El Nino 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Ker dvomim da poznate pesem Blink 182 - First date, dejmo rajš govorit o tem kaj počnete na prvem zmenku... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Ze dolgo, nisem bila na first dejtu, sem ze pozabila kako to zgleda . Drugace pa ko srecam prvic nove ljudi, rada provociram z kakimi nenavadnimi zivljenskimi nazori, katere itaq gojim ampak potem jih mal se dodatno potenciram. V bistvu se ravnam po obcutku in odvisno je od dinamike vseh vpletenih. Ravno vceraj sem srecala od prijateljice znanca in je prisedel k najini mizi na drink in tip v 2 minutah pove, da ima 2 vip vstopnice za 2 najbolj vroca happeninga v Lj., da gre na neko deskanje na vodi z padalom, na ne vem katere otoke (prvic slisala) , na jahto enga znanga modela....da bla bla.....potem je pa mene vprsal kaj jaz pocnem in jaz tko skuliran recem :'' Jaz sem pa gospodinja'' Tipa je skor s stola odnesl...in ni dojel....pol me je se 3x vprsal, ce delam za isto podjetje kot prijateljica (ki ima zvenece ime)...pa pravim da ne ....da sem doma in vzgajam fikus Njegova faca je bila vredna ogleda, tisti trenutek Se mi zdi, da so ljudje zadnje case postali bolj zahtevni v odnosih in velja samo se daj-dam. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Cosma... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Cosma: Blinke pa poznam Ful so dobri...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. december 2003 Avtor Prijavi Deli 13. december 2003 Blinke pa poznam Ful so dobri...... hehe, a to pomeni, da ne bomo govorili o first datu, ampak o pesmi first date... hehe, cosma, ja ti si tud, ena skorpija, rada šokiraš in to, ampak to ni nič v primerjavi z mojim včerajšnim datom..... .... sem pa danes kar dobr pršel k sebi, od vsega zanimivga, hja, blinki niso nic v primerjavi s tem, prav tako neko sokiranje, mene je zanimal drugacen first date, tak bolj ljubezniv, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Na vsakem prvem zmenku sem živčen k' pr' norcih. . Skratka smotan k' zajla. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. december 2003 Avtor Prijavi Deli 13. december 2003 Na vsakem prvem zmenku sem živčen k' pr' norcih. . Skratka smotan k' zajla. Hehe, jst pa vse sam to ne, ne res je bilo nice, hehe, to se zgodi ce se dobis z nekom ki ti je vsec, pa si tudi ti njej vsec, in ker si glih volk, ti morem omenit da sva te omenila.... ko sva se pogovarjala o forumu... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Cosma, to!! Hehe... tale tema je pa lustna Na misel so mi prisli trije decki, ki jih sicer ze od prej poznam, ampak... vseeno Z enim imam "first date" vsak mesec oz. dva meseca... in takrat sem to, kar sem... kar mi ob njem predstavlja velik velik uspeh in takrat je božansko (obstaja smajli za "božansko?) ... vsakič znova in vedno bolj... uh uh Z drugim dečkotom sva se dobila pred par dnevi... In sem odkrila, da imam se enega bratca ("The bond that links your true family, is not one of blood, but of respect and joy in each other's life. Rarely do members of one family grow up under the same roof." Richard Bach, Illusions) Najprej sem bila kar mal na trnih, ker nisem vedela, kako me fant vidi v njegovih očeh, kaj bo iskal pri meni... (pred tem sva se vsega skupaj videla 4x, pa še to vedno samo za kratek čas)... potem pa sva bila sama svoja in se polinkala tako, da še danes komaj verjamem Tretji pa... sva se danes dobila na first date spet po kaksnega pol leta... kot nekakšna potrditev miru med nama... pa je bil na prvi polovici pijačke ful srce, potem se je pa ustrašil in se umaknil. eh. bo že poštekal, da ne beži pred nikomer drugim kot samo pred sabo. moji "first date-i", vsak zase čisto poseben xrosex xrosex Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 smotan k' zajla.......samo, če se to pri njej razvije v smislu "bil je tako prijetno zmeden" je .........pol pa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 '' Jaz sem pa gospodinja'' ....da sem doma in vzgajam fikus ... jaz pa sem se rada pohvalila, da delam na pošti... ... zadaj pakete zlagam Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 tej....pol se pa chudjo, de jih nben noche... 