bodo prebrali.Ne morem pa jaz misliti ne vse tiste, ki bodo zaradi tega ob del biznisa, ker nepotrebnih bolnikov ne bo, da bi jih zdravili uradno ali alternativno medicinsko.Se bodo ukvarjali pač s čim drugim, ne z zdravljenjem nepotrebnih bolezni, ki jih ne bo.Že ostalih je dovolj.Te vabim, da ti odgovoriš na moja vprašanja na tem forumu http://www.nesoli.si/index.php?option=com_kunena&Itemid=34 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 ola da.kaj je fer in kaj ne... merila so verjetno relativna v kolikor ni razumevanja iz cutenja. Vcasih pac vemo. ja ne... z nacinom se ne strinjam! tud, ce 0 ne recem... strinjam se pa, da je sol POMEMBNA! ... res nism fer... se pa zavedam, da se drugih ne da spremenjat, kj sele spremenit! kr lahk naredis je da jih sprejmes take kt so... oz. se jim izognes in z njimi nimas opravka! in lazji je blo objavo od moytse preoblikovat... k itk smo v temi sol... kt pa v tej isti temi pametovat o sprejemanju, odpuscanju, misljenju... za-to, so druge teme... se resno opravicujem, ce se kdo zrd mojega neprimernega vtikovanja, pocut prikrajsanega za karkoli... -je pa tut neki, sej se sprejme, a vcasih je tesko gledat, ce vidis oz. mislis, da nekdo dela krivico drugemu.pol smo pa spet "tm".. v tem kako nekdo ni fer sprejemanje se lahko kaze tudi v sprejemanju lastne akcije, potrebe povedat, zagovarjat, naredit kar mislimo, cutimo; cetudi se izkaze kot zmotno prepricanje. Linija med biti pogumen in biti pameten je vcasih tanka. Odvisno. V tem lahko naletimo na moment, ko se nase prepricanje zamaje. Kdor isce resnico je pripravljen prepricanja opuscat, ker je zelja po svobodi mocnejsa od prepricanj. Prepricanja pa tezje opusca nekdo, ki ima lastne interese, ki niso svobodne narave...mal nakladam.. a mogoce vseen ni odvec da sm napisu, komu. meni 1 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 Zarad mene lahko prepricas tut Obamo, pa se vedno nism ziher, ce bi ti pomagalo. Hvala za vabilo. Me ne zanima trenutno.Meni ni kaj pomagat, jaz se znam izognit jodni profilaksi, večina prebivalstva pa ne.Se vidimo nocoj ob pol desetih na Net tv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 kapica, samo eno vprašanje: a če poveš kaj si misliš o nekom, je to sojenje koga ali poveanje mnenja? a sploh poznaš razliko med temi dvemi pojmi?? in če hoče komu kdo pomagat, ker vidi da je zabredu, je to sojenje??? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 dober point smo pa res tule omejeni na besede, ki jih vsak izmed nas razume in projecira razlicno. tko da se veckrat v takih besednih konkurencah ustavljamo na "jaz mislim da ti mislis" in obratno... ugotavljajoc nemere drug drugega ali pojasnjevanje o tem, kaj smo mislili, celo cutili oz. sploh zeleli s pisanjem.ne nujno zadovoljivo uporabljen cas. odvisno pac. tudi koliko notri kdo hoce it in s tem pri sebi kaj storit.tako dobra nemera ni vedno razumljena kot taka. se posebej, ce je zraven recimo se nek lastni interes ali kaj podobnega. kapica, samo eno vprašanje: a če poveš kaj si misliš o nekom, je to sojenje koga ali poveanje mnenja? a sploh poznaš razliko med temi dvemi pojmi?? in če hoče komu kdo pomagat, ker vidi da je zabredu, je to sojenje??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 Meni ni kaj pomagat, jaz se znam izognit jodni profilaksi, večina prebivalstva pa ne. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 kapica, samo eno vprašanje: a če poveš kaj si misliš o nekom, je to sojenje koga ali poveanje mnenja? a sploh poznaš razliko med temi dvemi pojmi?? in če hoče komu kdo pomagat, ker vidi da je zabredu, je to sojenje???jp, poznam razliko... tud men enim in tremi vprasanji... mal nakladam.. a mogoce vseen ni odvec da sm napisu, komu. meni 2 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 Se vidimo nocoj ob pol desetih na Net tv Sicer sem gledala sam eno oddajo precej nazaj in to zdaj pa ne vem Stane kaj maš to zdaj neke spremembe v oddaji in to po mojem mnenju in opažanju na slabše. Zdaj je druga voditeljica sam ni tko simpatična kot tista prej, kar skače v besedo in večino časa je slišati njo. Pa studio je bil tud prej lepši. