kokica 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Za svojo najboljšo prijateljico želim, da bi se ji vse izteklo tako kot si želi...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Ribica za prijatelja srčna želja , stoj mu ob strani, že kar na letališču, pa v Grčiji bodi ob njem, pa ko se bo kopal, pa zvečer skakal okoli ... in izpolni mu njegovo željo, ki mi jo je ravnokar zaupal http://www.zakynthos.net.gr/JPEGS/Wreck2002.jpg uživaj Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Ribica za prijatelja srčna želja goldfish.gif , stoj mu ob strani, že kar na letališču, pa v Grčiji bodi ob njem, pa ko se bo kopal, pa zvečer skakal okoli ... in izpolni mu njegovo željo, ki mi jo je ravnokar zaupal icon_smesko.gif Ribica, glede na to, da tudi prijateljica ne bo daleč stran, daj prosim, uresniči še vse njene želje. Veš Ribica, prijateljica ni najbolj skromna, pa ima več želja, ampak si res od srca želi, zato te prosim, uresniči ji vse. Pa pazi prosim na njo! Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 za vse, ki potujete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 za mojega bratranca, naj čimprej okreva; za prijatelja, naj ga sreča vodi; za mojega brata vse najboljše; za mojo mamo zdravja; zame, naj bom jutri uspešna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Naj xxxx preboli yyyyy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Za svojo najboljšo prijateljico želim, da bi čimprej okrevala po operaciji Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Za prijatelja - da bi se znebil predsodkov in strahu ter nehal igrat. Naj bo dober, kot zna biti. Za sorodnika - da bi se imel dobro na potovanju in ne bi imel nobenih težav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 zlata ribica ... prosim te ... za mojega strica ..., ki ima raka na črevesju ... naj bo jutrišnja operacija uspešna prosim, prosim, prosim!!!!!! prosim te tudi za prijateljičino mami, ki ima ravno tako raka, a na jajčnikih ... naj premaga to težko bolezen žin živi veselo in brezskrbno žibljenje, kot ga je do sedaj .... prosim, prosim, prosim!!!! preveč meni zelo ljubih ljudi mi je že vzela ta bolezen .... pravzaprav te prosim za vse ljudi, ki imajo raka, kjerkoli pač ... pomagaj jim naj uspešno prestanejo vse operacije in vse terapije ... zlata ribica, pomagaj! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Zlata ribica...plavaj za mojega prijatelja,da bo užival na dopustu daleč od doma in pazi nanj Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... za mojega strica ..., ki ima raka na črevesju ... naj bo jutrišnja operacija uspešna prosim te tudi za prijateljičino mami, ki ima ravno tako raka, a na jajčnikih ... naj premaga to težko bolezen in živi veselo in brezskrbno žibljenjepravzaprav te prosim za vse ljudi, ki imajo raka, kjerkoli pač ... pomagaj jim naj uspešno prestanejo vse operacije in vse terapije ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zlata ribica...plavaj za mojega prijatelja,da bo užival na dopustu daleč od doma in pazi nanj za tvojega prijatelja Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ribica za prijatelja srčna želja , stoj mu ob strani, že kar na letališču, pa v Grčiji bodi ob njem, pa ko se bo kopal, pa zvečer skakal okoli ... in izpolni mu njegovo željo, ki mi jo je ravnokar zaupal http://www.zakynthos.net.gr/JPEGS/Wreck2002.jpg uživaj Hvala ti zlata ribica, bilo je lepše, kot sem kdajkoli sanjala, da se lahko imam na dopustu Na tej plaži sem se kopala in sončila... in nabrala nekaj kamenčkov za moje prijatelje Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Eni meni ljubi osebi, pomagaj, da ji ne bo tako težko pri tem, kar mora danes narest...držim pesti zate!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 upam, da je že tole urejeno Mbmetuljčica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 DRAGA RIBICA prosim te za mojo prijateljico tmiško, da se jutri, s prvim sončnim žarkom njene misli umirijo, naj lepo zadiha in se prepusti toku življenja. Tudi jutri, tako kot vse dni, se bodo stvari zgodile ravno prav in zanjo najbolje... Da pa bo vse potekalo gladko, te prosim za malo pomoči draga ribica... zaplavaj zanjo in zanj... PS... in zaplavaj še zame malo... Selene Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Naj se uresničijo vse vaše želje. Naj se mojemu prijatelju ..... uredi življenje, tako kot je za njega najbolje, da bo srečen. Naj se vsi naši srčki pozdravijo in na veselo bijejo vsak dan, vsak trenutek. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Za mojega prijatelja, da bi lepo preživel naslednjih 5 dni, za mojo prijateljico da bi bila še naprej tako lepa in prijazna, za mojo "wubico" da bi se zjutraj zbujala srečna in naspana, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 hvala El nino. Zelo si prijazen jaz pa želim, da bi se tvoja "wubica" zbujala srečna in naspana vsako jutro - ob tebi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 I'm not lookin for a lady, i'm just waiting on a friend... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>I'm not lookin for a lady, i'm just waiting on a friend...a boy friend or a girl friend Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Girl friend, ampak lahk je sam prjatlca.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Girl friend, ampak lahk je sam prjatlca.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.