Lejka 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lejka, drži se, najdi moč- sej veš kje- globoko v svojem srčku, še vedno maš pa mene ob sebi! Vse bo OK, don`t worry! Liu, mačka, ti boš tud vse zrihtala, tako kot je treba!! Držim pesti! x:)x Ja hvala, se bom probala držat, če ne bo šlo, se bom pa spustila, več kot pasti ne morem Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh babe kwa jamrate... itak de bo vse v redu!!!Mam jest zgorej zveze, bom zrihtal... se prav Liu, Lejka in tinal-vi nucate sreco v ljubezni... receno storjeno!!! O hvala srček Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Samson...hvala za opozorilo....napaka se je zgodila pri citiranju priznam joj pa upam, da bodo tvoje veze delovale Hvala ti zlat si Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja hvala, se bom probala držat, če ne bo šlo, se bom pa spustila, več kot pasti ne morem Hej bejba.....razturej prow!!! Sej bomo ob teb! Sam poklic, pa bo..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hej bejba.....razturej prow!!! Sej bomo ob teb! Sam poklic, pa bo..... Hvala LiuSej par pjačk v 300 pa bom ko nova Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 a hodiš tja kegljat? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 da ti bi ti blo čim lažje to prekleto obdobje. pa res je jih je še kolk češ. naslednji vikend se gre na kurbe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a hodiš tja kegljat? ne cashy tja se hod tipe gledat pa cvekat Ja Lejka gremo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a hodiš tja kegljat? Ne, ne hodm kegljat, mam na žalost trajno poškodovano ramo. Bi pa kdaj z veseljem, sam probala. Je pa fajn vzdušje, pa sej veš kako je, k se babe dobimo. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Plavaj PROSIM za AMIS xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ne, ne hodm kegljat, mam na žalost trajno poškodovano ramo. Bi pa kdaj z veseljem, sam probala. Je pa fajn vzdušje, pa sej veš kako je, k se babe dobimo. Pa še dobrga kelnarja mamo, tak prjazn poba morm rečt joj, ko bi to jest kak let prej vedel, ko sem bil samo slab kilometer stran v stanovanju bi vas z veseljem prišel pogledat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Za prijatelje, da bi se imeli v moji družbi super fino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 joj, ko bi to jest kak let prej vedel, ko sem bil samo slab kilometer stran v stanovanju bi vas z veseljem prišel pogledat Aja, zdej si pa tok daleč, da bi ti šlo preveč bencina al kaj? Se boš pa ja zmigu, pa kdaj forumovke pršu pogledat Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 sam povej, kdaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 cashy, pa slincka ne pozabt! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hja, ne vem, če je še kater slinček dost velik, da bo posrkal vso slino ob takih puncah Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ..pol pa kar zobarski sesalc za slino... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Za Samsonajta migi ribika dons. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Ja, kva pa vem, če ti lohk povem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Ljubim? Yeah right. Jst baje sovražm dece...vsaj baje. V bistvu sm pa tok nora nanga, k ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 wow... vidm, da mam kle fan club... drgac pa naj kar miga ta riba... tok ene birokracije, da sem/bom ziher kaj zajebu... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 no no fant... zdej maš pa že blodnje... pejt raj pogledat odgovor (duhovni potenciali)......ekh...kwa cm... sm pac radar... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Ena prošnjica za mojo Lejko... da se bosta z dragim super imela pa srečno pot!!!!!!!!!!!! Lejka moja uživej! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Hvala Tinal! Jest ne dvom da se bova mela fajn. Komi že čakam, da greva mal vn iz te Slovenije Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.