Skoči na vsebino

Za prijatelja srcna zelja..

modronebo

Recommended Posts

Zlata ribica ponesi mojo zeljo .. zeljo, da moj dober prijatelj ozdravi. Danes je v bolnisnici v Ljubljani, zelim da mu ne bo potrebno iti na operacijo, da se je njegova bolezen ustavila. Zelim mu dati moc, ki jo potrebuje, da bi premagal bolezen, ki mu nacenja duso in telo. Da spozna, da je on tisti, ki odloca ali se bo predal ali boril..

Zlata ribica to je moja zelja zanj ..

Prosim!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 494
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uhu Modronebo, tole pa zares dobro razumem trenutno sva na istem.

Naj Zlata Ribica odnese življenjsko voljo tvojemu prijatelju  :detelca:  :detelca:  :detelca:  xcrossfingx  xwizardx

JanjaK hvala ti za iskrene zelje...

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

Kako je kul tule, gres malo pogledat, pa prec ful spodbudnih postov, besed.

Pa nam rata, da ni pateticno in frazasto, to pa je zato, ker smo iskreni in kul. x8Dx x^x

xsrcx :vio: xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Najlepsa hvala vsem in vsakemu posebej.. !

Vsaka lepa, topla misel pomaga.. ceravno vcerajsnji izvidi niso najboljsi, verjamem v uresnicitev zelja, se posebej tistih resnicnih iz srca.

• 1 month later...
Draga Ribica! Vem, da sem te že tolikokrat prosila za svojo srečo, a zdaj pa sem tu zaradi prijateljice. Uboga je izgubila babico,sestro in očeta...in to se je lani zgodilo (to VSE). :C: Zelo močna je, a tudi ona včasih zgubi energijo in je nemočna. :sori: Prosim pomagaj ji, da bo končno našla pravo pot do srečnega življenja. Prosim Te! Hvala xsrcx xsrcx xsrcx

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Saj bo pomagala, ampak tule si pa lahko ti v glavni vlogi, če ti je kaj do prijateljice

xgoldfishx  xcrossfingx  xgoldfishx  xcrossfingx  :detelca:

Saj ve, da sem ji in ji bom vedno stala ob strani, a jaz ji ne morem drugače pomagat, le z napotki, katere mora predelat in se poglobit. Kajti vsakem od nas je zadosti energije, da se lahko ozdravi...Le moramo jih navesti na pravo pot...k pravemu spoznanju... xsrcx

Hvala, Borism. xsrcx

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

• 3 weeks later...

Draga Ribica,

prosim pošlji zdravilne misli in veliko energije moji ljubi prijateljici, ki ima že itak na vseh področjih v tem obdobju same priložnosti. Prihrani ji prosim tole temo, kar se zdravja tiče.

Vem da se lahko nate zanesem :detelca: xupx xgoldfishx xcrossfingx xwizardx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...