borism 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za metuljčico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> zlata ribica potrebujem te, kot te nisem še do sedaj, in to zaradi mojih naglih odločitev, ker vedno želim nardit po svoje, ker ne poslušam tistih, ki mi želijo dobro, daj mi malo potrpljenja in občutka za druge ljudi, da jih začutim, da jih spustim do sebe... Hvala Ribica, migaj za mojo prijateljico Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Ribica, migaj za MBmetuljčico Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 hvala Behi, Boris, metuljcek, Dadika... ribica je z vašo podporo pridno migala ... ribica za moje prijatelje in nasploh ljudi na tem svetu... sem bila na Bledu, na otočku, tam je cerkvica in v cerkvici je vrv-povezana z zvoncem v zvoniku, po želji lahko zvoniš in si ob tem nekaj zaželiš, pravijo, da se te želje uresničijo... Zaželela sem si miru in sreče za vse ljudi na tem svetu... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Ribi, dolgčas mi je Pomigaj malo, saj veš kako in kaj, kdo in zakaj, kje in kdaj..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Za enga zobka oz. po novem za NEzobka da bi čim manj bolelo!http://pages.infinit.net/drlazare/animated_tooth_being_brushed.gif Aja pa živela plava majčica, man I'm good Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 tejc naj ti bo zivlene lepo Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ah tud teb Alc tud teb naj ti bo zivlenje lepo Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ribica pomigaj za "prijatelja" in mu ponesi moje misli.... Želim ti toliko volje,kolikor je ima sonce,ki kljub vsej bedi tega svetavzide vsak dan znova... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Za bratca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Za mojo pikico... upam, da se imaš lepo na Rodosu.... uživi s svojim srčkom in naj ti ne hodijo po bučki nepotrebni strahovi in misli.... cmok pa veliko sončka! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Za kolega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 za novo hcerkico od mojega bivsega dragega, naj bo zdrava! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Bom še enkrat poskusila. Ribi, prosim, prosim, prosim za jutri, da bi bil krog prijateljev popoln To ni samo želja za prijatelja, ampak za več prijateljev, tudi za mene xrosex da bi tudi on prišel z veliko dobre volje, odmislil skrbi, nehal paniko zganjat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Daj no daj Ribiiiiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Zlata ribica, prosim pomagaj moji prijateljici da pride varno do doma in da poskusi pozabit svojega bivsega in zazivi novo, srecno zivljenje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Oh Ribi, nič ne pomagaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 za prijateljico naše Sunny Girl in za Melodie, da uspešno prestaneta svoji preizkušnji Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 za mojo največjo (neuslišano) ljubezen, ki v torek odpotuje na polletno (ali celo celoletno) študijsko potovanje na Kitajsko, da bi srečno potovala, in uživala vse dobre stvari, ki jih ta dežela ponuja.Migaj zanjo ribica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Al naj gre nekam daleč v pozabo, al pa naj se vrne na tisto mesto, kjer je bil. Razne vmesne možnosti mi niso všeč. Prjatu mora bit prjtu, ne pa ena megla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Prjatu mora bit prjtu, ne pa ena megla Točno tako, to naj bi bilo pravo prijateljstvo, razen, če ni tolk Neptunski tip , želim vama najbolje možno ob Zlati Ribici Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Točno tako, to naj bi bilo pravo prijateljstvo, razen, če ni tolk Neptunski tip , želim vama najbolje možno ob Zlati Ribici O borism! Zadnjič, ko sem si narisala vilinčka prijateljstva, se je potem ravno ta odnost nekako intenzivno zasukal. Nekatere negativne stvari so kar padle z neba, ne vem od kod. Zdaj pa čutim energijo, kot da bi rad spet nekaj spremenil. Hvala za želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> al pa naj se vrne na tisto mesto, kjer je bilRibi, raje tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Za prijateljico, da ji uspe..... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.