borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Dragi prijateljcek vodnarcek, hvala ti za prelepo misel, ki si mi jo ravnokar poslal.. Kjerkoli si, naj te spremlja sreca, ljubezen in ... ja po zerjavici pa kdaj?? "Včasih ti angelčki pojejo v vetru,včasih te kličejo v sanjah,včasih hodijo zraven tebein ti šepečejo v uho.Želijo ti radost, navdušenjein te spominjajo,da skrbijo zate danes in vsak dan."Želim ti, da bi jim poskusila prisluhniti inda bi se tvoje srce napolnilo z božjo ljubeznijo. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Riba, danes moj brat izpljuje iz Trsta, gre na maturanski izlet v Grčijo; želim si,da bo njihov prihod in tko tut izhod srečen, varen in zdrav. Da bo zaužil veliko Novih videnj in spravil vase ogromno spominskih dogotkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Dragi prijateljcek vodnarcek, hvala ti za prelepo misel, ki si mi jo ravnokar poslal.. "Včasih ti angelčki pojejo v vetru,včasih te kličejo v sanjah,včasih hodijo zraven tebein ti šepečejo v uho.Želijo ti radost, navdušenjein te spominjajo,da skrbijo zate danes in vsak dan."Želim ti, da bi jim poskusila prisluhniti inda bi se tvoje srce napolnilo z božjo ljubeznijo. Hvala ribica.. to je bilo pa hiter prenos misli.... se je ze javil Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 A veste, kaj se je danes zgodilo moji naj prijateljici MBmetuljčici - miška ji je poginila, pa ubožica sedaj ne more priti sem k nam. A bi začeli zbirati donacijo, za nakup nove? Tako žalostno se počuti, ko se z mano po telefonu pogovarja, kar na jok ji gre. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 hja, vse uredu< brat doma . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Da bi prijatelju delal PC kot bi imel in bi lahko prišel magari med nas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
max 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Zlata ribica za mojega dragega prijatelja, ki potrebuje pomoc v naslednjih minutah, urah.. dnevih.. Razpihaj mu tezke, temne oblake, ki so nad njim in naj soncek zasije v njegov srcek.. in mu v ocke, ki so nebesko modre, polozi iskrice in sijaj.. ki ga je imel vcasih. Plis.. za mojega dragega prijatelja, ki je istocasno tudi moj brat... Draga MBmetuljcica Se spomnis:"Vcasih bi se ob tvojih besedah se angeli razjokali...." To velja tudi zate. Citiraj "Ljudje zive v zavetju drug drugega." Irski pregovor"Zaradi neurij imajo hrasti globlje korenine." Georg Herbert (1599-1633) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Draga MBmetuljcica Se spomnis:"Vcasih bi se ob tvojih besedah se angeli razjokali...." To velja tudi zate. Hvala dragi prijatelj Max.. Friedberg je tako dalec, a zaradi interneta tako zelooo blizu Uzivaj v druzbi zensk, o katerih mi pises... hihi Se spomnim, kako naj pozabim.. Hvala tebi, da si Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Draga prijateljica GOmetuljcica, to da te pogresam tako ves, rada pa bi ti zazelela za jutri, ko je dan, ki ti bo ostal v spominu, v tvojem srcku, vse najlepse in najboljse.. naj te spremlja sreca, veselje, radost, verjetno bodo solzice, a te bodo iz srca, .. skratka uzivaj ... mislim nate.. Komaj cakam ponedeljka... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 xrosex pomagaj Špeli, da se ji izpolni njena želja zaradi službe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Tukaj pa tudi jaz prosim za vaju.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Boris, dobra dušca, saj veš, da ti bo vse povrnjeno. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Hvala Lunca, saj vem, da bo tebi tudi, ker je vse dobro že nekje zapisano Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Nenavadna želja za nenavadne ljudi, dogodke.. "Sraki" želim danes brezhiben let. Vsem tistim, ki jo spremljajo v letu, želim, da bi bili zeloooo radovedni in z mislimi z njo. To je moja želja iz srca, ki vključuje se mojo tiho misel za nekoga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 da bi znanka uspešno prestala ponovno operacijo ,tokrat zadnjo...hvala. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 A jo to mogoče naša ( Daisy ) ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 drži se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
max 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Dragi ANGEL-ini! xrosex Ti si zame vse!Zate gori moje srce.Ukradel bi te svetu,in ukradel bi svet zate.A ko utrgam cvet, prelep dehtec,in ga odnesem z gora, nebes,se bojim, da pocasi umre.Lahko bi te imel le zase,a kaj bi ti brez planin.Si tako zelo dalec, a blizu mojega srca,ljubim te, taksno kot si in tam kjer si. In ker te ljubim, ti pustim ziveti, tam dalec od mene stran. Citiraj "Ljudje zive v zavetju drug drugega." Irski pregovor"Zaradi neurij imajo hrasti globlje korenine." Georg Herbert (1599-1633) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Draga Zlata , prosim naredi stvari od začetka do konca v celoti, ne pa nekaj na pol , Selene rabi majčkeno tvoje pomoči, pa pacaš že od marca . No tole je bil hec, prosim prispevaj svoj delež, da se deklinica dokončno pozdravi in plasira svojo energijo še na kakšno drugo področje. Saj vem, da mi ne boš odrekla, že vnaprej hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 hvalaribica plisss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ja res je ribica...daj no če te pa tako lepo vsi prosimo.za našo Seleno xrosex Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Tudi jaz te prosim za našo Selene... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.