Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

<<Žal, od takrat me sploh ne pogledata, ko sem jima pripomnil, da zdrava sol nima nobenih učinkov, če jo samo gledaš.

<<Vrata naše čitalnice vam bodo vedno odprta, ker vem, da hočete dobro ljudem in naravi. xupx :palec:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

Tale sledeči tekst paše sem, pa tudi tam pod naključje, a sem se vseeno odločil, da ga oddam tu.

Zadnjič ko smo 10 ur čakali na letališču sem se zagovoril z enim moškim in njegovo ženo. Tako nekako v redu sta se mi zdela, vmes pa sem povedal tudi o zdravi soli in pa o tistem receptu očistimo jetra.

Tistikrat smo se toliko spoznali, da bi stik lahko obdržali, lahko pa da tudi ne. Bilo bi menim vseeno, ker podobna srečanja se ponavadi globinsko ne utrdijo. Ko sta me pripeljala z letališča domov sem mu pustil mojo telefonsko in včeraj me je tip poklical.

Neka ženska tu iz Reykjavika njuna prijateljica je na poti na operacijo zaradi kamnov na jetrih al kje že. Tip se me je spomnil in sedaj do srede enkrat ta ženska pride k meni po recept. Spotoma ji bom seveda še sol ponudil, koliko pa bo od moje promocije odnesla še ne vem. Upam, da so ti dnevi ki prihajajo, astrološko kaj na biznis naštelani.

Andres

Andres - kot vedno - prakticen in ucinkovit, zdravo odprt za alternativne zadeve... xDDx x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Stane ,nardu ti bom eno presenečenje,Zbrau ti bom vse zapiske v nek abecedni vrstni red :N:

Bu, zelo ti bom hvaležen, posebej še, ker sem izgleda nekaterim toliko stopil na žulj, da so postali že kar panični ob pomisli, da utegne biti vse res, kar piše v knjigi. :palec:

ko dokažeš da preprečuje aids, :D si prepričal mojga fotra.... :D do trakat pa dobiš nasmešek..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ko dokažeš da preprečuje aids, :D si prepričal mojga fotra.... :D do trakat pa dobiš nasmešek..

Saj ga...samo Stane rad govori v ugankah, pa slepomisi. xrolleyesx

Po moje je imel v zvezi z AIDS-om tole v mislih:

Ce namesto , da bi pocel 'tisto', pojes malo zdrave soli, ni teorije da dobis AIDS.

Kot z aspirinom, kot kontracepcijskim sredstvom, saj poznas. (Prej ? Po ? Ne, namesto :vio: )

x:Dx x:Dx x:Dx

Guest sstane
Stane ,nardu ti bom eno presenečenje,Zbrau ti bom vse zapiske v nek abecedni vrstni red :N:

Bu, zelo ti bom hvaležen, posebej še, ker sem izgleda nekaterim toliko stopil na žulj, da so postali že kar panični ob pomisli, da utegne biti vse res, kar piše v knjigi. :palec:

Nino, tvoj fotr pozna paciente, on to lahko dokaže, ne jaz. Rizika pa ni nobenega, če bo bolnik z aidsom zamenjal nezdravo z zdravo soljo, se ti ne zdi :8):

Celo več, najbolj radikalna biodieta je presnojedstvo in bi tak bolnik potreboval zdravo sol le v prehodnem obdobju.

Guest sstane

Ime: sstane

Datum: 13.07.2004 16:32

Pravkar objavljeno

Po moji teoriji so detonatorji potresov esplozije idalnih mešanic ogljikovodikov in kisika, ki nastajajo z reakcijo amorfnega ogljika in vode v ogljikovodike(nafto) in kisik in ponovnega izgorevanja ogljikovodikov v CO2 in vodo

x ( C ) + x( H2O ) = x( CxHx ) + x(O2) = x(CO2) + x(H2O)

Amorfni ogljik nastaja z redukcijo organskih odpadkov rastlin in živali s pomočjo antioksidanta, reducenta C- vitamina in katalizatorjem soli.

Biokoda, zdrava sol je prisotna povsod

In hitreje, ko se črpa nafta, manj je katastrofalnih potresov

Vojko, da me ne prijaviš za Nobelovo nagrado.

Marsa, je pa to prvi javni zapis, čuvaj ga.

Guest sstane

To sem poslal v eter :eek:

UREDBA O SPREMEMBI PRAVILNIKA O OBVEZNEM JODIRANJU JEDILNE SOLI

1. Spremenijo se členi Pravilnika o jedilni soli, ki določajo obvezno jodiranje jedilne soli in sicer normativ 15 mg joda/kg soli se nadomesti z normativom 3 mg joda /kg soli.

2. Uredba stopi v veljavo takoj.

Vlada Republike Slovenije, dne........................

Predsednik ........................................

Kako sploh lahko to vprašaš Nino? x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest sstane
hm ej me zanima nekaj kaj je večji "greh" jest premal soli, al jest preveč joda..?

Nino, v 5gr jedilne soli imaš 75 mikrogramov joda, kar zadošča za polovico dnevnih potreb, drugo polovico naj bi vsebovala naravna živila sama.

5gr jedilne soli se pa nahaja že v 250gr kruha.

Še dobro, da ne ješ sendvičev s klobasami, tam ga je sigurno že 100 mikrogramov v enem x:Dx

Krokodil pravi, da zmaže 1kg kruha na dan. S tem dobi že 300 mikrogramov joda, če pa zraven še ene pol metra lovskih klobas, je že na enih 500 :sori:

Mora biti žejen kot Sahara, da se znebi teh 425 mikrogramov hitro x:Dx x^x :sori: xcivx

Krokodil pravi, da zmaže 1kg kruha na dan. S tem dobi že 300 mikrogramov joda, če pa zraven še ene pol metra lovskih klobas, je že na enih 500 :sori:

Mora biti žejen kot Sahara, da se znebi teh 425 mikrogramov hitro x:Dx  x^x  :sori:  xcivx

Krokodil meri 190cm in tehta 73kg. Pije, ko je zejen.

Hrane ne soli. O mikrogramih nima pojma. Je kar mu prija, ne je kar mu ne prija. Edina zacimba, ki jo uporablja vsak dan, je lakota. x^x

Guest sstane
Kroko, pardon, menda je res Bobnar govoril o kruhu, ne ti, oprosti. Hotel sem Ninu le nazorno predočiti te normative. :sori:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...