El Nino 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Hvala ribika... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 za prijateljico Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>za prijateljico kaj to mislis, mene za ju3? iii kak lepo od tebe mal se hecam... jap za tvojo prijatelco! pa se za vse moje, vase prijatelce pa prijatle xrosex Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj to mislis, mene za ju3? iii kak lepo od tebe mal se hecam... jap za tvojo prijatelco! pa se za vse moje, vase prijatelce pa prijatle xrosexno ja pa za tebe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 za prijatelja, da bo čimprej ozdravel Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 za prijatelja od Metuljčice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>za prijatelja od Metuljčice hvala Selene Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 tvoji prijatelji so tudi zame nekaj posebnega, pa čeprav jih ne poznam so blizu tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> za prijatelja, da bo čimprej ozdravel Plavaj Zlata Ricica.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> za prijatelja, da bo čimprej ozdravel ribica Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 naj en ata, ki je tudi meni blizu, čeprav ga ne poznam, se drži, kljub bolezni, ki ga pesti... želim mu čimmanj bolečin in veliko prijetnih trenutkov vem, da je ata, kakršnega si želi vsak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 za "Seleninega" ata...takih ljudi je zmeraj škoda...z njimi je svet boljši Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Kakšen čudež na tem področju v mojo korist ne bi škodil Saj veš, koga in kaj imam v mislih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 plis za 2 sorodnici, ki sta mi fest blizu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Za behijevi sorodnici in mojo prijateljico, ki ima trenutno hude ljubezenske težave. Naj se prosim uredijo In še za enega prijatelja... brezpogojno ljubezen. najino, brez tiste tretje osebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Za Behijevi sorodnici . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mancaa 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Zlata ribica, prosim plavaj, plavaj za mojega ljubega...naj ozdravi, naj ga minejo uničujoče strasti, ki so ga prevzele in popolnoma ohromile njegovo razmišljanje, naj najde pravo pot na poti do cilja, naj spet odkrije vrednote, ki so mu nekoč toliko pomenile, drobne radosti, ki nam lepšajo življenje in nas polnijo, naj se spet umiri, razmišlja in gleda na stvari pozitivno... Prosim, ribica, naj se stvari spet uredijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Za behijevi sorodnici in mojo prijateljico, ki ima trenutno hude ljubezenske težave. Naj se prosim uredijo In še za enega prijatelja... brezpogojno ljubezen. najino, brez tiste tretje osebe <{POST_SNAPBACK}>Za Behijevi sorodnici .hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Behemoth, za tvoje prijatelje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 za vse, ki te v tem trenutku potrebujejo... za ljubezen, zdravje, srečo, za prijatelje... plavaj zlata ribica, naj se nam izpolnijo skrite nesebične želje Hvala Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behemoth, za tvoje prijatelje... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 plavaj malo zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> plavaj malo zame Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 zlata ribica potrebujem te, kot te nisem še do sedaj, in to zaradi mojih naglih odločitev, ker vedno želim nardit po svoje, ker ne poslušam tistih, ki mi želijo dobro, daj mi malo potrpljenja in občutka za druge ljudi, da jih začutim, da jih spustim do sebe... Hvala Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> zlata ribica potrebujem te, kot te nisem še do sedaj, in to zaradi mojih naglih odločitev, ker vedno želim nardit po svoje, ker ne poslušam tistih, ki mi želijo dobro, daj mi malo potrpljenja in občutka za druge ljudi, da jih začutim, da jih spustim do sebe... Hvala Za metuljčico Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.