5rca 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Da bi bejba dobila tist internet domov in nehala kolegice nadlegovat pa službo zanemarjat zarad LNF-ja Ajde, da pride tist Telemach... joj Telemuch je čist 3 much, sej mogoče traja da ga dobiš, ne žolča zuni pustit ko čakaš da "pride" sam res pa da ko ga enkrat imaš pa skos dela! No skor skos ampak dela full dobr pa hitr pa kul je si skos "prkloplen" Vsi na... kabl mislm internetni kabl mislm... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Joj, 5rca, ko bi vedela, kake probleme smo imel doma s tem kabelskim Telemachom...ni bilo tedna, da ne bi internet crknil za precej ur... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 A res?! Ej men pa tok dobr dela res ...mogoče le Ljubljana pa tko...ne vem, morm rečt da meni dela super, ga uporabljam že zlo dolgo, enkrat se mi je modem pokvaril pa so zato bli vsi brez interneta ne vem 1 dan ampak je fixal kolega, zna vse popravit in kadar popravi dela in ....dela....in dela...DELA Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Men tudi telemach ne povzroča problemov Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Tvoja sreča, prijatelj moj, je zasebna. Tvoji največji in najlepši spomini so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi... ampak vseeno jih nenehno deliš z menoj, in danes ti hvala za izkazano zaupanje... Želim ti vse dobro Draga ribica, za dragega prijatelja srčna želja... pstttttttt... izrečena je v mislih prihaja iz srca Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Tinal, jest ti pa želim čim več sreče v ponedeljek, sicer si pa itak zelo sposobna baba in vem da ti bo šlo tole z levo roko Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinal, jest ti pa želim čim več sreče v ponedeljek, sicer si pa itak zelo sposobna baba in vem da ti bo šlo tole z levo roko Hvala cukr!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Tinal, upam, da ti uspe to opravit z nohtom levega mezinca, v ponedeljek Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinal, upam, da ti uspe to opravit z nohtom levega mezinca, v ponedeljek Sam da ga ne boš celga pogrizla (nohta mislm) Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Hej tinal drzim pesti zate!!! Pa sej itaq tega ne rabs, k je samo po sebi umevno, da bos zadevo speljala tko kot je treba... Pa da se ti umiri mal Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Liu jest pa teb želim, da se ti srček mal umiri Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Liu jest pa teb želim, da se ti srček mal umiri Hvala Lejka ..... upam, da cim prej k je ze prow brez veze vse skupej Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Tinal drzim zate, da bo tako kot si ti najbolj zelis Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Liu, imam občutek, da še vedno bojuješ že davno izgubljeno bitko. Ti pa želim, da se čimprej otreseš boleče preteklosti in se fokusiraš na sedanjost z prebliski svetle prihodnosti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Liu, imam občutek, da še vedno bojuješ že davno izgubljeno bitko. Ti pa želim, da se čimprej otreseš boleče preteklosti in se fokusiraš na sedanjost z prebliski svetle prihodnosti mhm sej bi to rada.... no ja sej ce po pravici povem mi je do pred 2eh dni to kar dobr ratval, sam zdej so mi ribce spet sistem porusle Mah ja.... Hvala ti drugac Cashy Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Liu jest pa teb želim, da se ti srček mal umiri a se kar Lejka drzim Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Liu-2X si isti Lejkin post komentirala... upam, da te ni neptun v kozji rog ugnal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam da ga ne boš celga pogrizla (nohta mislm) Aja, sm že mislila, da misliš šefa! <{POST_SNAPBACK}>Hej tinal drzim pesti zate!!! Pa sej itaq tega ne rabs, k je samo po sebi umevno, da bos zadevo speljala tko kot je treba... Pa da se ti umiri mal Hvala, srce!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Lejka, drži se, najdi moč- sej veš kje- globoko v svojem srčku, še vedno maš pa mene ob sebi! Vse bo OK, don`t worry! Liu, mačka, ti boš tud vse zrihtala, tako kot je treba!! Držim pesti! x:)x Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Eh babe kwa jamrate... itak de bo vse v redu!!!Mam jest zgorej zveze, bom zrihtal... se prav Liu, Lejka in tinal-vi nucate sreco v ljubezni... receno storjeno!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Jst tud. Da b me bog čez ta velk okn pogledu ...zrihti Samsonajt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ...Pikica-mas sreco da se nisem poslal faxa...evo sem se tebe dopisal!!!Zdej ste vse gor!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Tenk ju...jor d best! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ja, samson, dej še zame, če še ni prepozen...ista želja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh babe kwa jamrate... itak de bo vse v redu!!!Mam jest zgorej zveze, bom zrihtal... se prav Liu, Lejka in tinal-vi nucate sreco v ljubezni... receno storjeno!!! Pa ti si super!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.