Skoči na vsebino

Za prijatelja srcna zelja..

modronebo

Recommended Posts

• Komentarji 494
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ribica,

rabim ornk tvojo pomoč. Saj veš, zadnjič, sem te prosila, da pošlješ moji ljubi prijateljici zdravilno energijo. Prosim, da ji pošlješ ali kar zdravje (najboljše), ali pa ji pokažeš pot do zdravja in jo vzpodbujaš in opogumljaš.

:detelca: xsrcbumx :detelca: xrainbowx :detelca: xgoldfishx :detelca: xcrossfingx :detelca: xrosex :detelca:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Janja, ribica že hiti pomagat! xgoldfishx xgoldfishx xcrossfingx xcrossfingx xyiyax

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

:flower: Verjamem v usodo, verjamem v to, da ko nekoga potrebujes pride v tvoje zivljenje, se srecas z njim, njo.. tudi na nenavaden nacin... in tako sem jo srecala.. njo... ki mi stoji ob strani, ko sem zalostna, njo, ki se smeje z mano ko sem vesela .. in obcuti mojo sreco..

Draga Ribica xgoldfishx prosim te, jutri v petek naj bo vse lepo, brez zapletov, naj se izkaze njena notranja moc, naj ji ob strani stojijo angelcki... Zelim ji veliko veliko srece pri snemanju oddaje..

Plisss!!!

Prijateljica

:flower: :flower:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

• 2 weeks later...

Zlata Fish,

prosim pomagaj eni fejst deklini, ki zaradi hudih bolečin ni skor nič spala, pa ji pošlji zdravilno energijo. Saj je ne rabi dosti, ker jo drugače izvaža, ampak tudi najboljši rabijo kdaj tvoj mig x;)x

Hvala, vem da mi ne moreš odreči

xgoldfishx :detelca: xupx :detelca: xgoldfishx

Janja - Ribica mi je prisepnila (ker imam zveze, vcasih je fajn biti admin x;)x) - da je tvoja zelja bila uslisana. xsrcx

Se vec takih prijateljev in se vec takih - uresnicenih - zelja. :palec: :palec: :palec:

x:Xx :8): :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No Zlata Ribica,

saj sem vedla, da boš ti tole en, dva, tri poštimala. Jaz vedno pravim, da si ti ta glavna, takoj za Piko Nogavičko.

Hvala za ažurnost x:Xx x:Xx x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...