bela vrtnica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 za prijatelja ... da bo odrastel in se spoprijel z ocetovstvom ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 .da bi se srečno vrnil iz Amerike, službene poti ,pa mi kj tut prinesel Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 želim si da bi se pozdravil in zacelil tko k je treba... da bi bil tak kot prej... ali da bi lahko počel vsaj večino stvari, ki jih je včasih počel. ribica pomagaj mu... sej je zelo močen, priden in vztrajen... malo mu pa še ti pomagaj.. xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Zlata Ribica prosim moji dobri prijateljici, ki je obležala v postelji...HVALA xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 nekdo, ki mi je pri srcu, te dni preživlja hude trenutke...prosim, malo pomagaj njemu in njegovim .... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Se pridružujem željam.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Tudi jaz...... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 jaz tudi Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Za prijatelja ... da bo vse v redu... srecno! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Moja zelo dobra prijateljica čez teden dni odpotuje na več kot 5000 km oddaljeno pot, lepo te prosim, da paziš nanjo Zlata Ribica ta čas, kot tudi vse ostale dni, HVALA... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Ta prijateljica bo nadvse uživala in spoznala marsikatero zadevo, ki je nam skrita...uživaj še za nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 ...ja, ribica, tudi zanjo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Tej prijateljici , tudi jaz zelim veliko spoznanj, vem pa, cutim tako, da ko bo tako dalec stran, bodo z njo tudi v mislih in v srcku vsi njeni prijatelji in prijateljice, in vse kar bo dozivela, bo direktno preneseno na njih.Boris, Amis in Selene, hvala vam za lepe srcne zelje Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Boris, prijateljici, lepo ko skrbis (sam ne smes prevec), pa zdajle sem se spomnila na Astro - enega zdravilnega v njeno smer, pliz! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 za mojega prijatelja ribica ponovno srčna želja, da življenje mu prinese še kakšen sončen žarek. Včeraj sva se srečala, pripovedoval mi je o sebi in ko sem ga gledala v njegove modre oči, sem v njih videla žalost Ribica za mojega prijatelja te prosim, naj bo srečen in naj spozna, da življenje ni kovanec, ki ga vržemo v zrak in je hip zatem že odločena naša usoda. Je kovanec, ki ga obračamo v svoji roki, kot sami hočemo in ga vržemo v zrak, ko smo prepričani, da bo padel tako, kot si želimo Hvala Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Za prijatelja od MBmetuljčice prosim malo pomigaj.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Ribica pomigaj se za mojega prijatelja,ki mora opraviti neko zadevo,da bi mu to zelo dobro uspelo....ampak saj sem prepricana da mu bo! Pa tudi,za vse ki te potrebujejo. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 za selene... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 , daj vse želje uresniči prijatelju, moje naj prijateljice (MBmetuljcice) xrosex Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 enmu frendu.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Prosim pomagaj prijateljici, da bo uspešna in zadovoljna pri vsem kar bo počela danes, jutri, pojutrišnjem... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Draga ribica moja najdrazja prijateljica GOmetuljcica potrebuje jutri ob 10. uri veliko tvoje pomoci. Prosim pomagaj ji, da bo njeno srecanje z osebo, ki jo dobro pozna, potekalo v duhu prijaznosti, naklonjenosti, ljubezni in spoznanj, ki bodo vplivale na obe osebi, da bosta razmisljali v isti smeri Poglejta kresnicke, poglejta zvezde, razmisljajta o soncu in videli bosta zivljenje. Tako velikcastnega plamena se nista videli, samo zazreti se morata v pravo smer Draga prijateljica GOmetuljcica zelim ti vse dobro Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Hvala Ribi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.