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 Sicer sem gledala sam eno oddajo precej nazaj in to zdaj pa ne vem Stane kaj maš to zdaj neke spremembe v oddaji in to po mojem mnenju in opažanju na slabše. Zdaj je druga voditeljica sam ni tko simpatična kot tista prej, kar skače v besedo in večino časa je slišati njo. Pa studio je bil tud prej lepši.Hvala za pripombe. Na sceno sicer nimam vpliva, voditeljico pa lahko malo zabremzam Najbrž je to posledica kristalčkov, ki jih ne more prehvalit Ampak, si videla, kako po nepotrebnem ljudje trpijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pero9 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 (popravljeno) Ne moreš dati nekaj česar nimaš pa če si še tako močno želiš... Kdo bo pa poskrbel za srečo, če ne sam? Sreče ti nebo dal nihče in nobena stvar. Samo sam si jo lahko podariš oz. si jo pustiš... To si nekje prebrala, zj pa bi rada pametna izpadla Popravljeno 6. oktober 2010 -> Pero9 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 in? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 Ampak, si videla, kako po nepotrebnem ljudje trpijo To vidim že zelo dolgo časa. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 To vidim že zelo dolgo časa.Že, ampak jaz sem prepričan, da v glavnem zaradi jodne profilakse, ne zaradi lastne krivde.Vsaj polovica bolnikov in pretežkih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 Ampak, si videla, kako po nepotrebnem ljudje trpijo Ampak res.Jes mam pa idejo in k sem dobričina, te častim z njo. sej ne zarad tebe, ampak v dobro ljudi Lej... teb se ljudje smilijo in večkrat si že reku, da ti denar ni motivacija in da to slano sceno furaš v korist ljudi... kapo dol in zdej imaš krasno priložnost. odkleni sef u san marinu in švici in podari ljudem to čudežno formulo, da ne bodo trpeli po nepotrebnem al v teh trpečih ljudeh vidiš le poslovno priložnost? ki jih boš basal z swojo teorijo. prewerjeno na kurcu palcu. in utemeljeno v knjigi po nawdihu.... kjer je nekega lepega dne strela udarila v morje in rodilo se je žiwljenje in... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif stane... jebeš mene... ampak ljudje trpijo... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 Sej v tem je cel point! Torej, da si v to preprican. Že, ampak jaz sem prepričan, da v glavnem zaradi jodne profilakse, ne zaradi lastne krivde.Vsaj polovica bolnikov in pretežkih. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 stane... jebeš mene... ampak ljudje trpijo...Izjemoma se te bom usmilil z odgovorom, ker vidim, da v svoji zlobi ničesar ne razumeš.Ne potrebuješ nobene druge formule za splošno zmanjšanje debelosti in bolezni od te, ki sem jo predlagal vladi.Jod v hrani živali in ljudi na naravno vrednost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 in zdej imaš krasno priložnost. odkleni sef u san marinu in švici in podari ljudem to čudežno formulo, da ne bodo trpeli po nepotrebnem Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 Sej v tem je cel point! Torej, da si v to preprican. In? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 Saj ne morem verjeti, ko tole berem. Glej, glej - končno sem začel razmišljati. Zelo samozavestno govoriš, a ker potvarjaš moje besede, je to zanesljiv znak, da se ne počutiš "prav trdnega v sedlu". Nikjer nisem namreč rekel "samo zemeljsko polje je osnova indukcije", kot sedaj interpretiraš ti, temveč, da je zemeljsko električno polje bistveni vir električnega toka v telesu. Kaj se dogaja v telesu, ti bom sedajle malo bolj razložil - kdo ve, morda boš pa še kdaj napisal kakšno knjigo in ti bo tole koristen vir! V moji razlagi ne bo absurdnih trditev, kot so v