modronebo 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Zlata ribica ponesi mojo zeljo .. zeljo, da moj dober prijatelj ozdravi. Danes je v bolnisnici v Ljubljani, zelim da mu ne bo potrebno iti na operacijo, da se je njegova bolezen ustavila. Zelim mu dati moc, ki jo potrebuje, da bi premagal bolezen, ki mu nacenja duso in telo. Da spozna, da je on tisti, ki odloca ali se bo predal ali boril.. Zlata ribica to je moja zelja zanj .. Prosim! Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 http://images.webshots.com/ProThumbs/28/33328_wallpaper110.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Lepo od tebe, Modronebo. Tudi od mene lepe zelje! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 Hvala Tina, Borism, Marsa.. za pomoc.. kar toplo mi je pri srcu. Vidis Zlata ribica .. upanje ostaja.. hvala ti. Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Uhu Modronebo, tole pa zares dobro razumem trenutno sva na istem. Naj Zlata Ribica odnese življenjsko voljo tvojemu prijatelju Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 Uhu Modronebo, tole pa zares dobro razumem trenutno sva na istem. Naj Zlata Ribica odnese življenjsko voljo tvojemu prijatelju JanjaK hvala ti za iskrene zelje... Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modri angel 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Modronebo - tudi sama se pridružujem tvojim željam. In še te :detelca: mu poklanjam iz . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Modronebo,naj zlata ribica usliši tvojo željo.Sama vem kako je to, ...., zato vse dobro za tvojega prijatelja in zate.Sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 xrosex Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 nesebično, lepo še malo od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Modronebo... vse dobro tvojemu prijatelju Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Kako je kul tule, gres malo pogledat, pa prec ful spodbudnih postov, besed.Pa nam rata, da ni pateticno in frazasto, to pa je zato, ker smo iskreni in kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 12. december 2003 Avtor Prijavi Deli 12. december 2003 Najlepsa hvala vsem in vsakemu posebej.. ! Vsaka lepa, topla misel pomaga.. ceravno vcerajsnji izvidi niso najboljsi, verjamem v uresnicitev zelja, se posebej tistih resnicnih iz srca. Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 včasih ljudje sijejo močneje od sonca in toplota iskrenosti v željah ima moč da pozdravi tega ki mu je težko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Draga Ribica! Vem, da sem te že tolikokrat prosila za svojo srečo, a zdaj pa sem tu zaradi prijateljice. Uboga je izgubila babico,sestro in očeta...in to se je lani zgodilo (to VSE). Zelo močna je, a tudi ona včasih zgubi energijo in je nemočna. Prosim pomagaj ji, da bo končno našla pravo pot do srečnega življenja. Prosim Te! Hvala Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Saj bo pomagala, ampak tule si pa lahko ti v glavni vlogi, če ti je kaj do prijateljice Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Saj bo pomagala, ampak tule si pa lahko ti v glavni vlogi, če ti je kaj do prijateljice Saj ve, da sem ji in ji bom vedno stala ob strani, a jaz ji ne morem drugače pomagat, le z napotki, katere mora predelat in se poglobit. Kajti vsakem od nas je zadosti energije, da se lahko ozdravi...Le moramo jih navesti na pravo pot...k pravemu spoznanju... Hvala, Borism. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Saj to je to.....pozitivno in pravilno deluje-š/ta Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 se jaz si zelim, ribica, da bi Edu koncno nasel malo stabilnosti...malo miru...da bi lahko zasijal v vsej svoji moci, ki mu jo jemlje nemir. da bi se postavil zase in zbral moci! dajmo, prijatelj moj...saj je fant 1A! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Želim si ..........da bi se drugim uresničile njihove želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Jaz pa,da bi se tudi tebi Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Draga Ribica, prosim pošlji zdravilne misli in veliko energije moji ljubi prijateljici, ki ima že itak na vseh področjih v tem obdobju same priložnosti. Prihrani ji prosim tole temo, kar se zdravja tiče. Vem da se lahko nate zanesem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Zlata ribica, prosim pomagaj prijatelju, ki ga ta teden čaka zahtevna operacija na srcu Hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.