666 zlobchijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 ....pa, če je še tak zmeden Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 al pa smotan k zajla 666 zlobchijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 Vcasih sem bila pred prvim zmenkom vedno zivcna, napeta, polna pricakovanj. Zdej pa grem na zmenek povsem sproscena, brez pricakovanj, predvsem v smislu druzenja in spoznavanja novih ljudi.....in deluje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 hehea ti tkole REDNO na firstdejte hodish 666 popi...zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Cosma, to!! Hehe... tale tema je pa lustna Na misel so mi prisli trije decki, ki jih sicer ze od prej poznam, ampak... vseeno Z enim imam "first date" vsak mesec oz. dva meseca... in takrat sem to, kar sem... kar mi ob njem predstavlja velik velik uspeh in takrat je božansko (obstaja smajli za "božansko?) ... vsakič znova in vedno bolj... uh uh Z drugim dečkotom sva se dobila pred par dnevi... In sem odkrila, da imam se enega bratca ("The bond that links your true family, is not one of blood, but of respect and joy in each other's life. Rarely do members of one family grow up under the same roof." Richard Bach, Illusions) Najprej sem bila kar mal na trnih, ker nisem vedela, kako me fant vidi v njegovih očeh, kaj bo iskal pri meni... (pred tem sva se vsega skupaj videla 4x, pa še to vedno samo za kratek čas)... potem pa sva bila sama svoja in se polinkala tako, da še danes komaj verjamem Tretji pa... sva se danes dobila na first date spet po kaksnega pol leta... kot nekakšna potrditev miru med nama... pa je bil na prvi polovici pijačke ful srce, potem se je pa ustrašil in se umaknil. eh. bo že poštekal, da ne beži pred nikomer drugim kot samo pred sabo. moji "first date-i", vsak zase čisto poseben xrosex xrosex Sončna Vila A "polinkala sta se"? Bejž Beren nisi ti za tle kes prestar. ******************** Aja, pa še to: a bi Marsa mogoče ukinla možnost pisanja Z RUMENO po peščenorumeni barvi? Ke ne verjamem de si bo dau folk to dopovedat kr tko de se neč ne vid. Sej verjamem de more bit frajerija ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Jaz zgleda tud prestar.......sploh ne vem kaj to je "polinkala"........hm..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Mick, Mick........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 ....polinkala = Mick, Mick ........hm......al muck, muck Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 a bejzta fanta no Bern, Mick saj jaz se tudi ne spomnim vec dobro, kaj se je dogajal...vem, da sva sla na sladoled, pa sem mal manj kot **ubila** sladoled v casi ....in mi je pol reku, cez kaksno leto, da se mu je zdel ful cudn, k sm sladoled cist zmesala v mleko...koker bi volk rekel, bila sem smotana k zajla, saj sem bila tako Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Eh internetniki Rumena pa tut ma svojo funkcijo al kako... tko kot na ircu znak "/" (wasn't me ) Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 no.... konchno en k tut na IRC-u visi..)) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 saturnina...chist odvisn kjetam kamor jaz hodim na IRC...jako resne debate o laptopmusic, grafiki, elektroniki... 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Sm že čist pozabla kako je to. Kmal bo 8 let, kar sm šla zadnjič na "first date". So se pa takrat take iskrce vnele , da sm ga kr za zmeri vzela. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 no.... konchno en k tut na IRC-u visi..)) 666 zlobijeu....tralalamal te morm razočarat... ne visim na ircu, zato pa visi moj sodelavec non-stop... pa če mal opazuješ, kaj se dogaja, hitro kakšno foro pobereš meni sta ljubša msn in icq, ker lepš zgledata Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.