Larsy 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Za Aiwo! Mačka, držim pesti!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 uuu tenks. xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ribica prosim dej pomigej za Tinol!!! Prosim, prosim. Sej jest bom kar pocakala, rajs dej zanjo. Pliiiiiiiis Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ribica prosim dej pomigej za Tinol!!! Prosim, prosim. Sej jest bom kar pocakala, rajs dej zanjo. PliiiiiiiisAh dej nehi no! Bo kr zate in zame naenkrat, a je prow?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Draga , za eno uslugo bi te prosila . Bodi tako dobra, pa pomagaj moji dragi prijateljici, ki se je znašla v eni taki nesrečni situaciji, ki ti spodnese tla pod nogami, zamaje temelje in ne veš ne kaj si misliti, kako se lotiti te zadeve, niti kako ukrepati. Saj veš, da je krasna deklinica, da toliko lepega, pozitivnega pa tudi prikupno navihanega poklanja, pa te prosim, da mal zamahnješ okoli nje, pa da ji kako idejo, kako miselno to zadevo obdelati pošlješ, pa jasno moč, da izvede tisto karkoli je zanjo najboljše, pa četudi je treba nekoga samo čez koleno dat . Hvala, nikoli ne pozabim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Draga , za eno uslugo bi te prosila . Bodi tako dobra, pa pomagaj moji dragi prijateljici, ki se je znašla v eni taki nesrečni situaciji, ki ti spodnese tla pod nogami, zamaje temelje in ne veš ne kaj si misliti, kako se lotiti te zadeve, niti kako ukrepati. Saj veš, da je krasna deklinica, da toliko lepega, pozitivnega pa tudi prikupno navihanega poklanja, pa te prosim, da mal zamahnješ okoli nje, pa da ji kako idejo, kako miselno to zadevo obdelati pošlješ, pa jasno moč, da izvede tisto karkoli je zanjo najboljše, pa četudi je treba nekoga samo čez koleno dat . Hvala, nikoli ne pozabim za prijateljico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ja..Riba..pomagaj vsem takšnim ljudem v stiski..pošlji idejo..ne dovoli, da užaljenost prevlada nad razumom, dopusti da preuči zadeve, da si pogleda globoko v srce in daj pravi namig..Hvala Pujsa in Selene Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ribca! Za mojo Vidko,da se ne bi zgubla,ji dej očala za gledanje aure,da bo znala ločit med tistimi,ki ji hočjo slabo HUAUA RIBA Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Za da bo z njim čimprej vse ok Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Za mojo najbolšo prijateljico te prosim ribica, da je uredila s svojim dragim, da se bosta razumela in imela rada še bolj kot do sedaj. Pa da se bo njena dušica umirila... Pa da bo vedla, da jo mam rada... xrosex Pa še za drugo prjatlco... da bo uvidela, kaj je dobro zanjo... pa da bo poslušala tako srčka kot tudi pamet! Good luck, bejbika! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Draga , spet te prosim za eno uslugo. Prosim pomigaj mal s svojo plavutko k eni prijateljici, ki te svinjsko rabi ta moment. Pomagaj ji ohranjati ravnovesje v sebi in najti notranji mir, obdržat ljubezen do sebe in vsega kar ima rada. En malo pomagaj, da splava iz tegale. Potem pa še malo v njeno bližino pokukaj, pa malo pomiri razgreto glavo in pomagaj za en sam samcat trezen pogled, pa se bo čisto vse uredilo. Mi pa ta deklica fuuuuuuuuuul pomeni in vem da je krasno bitjece, vem da bo zvozila kakorkoli se že izteče, bi pa prav prišlo malo tvoje pomoči. HVALA Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Za Liu... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ribica, za mojo ljubico zelim cimvec spretnosti v trenutnih razmerah, poguma, vztrajnosti in srece... za moja dva prijatelja srece v ljubezni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Za Ninotovo Ljubo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 tinal hvala lepa Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 tinal hvala lepa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Za behijevi sorodnici in mojo prijateljico, ki ima trenutno hude ljubezenske težave. Naj se prosim uredijo Hvala za tole Želim si več pozornosti prijateljev, še posebej..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 za lidijo pa za majo... da bi se jima uresničilo tisto, kar si želita... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Draga zlata ribica....končno sem spoznala ljubezen svojega življenja.... zadnjih 25let je bil moj najboljši prijatelj.....zadnjih 20let mi je vsaj 1x letno povedal svoja čustva do mene.... pa ga nisem slišala.... ga nisem hotela slišati...... v vseh težkih trenutkih mojega življenja je bil zraven mene..... in jaz v njegovih..... bila so obdobja sreče in žalosti... vendar sta se najini poti vsakokrat križali..... naključno ali tudi ne..... spomladi sem končno dojela..... he is the one...... ko bi le bilo tako lahko...... seveda, če bi bilo preprosto to ne bi bila moja zgodba..... živi z drugim dekletom.... celo poletje je bil razdvojen med eno in drugo.... obe imava pluse.... obe minuse..... imela sva dobre dni in slabe dni... nejevolja na eni in na drugi strani.... moj umik, kajti začelo je hudo boleti.....živi z drugo, ves prosti čas preživlja z mano...... neodločnost na njegovi strani.... vedno prisotno vprašanje polno nezaupljivosti: “od kje kar naenkrat vsa ta čustva do mene?” .... žal ne znam razložiti..... Zlata ribica, pišem ti iz popolnoma drugega razloga: ne prosim te za njegovo ljubezen do mene.... prosim te za njegovo življenje..... oktobra postavljena diagnoza: maligni melanom, na levi nogi..... za nami že 3 operacije, kup neprespanih noči, psihično trepetanje na čakanje rezultatov..... izguba volje do vsega..... cel december prejokanih dnevov in noči.... skrb vsakič, ko se ne oglasi na telefon... ne prosim zase..... prosim za ljubljenega človeka..... da dobi zaupanje v prihodnost..... da ugotovi, da je življenje kljub vsemu čudovito.... da se ga za to splača živeti...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Mari naj ribica pomaga... Tudi jaz imam eno željo. Ribica, pliss, pomagaj mojemu prijatelju, ki bi rad kupil stanovanje.Že dolgo išče nekaj primernega, pa ničesar ne najde. Naj mu zdaj končno uspe, da bo našel stanovanje, ki mu bo všeč in primerno njegovim finančnim zmožnostim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 za Mari, njeno ljubljeno osebo, za Astrinega prijatelja, zame, Amis, Neo,... vsakdo od nas ima nekaj kar si želi... ribica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ja ribica.pa še res je......za ksenio amis za vse potrebne. ..........migaj za nas.in hvala ker naša ribica še živi........in za vse do zdaj Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.