žaža 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Draga , spet fehtam, ampak tole je spet ena urgentna zadeva, skjuzmi... Prosim zaplavaj en krog okoli meni zelo drage prijateljice in mojega prijatelja, pa pomagaj temu mojemu prijatelju, da si malo pošlihta svojo glavo, ker z nerazčiščenimi zadevami uničuje njuno zvezo. En krogec no, pa mogoče bi blo fajn, da izgledaš kot morski pes, da se fant strezni in mu naženeš majčkeno strahu v kosti, da vidi, da gre zares. Hvala in uživaj na rekreaciji xrosex HVALA TI Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Draga , spet morim , pomagaj prosim moji zelo dragi prijateljici, da sprejme vse nujno potrebne odločitve. Hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 je ribica pomagala?Prepričana sem da je.Lupčka zatek moja pujska! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Je, oddelala svoje. Hvala spet, saj veš, tisti ki imamo viške mormo plasirati dalje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Prosim, če pomagaš moji dobri prijateljici v tem prehodnem obdobju, mislim, da potrebuje tudi tvojo pomoč... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Zlata ribica prosim pomagaj prijatelju, ki ga že dolgo nisem videla in ne vem kaj je z njim, čutim pa da ni vse o.k. Prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Zlata Ribica pomagaj prosim prijatelju, saj veš koga imam v mislih... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Prijateljica nujno rabi pomoc. Ribica ... za Dragico! : Za vrnitev srece v njen dom! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ribica, poskrbi še za Duha. Mislim, da te potrebuje danes Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Zlata Ribica prosim poglej na dve prijateljici, ki rabita tvojo pomoč, hvala TI... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Ribica, poskrbi še za Duha. Mislim, da te potrebuje danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Ribica, poskrbi še za Duha. Mislim, da te potrebuje danes Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ljuba zlata ribica, pomagaj moji prijateljici, da se pobere... Da bo našla razlog za spremembe, voljo da naredi prvi korak drugam, željo da zapolni svoje življenje in pogum, da se najde.... Uf, meni ne uspeva jo premakniti z mesta, daj pomagaj...... ................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Dolores, saj veš, pa tudi jaz včasih pozabljam da lahko samo sebe premikamo . Fish, ukrepaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Zlata Ribica prosim ukrepaj...veš za koga moraš xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ojla Zlata ribica! Sem nova tukaj in se že kar takoj oglašam z eno željo. Mogoče sem malo zahtevna, ampak res rabim tvojo pomoč.Prosim, če mojemu prijatelju pomagaš do spoznanja, da mi končno lahko zaupa. Jaz teh testiranj več ne bom mogla dolgo prenašat... upam, da čuti, da ga imam rada, ampak tisto nezaupanje pa mora premagat v sebi. Želim mu vse dobro!Hvala, se še oglasim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Hvala Zlata ribica in hvala vsem. Vse je o.k. in veselje povsod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ribi, a je moja želja bila preveč sebična? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Haj Melodie Čaki mal no, da se mal porihta ribca, ga je včeri žurala z man , sva mogla neki razćistit pa ma dans "kita", zdej pa se bo kmal teb posvetila. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Za Melodie plavaj Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Hvala Mick in Šiva Saj še nisem obupala, ampak ko se naenkrat stvari poslabšajo namesto izboljšajo, postanem kar nekam nepotrpežljiva.Zdaj pa pridno čičam in čakam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Zlata ribica, prosim pomagaj prijatelju, ki ga ta teden čaka zahtevna operacija na srcu Hvala Zlata ribica, pomagaj mami moje prijateljice Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 da bi ga pamet srečala al pa on njo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Za ljubo prijateljico, da z drugačnega zornega kota pogleda na situacijo in da najde rešitev zanjo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.