borism 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 To pa moraš pomagati Zlata Ribica, saj boš... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Ribica, rabim ornk tvojo pomoč. Saj veš, zadnjič, sem te prosila, da pošlješ moji ljubi prijateljici zdravilno energijo. Prosim, da ji pošlješ ali kar zdravje (najboljše), ali pa ji pokažeš pot do zdravja in jo vzpodbujaš in opogumljaš. xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 ....daj no, ribica....plisss.....migni mal bolj .......za pujsino prijateljico Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 mogoče ima pa težave s prezgodnjo spomladansko utrujenostjo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Ribica.......predvidi tudi to možnost Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 za pujskino prijateljico..... pomagaj..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Ribica za pujsino prijateljico.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Janja, ribica že hiti pomagat! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Naj ji bo čimprej... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Zlata ribica, prosim pomagaj prijatelju, ki ga ta teden čaka zahtevna operacija na srcu Hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Potem je to v redu , če še ni, pa naj bo čimprej... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Boris, hvala, ker spremljaš in pomagaš ribici (in prijatelju)... smo že trije, ki držimo pesti, da bo vse OK Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Seveda spremljam in želim, da bo vse v redu.Mateja, jaz sem pa prepričan, da nas je mnogo več, ki držimo pesti zanj poleg Zlate Ribice Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Verjamem v usodo, verjamem v to, da ko nekoga potrebujes pride v tvoje zivljenje, se srecas z njim, njo.. tudi na nenavaden nacin... in tako sem jo srecala.. njo... ki mi stoji ob strani, ko sem zalostna, njo, ki se smeje z mano ko sem vesela .. in obcuti mojo sreco.. Draga Ribica prosim te, jutri v petek naj bo vse lepo, brez zapletov, naj se izkaze njena notranja moc, naj ji ob strani stojijo angelcki... Zelim ji veliko veliko srece pri snemanju oddaje.. Plisss!!! Prijateljica Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Iz spominske knjige.... Vse na svetu mine,vse se spremeni,a roža prijateljstva do groba cveti. http://p.webshots.com/ProThumbs/1/21101_wallpaper280.jpg Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Za vse prijatelje Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Zlata Fish, prosim pomagaj eni fejst deklini, ki zaradi hudih bolečin ni skor nič spala, pa ji pošlji zdravilno energijo. Saj je ne rabi dosti, ker jo drugače izvaža, ampak tudi najboljši rabijo kdaj tvoj mig Hvala, vem da mi ne moreš odreči Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Janja - Ribica mi je prisepnila (ker imam zveze, vcasih je fajn biti admin ) - da je tvoja zelja bila uslisana. Se vec takih prijateljev in se vec takih - uresnicenih - zelja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 O, lej jih, prijatelje! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 No Zlata Ribica, saj sem vedla, da boš ti tole en, dva, tri poštimala. Jaz vedno pravim, da si ti ta glavna, takoj za Piko Nogavičko. Hvala za ažurnost Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Seveda JanjaK, tudi najboljši imajo kdaj slab dan, če prav razumem se je v redu končalo.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.