tvoji (nekje v knjigi npr. praviš: "Prenosno omrežje jakega toka v telesu je celotno ožilje oziroma kri v njem" Že nekoliko prej pa je v kontekstu tvoje razprave o telesni elektriki razumeti, da je srce generator!!! - V TELESU IMAMO TOREJ PO TVOJEM OMREŽJE JAKEGA TOKA???). Da bo bolj razumljivo, se spustiva popolnoma v osnovo - Materija je zgoščena oblika energije, torej niha v specifičnem ritmu, odvisnim od njene sestave. To dejstvo lahko prenesemo v biološki sistem (človek), kjer ima vsaka substanca v telesu svoj lastni spekter elektromagnetnega valovanja. Funkcijo vsega tega uravnavajo t.i. krmilna nihanja (lastno celično krmiljenje, krmiljenje na nivoju tkiva, živčni sistem, hormonski sistem, elektromagnetni krmilni in regulacijski nivo). Za stimulacijo tega krmilnega sistema so nujno potrebni:-Zunanji signali: zemeljsko električno in magnetno polje, Schumannova resonanca, gravitacija, svetloba, zvok- kemične substance: hrana, voda, kisik- mehanski dražljaji:gibanje Pomanjkanje teh spodbujevalcev pospešuje degenerativne procese v telesu. Vendar pa je v ekstremnih slučajih človek pomanjkanje katerega od teh spodbujevalcev sposoben premostiti. Si že slišal za ljudi, ki popolnoma nič ne jedo, le vodo pijejo. Podobno je z s časovno omejenim gibanjem v vesolju - ne vem pa če veš, kakšne zdravstvene težave imajo vesoljci, zlasti z oslabitvijo kosti. Seveda pa tudi v brezzračnem prostoru telo ni brez elektrike, saj nastane električno in magnetno polje z zapletenimi procesi, povezanimi s premiki mišic. In zakaj lahko telo manjko nekaterih stvari nadoknadi? Fizik Friderich Katscher je odkril sledeče:V obliki fotonov odda človek skupno 6000 do 9000 kalorij, pa čeprav jih običajno preko hrane sprejme le 2000 do 3000. Ostalo (4000 do 6000 cal) sprejme preko zunanjega sevanja (ki je, kot vidiš, zares najpomembnejše). Telo ima torej kar nekaj maneverskega prostora za preživetje in prilagajanje. Vesoljci so za takšne spremembe trenirani, le ob vodi pa lahko človek preživi z ustrezno mentalno naravnanostjo, s katero "preprogramira" procese v telesu. Vabiš me, naj skupaj s tabo lunatkam razložim, kako jim bijejo srčki? Sori, zate in za tvoje trditve res nimam časa. Če bi hotel vse, s čimer se ne strinjam s tabo komentirati, bi lahko spisal vsaj tri knjige. Na tvoj morebitni odgovor na moje pisanje torej ne bom odgovoril. Za zaključek le še ena najmočnejših "cvetk" iz tvoje knjige: "In če veliko misliš, moraš misliti tudi na zdravo sol, sicer te lahko popade stres ali še kaj hujšega. Zato ne razmišljaj veliko, če nimaš v žepu ali ustih zdrave soli." :flower: Ni prvič, da si se vprašanju ali trditvi, ki ti ni všeč, oziroma ne paše v "tvoj kontekst" enostavno izognil s prenašanjem pozornosti drugam. :wOOt: kar si o teb mislim, je tak poden, da sem že pomislu, da ti slučajno ne delam krivice in ker tega ne želim, sem hotu še enkrat prewerit sam sebe...in vidim, da si bil več kt 6 let nazaj isti kekec. 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 ja nic. To je to. Sej je ze to prevec! In? Zgleda, da nas je podobno kar nekaj ze ugotovilo, po vec urnih pogovorih, ki so se na koncu koncali sprenevedajoce kar si o teb mislim, je tak poden, da sem že pomislu, da ti slučajno ne delam krivice in ker tega ne želim, sem hotu še enkrat prewerit sam sebe...in vidim, da si bil več kt 6 let nazaj isti kekec. 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 Že, ampak jaz sem prepričan, da v glavnem zaradi jodne profilakse, ne zaradi lastne krivde.Vsaj polovica bolnikov in pretežkih. Ni ves problem v umetno jodirani soli jodirana sol je sam še ena od stvari ki škoduje, jih je še veliko drugih od preveč predelane hrane od bele moke, sladkorja, rafiniranega olja, homogeniziranega mleka. To sam kar se tiče prehrambene industrije, da o farmaciji ne govorim koliko škode naredi ljudem po nepotrebnem. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.