Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

Guest sstane

Ni ves problem v umetno jodirani soli jodirana sol

Tega tudi jaz ne trdim, jod se najhaja tudi v živalskih krmilih in ga povprečen potrošnik zaužije tudi z živili živalskega izvora.

Tudi ne trdim, da vsi ljudje zbolijo zaradi jodne profilakse, polovica pa in to je ogromna številka.

Zakaj pa ti misliš, da je jodna profilaksa koristna?

No, za farmacevte že, ne pa za zdravje.

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane

Zgleda, da nas je podobno kar nekaj ze ugotovilo, po vec urnih pogovorih, ki so se na koncu koncali sprenevedajoce

Nič ne zgleda, to je dejstvo.

Ampak teh nekaj niste referenca za nikogar, referenca za pravilnost mojih trditev so tisti, ki so si z biodieto pomagali izboljšati svoje zdravje in to tudi javno povedo, ali napišejo in se podpišejo.

Izjemoma se te bom usmilil z odgovorom, ker vidim, da v svoji zlobi ničesar ne razumeš.

Ne potrebuješ nobene druge formule za splošno zmanjšanje debelosti in bolezni od te, ki sem jo predlagal vladi.

Jod v hrani živali in ljudi na naravno vrednost.

stane. veliko srečo imaš, da nisem zloben. in čist tko... med nama... jest na twojem mestu ne bi izzival. res ne. če pa te moti, da ti prawim lažnivec, pezde, lopov, goljuf, nakladač in prewarant... pa lahko vse pojasnim in če me prepričaš drugače, se ti javno oprawičim.

x:Dx Zgleda, da nas je podobno kar nekaj ze ugotovilo, po vec urnih pogovorih, ki so se na koncu koncali sprenevedajoce

ja. mnogo ljudi, če ne kar vsi, katerih mnenja upoštevam, so ga skenslali.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Kaj si farmacevtka?

Ja sama zase. x:Dx

Tu je še en podatek v zvezi s soljo, premoč kemične industrije.

Zakaj potem kemično predelujejo sol, da prihaja v naše telo kot strup? Iz preprostega razloga: Približno 93 % svetovne pridelave soli se uporabi neposredno ali posredno v industriji. Za to pa potrebujejo kar najbolj čist natrijev klorid, ki omogoča kemične procese, pri katerih bi ostati elementi samo motili.

Kemična industrija izkorišča medsebojno učinkovanje soli za razne procese in produkte in tako omogoča industrijski napredek. Za sodo, pralni prašek, lak, plastika. PVC, za skoraj vse, kar nas oddaljuje od narave, se rabi natrijev klorid. 6 do 7 % soli se uporabi kot poceni, agresivni konzervans. Skoro ni industrijske hrane, ki ne bi vsebovala natrijev klorid, pa naj bo to jogurt, kruh ali šunka. Za logistiko živilske industrije velik blagoslov, ker gre trajnost živil v leta, za človeka pa pomeni usoden razvoj.

Zelo majčken del svetovne proizvodnje soli roma v naše kuhinje. Z ogromnimi stroški skušajo prebivalstvo prepričati, da so halogeni dodatki, kot je hudu strupeni jod, v soli potreben za naše zdravje. Jod za žlezo ščitnico, fluor pa za zdrave zobe. Oboje še poviša strupenost natrijevega klorida.

Telo nikakor ne more predelati jodovih in fluorjevih povezav. Nitrosamine štejejo med najbolj agresivne povzročitelje raka. Jod pošestori tvorbo nitrosaminov. Japonska použije največ joda, pri njih ima 25 % ljudi raka na ščitnici. Jod zmanjšuje število spermijev pri moških.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Guest sstane

no vidiš...

prwič sem ti rekel pezde, ko sem videl tebe groziti.

Pokaži to mojo grožnjo osebi, ki ni anonimna, kajti anonimnežu lahko groziš samo tako, da ga boš predal v odkrivanje.

