Guest iskalka 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Da bi našli moč premagati težke trenutke, da bi našli oporo v sebi in drugih, da bi našli tolažbo in si upali biti v prihodnosti zopet srečni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Naj danes ti steče vse po maslu, bodi zvezda svojega večera, naj ti uspe to, kar si želiš od današnjega dneva. Mislim nate ribica bo pa plavala tam med slikami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Naj danes ti steče vse po maslu, bodi zvezda svojega večera, naj ti uspe to, kar si želiš od današnjega dneva. Mislim nate ribica bo pa plavala tam med slikami Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Ja, jaz tudi, za našo umetnico....če znese, se naslikam tam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chupo 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Ja za mojo malo INO,da pride nazaj k meni,da bova zopet skupaj kot prej,ter za zadravje doma! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Chupo, naj bo tako!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Imam tri ribe: dve zlati in eno črno. Zlati sta za dve želji: zdravje in ljubezen. Črna me pa spominja NATE. Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Draga , tokrat te resnično rabim, saj veš, da ne prosim za malenkosti . Ena meni zelo draga prijateljica bi rabila, da kar intenzivno okoli nje plavaš , pomagaj ji okoli malo, da tam zvozi tole celotno zadevo, potem pa še glede čisto praktičnih življenjskih zadev, predvsem pa ji pokaži, da je življenje tudi zdaj v tem trenutku lepo , pomagaj ji, da bo tudi tole prehodno obdobje znala poskrbeti zase, da bo znala najti svoj notranji mir, veselje do življenja in si pričarati lepe trenutke. Hvala, vem, da boš z veseljem odplavala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 za Pujsino prijateljico Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 za Pujsino prijateljico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ribi, mal zaplavaj še do moje frendice da ob vseh zdrahah ne pozabi osnovnega cilja in da bodo vse spremembe kar se le da, če se sploh da, neboleče pa do Pujsine tud še odplavaj pa še na mene se spomni okrog poldneva, čeprav bi bolj rabil Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 bomo pa takrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Za vse naše prijatelje in prijateljice, ki rabijo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ja, res za Pujsino prijateljico nimam kaj dodati,je Pujsa vse napisala... onix, tut zate... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 za eno mojo prijateljico, da gre naprej, da pozabi na tepcka, ki jo je spravljal v slabo voljo. Da bo dobla v naslednji priloznosti tisto kar si zasluzi, in ne kretena!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 za eno mojo prijateljico, da gre naprej, da pozabi na tepcka, ki jo je spravljal v slabo voljo. Da bo dobla v naslednji priloznosti tisto kar si zasluzi, in ne kretena!!! hvala enako Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vampir777 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Ribica... ne tako hudo prosim... :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Zlata ribica,dej da se B izpolni želja in da uspe NY! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 zlata ribica - d bova z mojo frendico še full douh bestice, čeprou gre usaka na drugo šoloi hope cao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.