Volk K.L. 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 Ja aakhut mi deci pa lahko svojim ljubicam pokažemo svoje bogatsvo preko UMTS-a. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 tezhka bo....vsej pr menbi blo treba zram mobija nosit LCD 15".... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 Ma dobr ni ga treba od blizu, ene 5 do 8 metrov se stran postaviš tko iz profila, lohka pa tud' tloris varijanta... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 tko bi pa shlo.....iz profila.....sam....pol se pa faca ne razpozna 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Hm, jaz sem mislila jezik, včasih Tina na pomoč priskoč pa ga prilep , pa bi bil telefonček prav tako prikladen, ma kako ritko...jaja, najbolj da deset metrov stran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 Ja pol pa rajš s tlorisa, če hočeš še svojo faco zravn . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 heheche bosh redbull prej spiu, de ti da krila...pol pa zhe iz ptichje perspektive 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 Hm, jaz sem mislila jezik, včasih Tina na pomoč priskoč pa ga prilep , pa bi bil telefonček prav tako prikladen, ma kako ritko...jaja, najbolj da deset metrov stran Pa ne da rabš tud ti LCD monitor 15''. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 21".... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 heheche bosh redbull prej spiu, de ti da krila...pol pa zhe iz ptichje perspektive 666 zlobijeu...tralalaJa pol pa nima smisla UMTS kupovat'. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 sej.... pa smo spet na zachetku teme... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Hm, jaz sem mislila jezik, včasih Tina na pomoč priskoč pa ga prilep , pa bi bil telefonček prav tako prikladen, ma kako ritko...jaja, najbolj da deset metrov stran Pa ne da rabš tud ti LCD monitor 15''. tist je na vaju letel metri, halo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 No zdaj pa zares, kva mislš o tem kako bo to na tvoj lajf vplival, ko boš imel enkrat videofon mobilnik. Dobro ali slabo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 halo?.....halo?.....haaaalooooo!!!!!!spet slaba veza.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 a kako? tjah....kwa pa vem....coolnau treba kamere vlacht 666 zlobijeu tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 Hm, jaz sem mislila jezik, včasih Tina na pomoč priskoč pa ga prilep , pa bi bil telefonček prav tako prikladen, ma kako ritko...jaja, najbolj da deset metrov stran Pa ne da rabš tud ti LCD monitor 15''. tist je na vaju letel metri, halo Veš tukaj imam slabo pokritost, haloooo, haloo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 tloris ... a tale žljblljflj nima tistga, da napiše 'v merilu 1: 100000' ... pol pa brezveze Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 GPS varijanta ja . Na primer 1:15 (LCD 15''). Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 hehe....zdej mi je shele kapnal kaj te mot pri UMTS-u........konkurenca 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. december 2003 Avtor Prijavi Deli 13. december 2003 Hehe . Ja kar zavidam konkurenci UMTS. Madona kaj bi se dalo s tem igrat. Na primer mi smo videofone preiskušal na tak način (poskusi z GPRS-jem), da smo ga dal v WC, pol smo pa gledal' kdo je uletavu srat. Na vso nesrečo al' pa srečo je uletu šefe . Blo je vlik, velik smeha, upam da ne bo nikoli odkril, da ga je Veliki Brat opazoval pri opravljanju velike potrebe. ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 666 -ou...... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 hahja, volk nevem, če bi se ti smejau zdej, očitno ste zmagal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. december 2003 Avtor Prijavi Deli 17. december 2003 Ne sekiraj se pokowc nimam kaj zgubiti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.