Guest sstane

Ja sama zase. x:Dx

Tu je še en podatek v zvezi s soljo, premoč kemične industrije.

Da, sol je bolj pomembna strateška surovina od nafte, ampak to dejstvo nima z jodno profilakso nič skupnega.

Skupno je samo to, da je kameno sol ceneje pridobivati kot morsko, na nesrečo pa kamena sol joda ne vsebuje in jo je bilo potrebno jodirati.

Toda, zakaj nad naravnimi vrednostmi, do 3mg/kg, ne pa do 30mg/kg.

Kemijska industrija nima s tem nič.

Z jodiranjem živalske hrane pa še manj, razen v tem, da pač proizvaja jodide in jodate.

no vidiš...

prwič sem ti rekel pezde, ko sem videl tebe groziti.

ej janko, pust ga ker itak vidiš, da živi v svetu Martina Krpana, tko da tuki ne boš prišel daleč in on tudi ne...je brez veze, tko da.....pameten odneha...jaz sem probala dopovedat ampak se mi ne da...se mi pa tale Stane zelo smili.....

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Vau, napredujes! bravo! x:Dx :palec:

Tudi ne trdim, da vsi ljudje zbolijo zaradi jodne profilakse, polovica pa in to je ogromna številka.

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Guest sstane

Vau, napredujes! bravo! x:Dx :palec:

Sine, ne jaz, ti napreduješ in ko boš spoznala, da funkcije soli v življenju ne moreš nadomestiti z ničemer, se ti bo tvoja resnica podrla in našla boš pravo.

Vem, kar pravim, ker sem to izkusil sam.

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Guest sstane

Zasoljen terorist :O: :O:

Ravno obratno, terorizirajo te politiki s sprejemanjem napačnih prehranskih prdpisov, ne jaz :palec:

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Beži no, ko bom v Kopru, te pokličem in greva na kavico x;)x

ok ni panike:) kdaj p boš v kopru??

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Da, sol je bolj pomembna strateška surovina od nafte, ampak to dejstvo nima z jodno profilakso nič skupnega. Skupno je samo to, da je kameno sol ceneje pridobivati kot morsko, na nesrečo pa kamena sol joda ne vsebuje in jo je bilo potrebno jodirati.

xokkx

morsko, k ga pa vsebuje ze sama po seb, pa ponavad precistjo... z jodom vred... da ga lahk pol umetno dodajajo... xcivx

Toda, zakaj nad naravnimi vrednostmi, do 3mg/kg, ne pa do 30mg/kg.
banda... voda bi tud mogla vsebovat le najvec do 0,6mg klora/1 litr vode... ne pa nad 0,7... :eek: da jo niti macke ne pijejo... clovk pa... x:Dx

Kemijska industrija nima s tem nič. Z jodiranjem živalske hrane pa še manj, razen v tem, da pač proizvaja jodide in jodate.
:palec: :palec: tud js dvomm, da ma kj konkretnega k.industrija od tega... prej zivine tm nekje pr koritu... zakaj se oni nikomur ne smilijo? ceb se ti zacel komu smilit... in da bi folk, k bi hotu pomagat, energijo usmeru tja, kjer lahk dela korenitne spremembne... bi se pa mogoc kj premaknilo... stran od podna... magar z izkljucitvijo gravitacije...xnckrivx

ej janko, pust ga ker itak vidiš, da živi v svetu Martina Krpana,

vsak zivi v svojem svetu oz. hod po svoji poti...

xsrcx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pokaži to mojo grožnjo osebi, ki ni anonimna, kajti anonimnežu lahko groziš samo tako, da ga boš predal v odkrivanje.

