El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 da bi ga pamet srečala al pa on njo! haha tale je dobra ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 a ne? pa tko resnična da bl ne bi mogla bit. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ribi pomagaj vsem prijateljem, ki si ne morejo pomagati sami. Takih je ogromno. Mogoče sem jaz tudi taka prijateljica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ribica...prosim migaj za nekoga, ki mi je zelo zelo zelo ljub in se danes ne počuti najbolje xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ribica... za Ribico...da bi blo vse tko kot mora bit Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ribica ... za Jupitrovo Ribico ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 RIBA, ENO FEJST ustrezno pozitivno debelo za contesso Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 RIbi, migaj migaj migaj danes. Imamo pravo šanso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ZA NR in TR(ki mu stoji ob strani); torej zanj vse naj, naj in da bi bilo čim prej vse uredu in da minejo bolečine Vem da si in da ti bo uspelo čim prej odpravit bolečine in težave Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ribica pomigaj za mojo prijateljico, da končno uspe dobiti službo primerno zanjo.... prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ribica, vsem ki so bili ali so dobri z nama (NR in TR), izpolni jim vse želje! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ribica pomigaj za mojo prijateljico, da končno uspe dobiti službo primerno zanjo.... prosim Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ZA NR in TR(ki mu stoji ob strani); torej zanj vse naj, naj in da bi bilo čim prej vse uredu in da minejo bolečine Vem da si in da ti bo uspelo čim prej odpravit bolečine in težave Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Za mojo ljubo prijateljico K. Da bi se ji umirili hektični dnevi, da bi se ji srček malce spočil, da bi sredstva začela pritekat, da bi podala roko miru še več miru v sebi, saj ji bo tako lažje na trenutni poti. Objem, Miška moja! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Za mojo ljubo prijateljico K. Da bi se ji umirili hektični dnevi, da bi se ji srček malce spočil, da bi sredstva začela pritekat, da bi podala roko miru še več miru v sebi, saj ji bo tako lažje na trenutni poti. Objem, Miška moja! Sončna Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 da bi se uredilo na popoln način Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 naj se uredi naj se odprejo srčne čakre naj prevlada mir, ljubezen, dobro http://www.atelje-doria.si/povezave/ljubezen.jpg Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 ribica...eno tehnično pomoč prosim...pa še malo za zdravje in počutje...saj veš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Ribica, še mal, pa se te bom še jaz navadila pomigaj za Amis, pa za vse, ki te potrebujejo zdaj Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Srčna želja za dobrega prijatelja, k je mel nesrečo in strica, ki je padel inse precej poškovadal ter predvsem za očeta, ker je hudo bolan, da bi se čimprej pozdravili, okrevali in želim jim vse najboljše v življenju! Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Srčna želja za dobrega prijatelja, k je mel nesrečo in strica, ki je padel inse precej poškovadal ter predvsem za očeta, ker je hudo bolan, da bi se čimprej pozdravili, okrevali in želim jim vse najboljše v življenju! Naj se zgodi! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.