aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 sm kr novo temo odprl....se bo she pisalo o tem....klele pa za zachetek....moj primerek:sem KREMEN v mesecu VODE 1. januar ....opica2. januar....kremen3. januar...pes4. januar...krokodil5. januar....hiša6. januar....cvet7. januar...kača8. januar....srna9. januar...jaguar10. januar...trska11. januar....zajec12. januar....orel podznaki:2. - 21. februar....mesec vode22. februar - 13. marec.....mesec pomladi14. marec - 2. april....mesec cvetja3. - 22. april.....mesec polja23. april - 12. maj.....mesec suše13. maj - 1. junij.....mesec poljščin2. - 21. junij....mesec soli22. junij - 11. julij.....mesec koruze12. - 31. julij.....mesec praznikou1. - 20. august....mesec ognja21. august - 9. september....mesec matere zemlje10. - 29. september....mesec vrnitve bogou30. sweptember - 19. oktober.....mesec planine20. oktober - 8. november.....mesec lova9. - 28. november......mesec perja29. november - 18. december....mesec dežja19. december - 7. januar.....mesec zvezd8. januar - 1. februar....maesc rasti 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Bravo za to temo As težki alias aakhut Stankaaa podznak mesec cvetja, če se ne motim sem krokodilka ali zajec, joj včasih sem to vedela... daj malo izjasni kakšen kremen v mesecu vode si oz. kje se najdeš v njem? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 a lahko še mi ostali radovedneži dobimo svojo porcijo v obliki vseh mesecev v letu. na velja sam za januar :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Hmm - 13. marec je Kaca (pa se par datumov). Malo se zozi tale izbor potem.... Zanimivo - azteski horoskop je edini horoskop ali pac kateri od teh sistemov (tarot, vse to), ki v njem zame NIC ne drzi. Sem Riba, Sem Pluton, sem 13 celo direkt, sem 9, sem Zmaj... Sem 9 4 1... sem Budisticna sveta strela... (13), sem Lipa, sem jabuk - a ne... tale kacha nisem niti malo... :o|o: Pac pa je nekdo totalna Trska - tako da kot kaze pri nekaterih pa deluje tole... Aja, precej Trsk poznam... Morda imam eno knjigico - Trska... (ne Kaca, npr) - in tam so eni datumi - samo ne za vse, po mojem sam za trsko, samo no way, da dajem kaj podobnega (zdaj) gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 ok Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 amis....bom (prec jutr) 666 totalkasfukanih -ou... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 aakhut :xx!: x!x ... tole pa ni nč ... akcija poba Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 ma ja akcija....sam datumou se mi pa zdele res ne ljub klofat 666 sfukanchkou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 phpena stran z mal razlage. htmlstran za izracun. hja, same neke krvave zadevšne mi pridejo, kot mesec, april, kao neka blazna kreativnost, kot dan, neka voda, pa kremen in to, kot teden, neki zanimiv bogec, hehe, kerega pa prvic ime slisim... mal oddaljena kultura je to, zato najbrž nimamo v kolektivni podzavesti, pa ne vemo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 el NINO..... si mi prshparu par ur klofanja....THX 666 oddahnjenih ino mnogoponizhnozahvalnih -ou.....alias kremenchkovih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 aakhut & el nino thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Tsti link za izračun pa ne dela ravno tako, kot bi moral ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 ja, res ne dela sem najdla sam ascendent LOV pazite seeeeeeeee! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Meni je pa delalo oz. sem nasla se enkrat in je delalo (*in sem tudi popravila ze v linku, ki je podal El Nino). Pise da sem Flower. Kolikor vem, sem kaca. http://www.maths.utas.edu.au//People/Micha...hael/Aztec.html Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2003 Avtor Prijavi Deli 12. december 2003 pa sej bom naklofu kurcheve datume ....nooo.... 666 kremenchkovih.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.