čudno, da ne zahtewaš x:Dx

ti, ki se prijazno ponujaš, kako boš odgovarjal na vprašanja, nisi pa povedal, da samo na tista, ki so ti všeč. :sori:

ne. tu imamo nicke zato, da se ne razkrivamo, če nočemo. poznam par ljudi in tudi z njimi se tukaj kličemo z nicki. in če kdo grozi, da bo identiteto nekoga razkril, je to samo dokaz, da mu je zmanjkalo filma in ti to počneš. bedno, ampak to zate žal nič nowega :sori:

Noosorog ti je pa jaka referenca in dokazno gradivo, če je na svetu obstajal kdaj večji prodajalec ničevosti in megle je to bil on, seveda, druge je vedno lažje soditi kot narediti eno pošteno intraspekcijo.

On je šele prodajal čudodelne parafernalije od utekočinjene megle do čarobnih kamenčkov.

Medtem, ko se tle združno spravljate na staneta, ki se trudi gluhim in slepim obrazložit svoja stališča, je ta 130 kilski mesojedi voluhar spizdil na svoj forum, na katerega ne moreš stopiti brez biometričnega potnega lista x:Dx

Tolk o tem.

lej...

kukr sem reku... sem na hitro mal preletu temo-zarad sebe, ker ne bi rad bil krivičen. itak nisem bral vseh, ampak tu in tam in ne kogarkoli.

zdej si ne preweč domišljat, ampak tut nekej tvojih postov. in če ti nosorog ni referenca, ti pač ni. najbrž si pa sam sebi :palec:

Zdej pa še konstatacija.

četudi bi mi stane prodajal zapakirano piransko sol vseeno dam raj kak evro njemu kot monopolističnem Mobitelu lastniku piranskih solin, kapiš? x8Dx

kle pustmo zdej politiko, ampak kukr sklepam, si ti zadovoljen uporabnik soli, ki pa u bistvu ni nujno stanetova. amen.

zdej tvoje dojemanje nosoroga... je pač tvoja stvar.

jest ga obrajtam. med drugim tut zato, ker za razliko od staneta ne piše po nawdihu in svoje poste utemeljuje z dejstvi oz. kje in kdo je raziskave oprawil. stane pa svojo teorijo, podprto z ničemer utemeljuje s swojo knjigo, kjer se ribe trudijo biti lepe, da nadaljujejo žiwljenje.

dej dej... tole je res že mal smešen... x:o)x

sol me bo še resno začela zanimat x:o)x

ampak, če staneta uprašaš po kakšnih dokazih njegovih teorij, je možen tut takle odgowor x:o)x

ne možen... ampak je bil :o|o:

To prepuščam študentom za doktorske disertacije pri dokazovanju mojih hipotez.

Guest sstane

tu imamo nicke zato, da se ne razkrivamo, če nočemo.

Da, toda ti veš, kdo si in tvoja vprašanja meni niso vprašanja nekoga, ki ima težave in me sprašuje, zakaj jaz mislim, da njegove težave izvirajo iz "podsoljenosti" ali "prejodiranosti" njegovih telesnih tekočin in kako naj ta problem odpravi.

Tvoja vprašanja in trditve so namenjena blatenju mene, kot avtorja knjige Zdrava Sol, avtorja soli BioCode in avtorja BioDiete, kar vse so moje zaščitene avtorske pravice, ne tvoje.

Zakaj vse to počneš, veš ti in vem tudi jaz.

S svojimi komentarji se vsem razkrivaš sam, če te bom razkril jaz, te ne bom za hec.

Tudi drugi imamo nase izkusnje. Tvoja resnica, ni nujno moja resnica. Resnica je lahko razlicna na razlicnih stanjih zavesti. Torej vsak govori iz nivoja kjer se nahaja. Ce bos to kdajkoli lahko doumel, bos morda razumel tudi to, da so tvoja prepricanja predvsem tvoja.

Vem, kar pravim, ker sem to izkusil sam.

Izvolili pa so se sami x:Dx

Ravno obratno, terorizirajo te politiki s sprejemanjem napačnih prehranskih prdpisov, ne jaz :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...