zaspanko 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Hvala za tole Želim si več pozornosti prijateljev, še posebej..... ..je mar prijatelj.... x!x ako nam ne vrača pozornosti????? Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Za Aliano, da bi se ji ledvička uštimala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Za mystico iin njenega pobča, da bo vse ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Zlata ribica, pišem ti iz popolnoma drugega razloga: ne prosim te za njegovo ljubezen do mene.... prosim te za njegovo življenje..... oktobra postavljena diagnoza: maligni melanom, na levi nogi..... za nami že 3 operacije, kup neprespanih noči, psihično trepetanje na čakanje rezultatov..... izguba volje do vsega..... cel december prejokanih dnevov in noči.... skrb vsakič, ko se ne oglasi na telefon... ne prosim zase..... prosim za ljubljenega človeka..... da dobi zaupanje v prihodnost..... da ugotovi, da je življenje kljub vsemu čudovito.... da se ga za to splača živeti...... Za mojega Da bi se vendarle izkazalo, da ne gre za nič nevarnega. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Mysti xrosex Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Liu!!!!!! go girl!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Zase in za vse nas, ki moramo s tem živet, da se bo vse ok uredilo in da se ne bomo do konca leta pobili. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Liu!!!!!! go girl!! hvala tinal..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ..da bi vsak našel tisto,kar mu je globoko v "srčku"skrito.. Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Zlata ribica ... prosim ... pomagaj moji dragi prijateljici, ki je pred 7 mesci našla srečo ... da jo bo še naprej uživala v tako polni meri, kot jo je do sedaj ... odženi daleč proč od nje vse, ki ji želijo slabo, čeprav ji dajejo nasvete ''v njeno dobro'' ... naj ostane močna in se ne pusti ... zlobnežem in hinavcem ... ki se zelo močno trudijo, da bi ji vzeli vse, kar ima --> ljubezen pa prosim ... ''strezni'' njenega očeta ... naj uvidi, da s svojimi žalitvami ne bo nič dosegel in naj sprejme to, da je srečna, naj ji te sreče ne kali s svojimi bednimi izpadi ... res te iz srca prosim ... pomagaj njej ... in pomagaj meni, da ji bom lahko jaz čim bolj uspešno pomagala ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Tebi, ki to bereš želim, da že jutrivsaj za trenutek spoznaš LJUBEZEN. Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ribica, res bi te lepo lepo prosila, ce lahko pomagas eni meni dragi osebici, ki nujno potrebuje cudez!!! Naj mu uspe s tvojo pomocjo.... prosim! Hvala ribica Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ribica, jst bi pa en čudež, za prijatla... pa prosim, še predno obupam Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 5rca čudeži pridejo vedno pravočasno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Hvala ribica, res si zlata ......... upam, da mi priskocis se na pomoc, ko te bom rabla,.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 za nekoga, da bi sprejev pravo odločitev Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Za Ksenio in njeno tamalo. hvala... vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 sem lahko sebi najboljsa prijateljica in prosim ribico, da meni pomaga malo?! Hvala fishy, zelo si prijazna Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Za mojo frendico, nej se skulira sej ji hočm sam dobr, čprou ona to jemle včas drgač! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 za ksenio....za borism-ja........pa za vse...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ZLata RIBA naj me nekdo ne sodi tako kot me za nekoga, da bi sprejev pravo odločitev Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ZLata RIBA naj me nekdo ne sodi tako kot me Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 za vse na svetu.. da bi meli beter lajf...ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 En bumbar si, da veš ne vem kdaj boš pokapiral da to ne vodi nikamor drugam kot samo tebi v škodo in prav nikomur drugemu. Ne gre vse v življenju po liniji ničelnega odpora in si želim, najbolj srčno kar bi si lahko, da bi spoznal nekatere vrednote, za katere verjetno ne veš da sploh obstajajo pa so v življenju ključnega pomena Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.