Ksenia 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ribici in Marsi hvala, zadeve se umirjajo in vsem vam za lepe želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Me zelo veseli, da se je tako izteklo.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 sej se še ni, se trudim... ne gre čez noč Upoštevam nasvete, vem da mi pomagajo vaše misli in ribica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Kar upoštevaj nasvete, sicer pa itak dobro veš, da nisi sama, kar ti pa v tem trenutku tudi to nekaj pomeni....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Zlata ribica prinesi srečo in zdravje moji najboljši prijateljici, da bi bilo naslednje leto boljše (zanjo) od tega!!!!!!! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Dragi ANGEL-ini! xrosex Ti si zame vse!Zate gori moje srce.Ukradel bi te svetu,in ukradel bi svet zate.A ko utrgam cvet, prelep dehtec,in ga odnesem z gora, nebes,se bojim, da pocasi umre.Lahko bi te imel le zase,a kaj bi ti brez planin.Si tako zelo dalec, a blizu mojega srca,ljubim te, taksno kot si in tam kjer si. In ker te ljubim, ti pustim ziveti, tam dalec od mene stran. Skrivnost je kot pajčevina,ki varuje zibelko življenja,je nasmeh, ki v ljubezni tihi tke besede sreče. Z vsakim novim jutrom spogleduje se in noči odšteva, da ob snidenju sreče čar in želje naše v naša srca vlije. Vse najlepse, veliko ljubezni in uspeha pri študiju, ti zelim v tvojem zivljenju dragi vodnarček Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Hvala Zlati Ribici in ostalim pomagačem, končno se je začelo nekaj premikati, saj potrpljenja nisem nikoli izgubil.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Prosim, če pomagaš Zlata Ribica moji dobri prijateljici, naj sledi svojo pravo pot, ki mislim, da ni napačna, ker pa čutim, da trpi v življenju, iskreno želim, da se ji to uredi, vem, da ne bo takoj, v glavnem , da gre postopoma na bolje.....HVALA TI Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ...prosim, naj bo še posebej ta dan za mojega fanta najlepši in vesel, saj praznuje rojstni dan.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Oho Žaža, . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ...potem pa vse najboljše zanj, saj to mu pa TI lahko največ pomeniš in razveseliš ob ribici... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 to je pa tut res ma da skače kot moja belka od veselja Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 :flower: Zlata ribica, pomagaj moji najljubši in najdražji prijateljici , ki sedaj v postelji bolna leži, da čimprej se pozdravi ........ xrosex :flower: Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Tole popolnoma isto, pa isti osebi želim in prosim tudi jaz Zlata ribica... xrosex Dodajam še vilinske simbole:OLAN REI, AGLER RAN, KAT NIRA, ORAN TAR Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Hvala za lepe želje in tople misli.. zelo pomagajo, se bolj sem pa vesela klicev.. in direktne energije, prijateljske ljubezni.. Hvala.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Skrivnost je kot pajčevina,ki varuje zibelko življenja,je nasmeh, ki v ljubezni tihi tke besede sreče. Z vsakim novim jutrom spogleduje se in noči odšteva, da ob snidenju sreče čar in želje naše v naša srca vlije. Hvala za obljubo, ki si jo držal dragi prijatelj ... dobrodošel ponovno v Sloveniji , veselim se najinega srečanja in klepeta ob dobri kavici. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Za prijateljico, ki bo na daljšem potovanju, naj bo zdrava, zadovoljna, za srečo na potovanju, bivanju v tujini in pri vrnitvi domov te prosim Zlata Ribica... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Za prijateljico, ki bo na daljšem potovanju, naj bo zdrava, zadovoljna, za srečo na potovanju, bivanju v tujini in pri vrnitvi domov te prosim Zlata Ribica... xrosex Moja najdražja prijateljica. Enake želje kot ti jih je zaželel Borism, ti jih želim tudi jaz. : : :xrosex : : : Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Naš Mickeni je danes na poti v lj... , naj dobro opravi to službeno zadevo...da bo potem spet v polni formi... Mick... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Za mojo sestro dobra želja, da bi bila sprejeta na željeno smer na faksu, ker ji lani ni uspelo.........upam, da je dobila lekcijo, in je zdaj čas ugoden, da se premakne naprej v življenju! Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
max 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Skrivnost je kot pajčevina,ki varuje zibelko življenja,je nasmeh, ki v ljubezni tihi tke besede sreče. Z vsakim novim jutrom spogleduje se in noči odšteva, da ob snidenju sreče čar in želje naše v naša srca vlije. Hvala za obljubo, ki si jo držal dragi prijatelj ... dobrodošel ponovno v Sloveniji , veselim se najinega srečanja in klepeta ob dobri kavici. Najvec, kar lahko storim za svojega prijatelja,je, da sem preprosto njegov prijatelj.Nimam premozenja, da bi mu ga podaril.Ce ve, da sem srecen v ljubezni do njega,ne bo hotel druge nagrade.Henry David Thoreau (1817-1862) Vsem prijateljem tega sveta, se posebej pa tistim, ki so meni prijatelji,zelim, naj jih zlata ribica in angeli nosijo v svojem narocju, jih blagoslavljajo, jim sepecejo besede bozanske ljubezni. Tudi, ko so zdijo dalec, so v srcu vseeno blizu.In nic ne more ustaviti toka njihove ljubezni. Citiraj "Ljudje zive v zavetju drug drugega." Irski pregovor"Zaradi neurij imajo hrasti globlje korenine." Georg Herbert (1599-1633) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 da bom iskau iskrenost še bolje kot zdaj, bolj natančno in taktno da si zagotovim še bolj varno dihanje in zdravo prehrano da bom boljši v vsem, ne pa ,da bom bežau da bom prespan, ne pa zaspan da bom odkril pravočasno w da M. pride uspešno do cilja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Draga , spet fehtam, ampak tole je spet ena urgentna zadeva, skjuzmi... Prosim zaplavaj en krog okoli meni zelo drage prijateljice in mojega prijatelja, pa pomagaj temu mojemu prijatelju, da si malo pošlihta svojo glavo, ker z nerazčiščenimi zadevami uničuje njuno zvezo. En krogec no, pa mogoče bi blo fajn, da izgledaš kot morski pes, da se fant strezni in mu naženeš majčkeno strahu v kosti, da vidi, da gre zares. Hvala in uživaj na rekreaciji xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.