Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Je, ja, Marsa spet fit . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 In to dobesedno. Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Za vse,ki imajo skrite želje,pa jih tud zlati ribici ne morejo povedat. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Draga zlata Fish , jaz te bom očitno kar okupirala v tejle rubrikici. Spet je ena meni zelo ljuba oseba v škripcih, prosim bodi tako dobra, da ji pošlješ tisto malo energije, ki jo še potrebuje, da zadeve, za katere ve, da jih mora spremeniti zase , prenese iz želja v stvarnost in poskrbi in čimbolje izkoristi vse številne priložnosti, ki se ji vsakodnevno pojavljajo. Hvala že vnaprej xrosex xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Draga zlata ribica, poslji vsem mojim prijateljem toliko energije, da ne bojo en teden rabl moje pomoci. Pa men tolk da se bom lahka zbrala in se ukvarjala s sabo. Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 prijatelj nujno potrebuje omoč ,ker mu grozi izselitev...prosim te ribica , misli nanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Draga Zlata Ribica, do petka prosim pošiljaj malo energije saj veš komu, da bo imela voljo delati na sebi, ker je nujno potrebno . Pa malo še za Sfinginega prijatelja pomigaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ribca.....evo, še mal pomoči..... ............ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Tudi od mene - vsem trem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 če te slišijo prijatelji , verjamem da tudi ribica... hvala za dobre želje ...rada vas imam angelčki moji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Naj olajša težke dni naši Candlelight, moje misli so s teboj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Candlelight hvala ribici in vsem, ki ste mislili name... mislim, da se stvar ureja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Zlata ribica, prosim pomagaj prijatelju, ki ga ta teden čaka zahtevna operacija na srcu Hvala danes dobila pismo, v katerem mi prijatelj piše, da je zdaj že na okrevanju v toplicah, da pa je šlo za las, saj je med oparacijo doživel tudi infarkt... Ribica (in vsi, ki ste pomagali s svojo pozornostjo in lepimi mislimi) HVALA xrosex ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Res lepo Mateja, pozdravi ga v našem imenu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Zlata ribica, prosim pomagaj prijatelju, ki ga ta teden čaka zahtevna operacija na srcu Hvala danes dobila pismo, v katerem mi prijatelj piše, da je zdaj že na okrevanju v toplicah, da pa je šlo za las, saj je med oparacijo doživel tudi infarkt... Ribica (in vsi, ki ste pomagali s svojo pozornostjo in lepimi mislimi) HVALA xrosex ... me veseli, da je operacija uspela.. Kako pa to, da si dobila pismo? Dandanes se mi zdi, da je to strasna redkost.. - telefoni, internet,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Še tebe prosim, , pomagaj prijateljici, da ji uspe projekt in se izkoplje iz hude finančne krize Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kako pa to, da si dobila pismo? Dandanes se mi zdi, da je to strasna redkost.. - telefoni, internet,...Znova, res je prava redkost dobiti na roko napisano pismo... in jaz ga kdaj pa kdaj dobim... pa tudi napišem kakšnega... tegale pa sem bila seveda nadvse vesela Še za Coccinellino prijateljico Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Za vse vaše prijatelje :detelca: Pa še za enega mojega Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 prosim pomagaj jim RibicaStanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kako pa to, da si dobila pismo? Dandanes se mi zdi, da je to strasna redkost.. - telefoni, internet,...Znova, res je prava redkost dobiti na roko napisano pismo... in jaz ga kdaj pa kdaj dobim... pa tudi napišem kakšnega... tegale pa sem bila seveda nadvse vesela Še za Coccinellino prijateljico ej to je super.. Jaz sem vcasih napisala ogromno pisem in jih ogromno dobila, zdaj ap mladi sploh nic vec ne pisejo... Pa tako lepo je cakat ,v nestrpnem pricakovanju, na odgovor,..., sedaj pa ga dobis v sekundi preko interneta.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ..sedaj pa ga dobis v sekundi preko interneta..ja a ni fino, pršparaš na sekundah Fino ze, ampak ne vedno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ribica ,še enkrat prosim , ne pozabi ,ker je zadeva nujna...kje plavaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.