borism 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Sanjalka, za tvoje bližnje.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ribica, za mojega prijatelja, da se mu današnji dan izteče tako, kot si želi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Za Aljino prezgodaj rojeno hčerkico in Aljo xrosex Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 za prijatelja, ki mi je ljub.... Plavaj tudi za vse ostale, ki te potrebujejo... HVALA Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 za prijateljco za sestro za moje drage forumce in za tiste ki so meni še posebej dragi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Za prijatelja: da se vse postavi na stara mesta, odplakne negativno energijo, prežene strah, vrne zaupanje, sperjeme naklonjenost, osreči prijatelje in znance, odstopi od odtročjih, nezrelih oblik vedenja. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Dobre želje za sodelavko in njene TRI včeraj rojene fantke! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobre želje za sodelavko in njene TRI včeraj rojene fantke! http://www.gifs.ch/Babys/images/a_baby10.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Zlata Ribica pomigaj za BORISA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zlata Ribica pomigaj za BORISA HVALA Sanjalka... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>HVALA Sanjalka... Kaj si dobil trojčke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj si dobil trojčke Ti pa res vse prebereš... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ribica pomigej za prijateljico,da bi se ji izpolnilo,kar si močno želi! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Hvala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 No,ribica,migi še za frenda,sej se mi smili,nč ne rečem... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 za frendo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 za prijatelja Borisa, hvala ribica za trud za vse, ki te potrebujejo v tem trenutku Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 za Borisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 hja evo ribica, no sej veš kaj js želim, pol bom pa dal mir, škoda da ga nisem dal že velik prej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ribi prosim pomgaj, da bi se mi nekdo nehal lagat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Za prijatelja, zame, od prijatelja, od mene, za prijatelja, zame.... pa sej veš Ribi. Ti samo migaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Naj se prijateljici uredi vse tako, kot je zanjo najbolje! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Naj nekdo cim hitreje prezivi nekaj precej neprijetnega! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.