ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Trenutno je tam nekje, v Atlantskem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ribica ,še enkrat prosim , ne pozabi ,ker je zadeva nujna...kje plavaš? Sfinga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 vem , ocean želja je velik ampak mogoče pa .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Draga Zlata , prosim pošlji veliko energije vseh vrst naši Tini xrosex Hvala že vnaprej, Tvoja vdana Pujsa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Tina Ribica danes te pa prosim za pomoč, ful pomoči.... moja prijateljica ravnokar prestaja presaditev kostnega m.če je prišla že tako daleč, če so našli pravega darovalca, naj prebrodi še to... okrog sebe ima ljudi, ki ji pošiljamo pozitivne misli, ampak v tem trenutku rabi pomoč tudi iz vesolja.uf, bo tole naporen dan.... Irena, z mislijo sem pri tebi,Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Ves takole pa je tole, srz, lajf... (tudi tule)... ko online spremljamo tole zivljenjsko zgodbo, zraven smo, nekako....Selene - kaj bi dvomili v energije?Ze tale filing je najbrz zelo pomemben, ce si tezko bolan, da se najde kdo, ki je pripravljen pomagati, da morda obstaja resitev in vse.... to je dodatna energetska zdravilna doza za onega. Pridruzujem se tudi zeljam Tini (ceprav ne vem, za kaj gre). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Zlata ribica PROSIM pomagaj Selene, Tini in Sfingi pa tudi ostalim, ki ne upajo zaprositi za tvojo uslugo...Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Nataly nekako takole gre ... ukvarjam se s samimi velikimi podvigi, kot so kako priti po stopnicah v prvo nadstropje, do trgovine, odgovoriti vsaj na maile, ... Marsa, saj tudi jaz ne vem, točno, iz tegale Tininega posta sklepam, da ji bo prišla prav. Selene Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Hvala vsem, ki ste posredovali spodbudno misel... najbolj me tale negotovost moti, ampak res ne morem kr poklicat, uf....sicer pa, še vedno velja, drži se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 včasih angeli niso v nebesih in nimajo kril , temveč nežne človeške roke in toplo srce ptijateljev...hvala vsem , ki želijo z menoj in vsem naj se izpolni , kar si želijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Zlata ribica naj se moj prijatelj m. najde...zgladi mu pot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Prijateljici Tini zelim veliko srece na danasnjem zmenku.. RIBICA POMAGAJ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Prijateljici Tini zelim veliko srece na danasnjem zmenku.. RIBICA POMAGAJ! hmmm.. zgleda, da je bila vceraj ribica preutrujena, ker se je zmenek koncal slabo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Da ni tebi pomagala :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Da ni tebi pomagala :o|o: .. jaz je ne potrebujem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 ...maš ribona za to, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 ...maš ribona za to, ne .. ti ze ves.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 ...maš ribona za to, ne .. ti ze ves.. ZNOVA, vidim, da imaš vse, ene stvari pa le nimaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Za svojo muco želim srečno rojstvo njenih mucek.Je že blizo. Za svoje punce pa prijetno doživetje pri tem dogodku. Zase si želim naklonjenost okolice zato,da lahko grem na koncert Danijele in Olivera D. HVALA HVALA HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Zlata ribica za mojega dragega prijatelja, ki potrebuje pomoc v naslednjih minutah, urah.. dnevih.. Razpihaj mu tezke, temne oblake, ki so nad njim in naj soncek zasije v njegov srcek.. in mu v ocke, ki so nebesko modre, polozi iskrice in sijaj.. ki ga je imel vcasih. Plis.. za mojega dragega prijatelja, ki je istocasno tudi moj brat... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Prosim Zlata Ribica, usliši prošnjo MBmetulčice za njenega brata... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Za svojo prijateljico A. si želim, da bi šlo v tretje... Vedno si z mano... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Prosim Zlato Ribico, da pomagaš moji prijateljici, ki nujno potrebuje pomoč....ti že veš komu je namenjeno, jaz te malokrat prosim za uslugo, ampak tokrat je pa resno potrebujem...HVALA TI, se bom oddolžil... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Riba.......pomagaj frendici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Zahvaljujem se ribici,katera uslišala želje mojga prijatelja in jih počasi izpolnjuje.Že z tem,da mi nekdo želi pomoč,pridobivam veeeeeeeeliko moči.HVALA RIBICA ZLATA, se zahvaljujem tud temu kdo zame prosil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.