Guest sstane 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Če sm prav razumela, da se statika odpravi je treba sol jesti ali piti fiziološko raztopino ali oboje ?Ne eno, ne drugo, sol mora biti sestavni del hrane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Celestial 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 ja sej nekak tko sm misla pod "pojest sol" verjetno ne kr same ampak v hrani ane se prav razumeva ? Citiraj Roses are red, violets are blue... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 ja sej nekak tko sm misla pod "pojest sol" verjetno ne kr same ampak v hrani ane se prav razumeva ?Se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 STANE GREM STAVIT, DA TI KI SE KAO DRŽIŠ SVOJE DIJETE IN ZA TO GREM STAVIT MILJON EVROV IN VEČ, DA TE BO V PRAVIH OBLAČILIH IN POGOJIH SUH ZRAK STRSALA STATIKA!!! NO PAMETNI STANE! PA JA NE BOŠ ZAVRNIL TE ENKRATNE MOŽNOSI ZASLUŽKA! STANE, MILJON EVROV!!!!!! TOLIKO ŠE V 100 LETIH NE BOŠ ZASLUŽIL Z SVOJO SOLJO!!!! HAJDE JUNAK STANE, SPREJMI IZIV PRED KOMISIJO IZ INŠTITUTA JOŽEFA ŠTEFANA!!! ZBEREM TUDI 10 MILJONOV EVROV NI PANIKE!!!!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.