Skoči na vsebino

First date

El Nino

Recommended Posts

Ze dolgo, nisem bila na first dejtu, sem ze pozabila kako to zgleda xrolleyesx .

Drugace pa ko srecam prvic nove ljudi, rada provociram z kakimi nenavadnimi zivljenskimi nazori, katere itaq gojim ampak potem jih mal se dodatno potenciram. V bistvu se ravnam po obcutku in odvisno je od dinamike vseh vpletenih.

Ravno vceraj sem srecala od prijateljice znanca in je prisedel k najini mizi na drink in tip v 2 minutah pove, da ima 2 vip vstopnice za 2 najbolj vroca happeninga v Lj., da gre na neko deskanje na vodi z padalom, na ne vem katere otoke (prvic slisala) , na jahto enga znanga modela....da bla bla.....

potem je pa mene vprsal kaj jaz pocnem in jaz tko skuliran recem :'' Jaz sem pa gospodinja''

Tipa je skor s stola odnesl...in ni dojel....pol me je se 3x vprsal, ce delam za isto podjetje kot prijateljica (ki ima zvenece ime)...pa pravim da ne ....da sem doma in vzgajam fikus x:Dx

Njegova faca je bila vredna ogleda, tisti trenutek x:Dx :vragec:

Se mi zdi, da so ljudje zadnje case postali bolj zahtevni v odnosih in velja samo se daj-dam.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Blinke pa poznam  Ful so dobri......  

hehe, a to pomeni, da ne bomo govorili o first datu, ampak o pesmi first date... :)

hehe, cosma, ja ti si tud, ena skorpija, rada šokiraš in to, ampak to ni nič v primerjavi z mojim včerajšnim datom..... xlove2x .... sem pa danes kar dobr pršel k sebi, od vsega zanimivga,

hja, blinki niso nic v primerjavi s tem, prav tako neko sokiranje, mene je zanimal drugacen first date, tak bolj ljubezniv,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Na vsakem prvem zmenku sem živčen k' pr' norcih.  . Skratka smotan k' zajla.

:palec:

Hehe, jst pa vse sam to ne, ne res je bilo nice, hehe, :) to se zgodi ce se dobis z nekom ki ti je vsec, pa si tudi ti njej vsec, in ker si glih volk, ti morem omenit da sva te omenila.... ko sva se pogovarjala o forumu... :) hehe

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Cosma, to!! :palec:

Hehe... tale tema je pa lustna x:Dx

Na misel so mi prisli trije decki, ki jih sicer ze od prej poznam, ampak... vseeno x:Dx

Z enim imam "first date" vsak mesec oz. dva meseca... in takrat sem to, kar sem... kar mi ob njem predstavlja velik velik uspeh xrainbowx xsrcbumx in takrat je božansko (obstaja smajli za "božansko?) ... vsakič znova in vedno bolj... uh uh x:Ix

Z drugim dečkotom sva se dobila pred par dnevi... In sem odkrila, da imam se enega bratca :wub: ("The bond that links your true family, is not one of blood, but of respect and joy in each other's life. Rarely do members of one family grow up under the same roof." Richard Bach, Illusions) Najprej sem bila kar mal na trnih, ker nisem vedela, kako me fant vidi v njegovih očeh, kaj bo iskal pri meni... (pred tem sva se vsega skupaj videla 4x, pa še to vedno samo za kratek čas)... potem pa sva bila sama svoja in se polinkala tako, da še danes komaj verjamem :flower:

Tretji pa... sva se danes dobila na first date spet po kaksnega pol leta... kot nekakšna potrditev miru med nama... pa je bil na prvi polovici pijačke ful srce, potem se je pa ustrašil in se umaknil. eh. bo že poštekal, da ne beži pred nikomer drugim kot samo pred sabo.

moji "first date-i", vsak zase čisto poseben xrosex xrainbowx xsrcbumx xrainbowx xrosex

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Cosma, to!!  :palec:

Hehe... tale tema je pa lustna  x:Dx

Na misel so mi prisli trije decki, ki jih sicer ze od prej poznam, ampak... vseeno  x:Dx

Z enim imam "first date" vsak mesec oz. dva meseca... in takrat sem to, kar sem... kar mi ob njem predstavlja velik velik uspeh  xrainbowx  xsrcbumx in takrat je božansko (obstaja smajli za "božansko?) ... vsakič znova in vedno bolj... uh uh  x:Ix

Z drugim dečkotom sva se dobila pred par dnevi... In sem odkrila, da imam se enega bratca  :wub: ("The bond that links your true family, is not one of blood, but of respect and joy in each other's life. Rarely do members of one family grow up under the same roof." Richard Bach, Illusions) Najprej sem bila kar mal na trnih, ker nisem vedela, kako me fant vidi v njegovih očeh, kaj bo iskal pri meni... (pred tem sva se vsega skupaj videla 4x, pa še to vedno samo za kratek čas)... potem pa sva bila sama svoja in se polinkala tako, da še danes komaj verjamem  :flower:

Tretji pa... sva se danes dobila na first date spet po kaksnega pol leta... kot nekakšna potrditev miru med nama... pa je bil na prvi polovici pijačke ful srce, potem se je pa ustrašil in se umaknil. eh. bo že poštekal, da ne beži pred nikomer drugim kot samo pred sabo.

moji "first date-i", vsak zase čisto poseben  xrosex  xrainbowx  xsrcbumx  xrainbowx  xrosex

Sončna Vila

A "polinkala sta se"? Bejž Beren nisi ti za tle kes prestar.

Aja, pa še to: a bi Marsa mogoče ukinla možnost pisanja Z RUMENO po peščenorumeni barvi? Ke ne verjamem de si bo dau folk to dopovedat kr tko de se neč ne vid. Sej verjamem de more bit frajerija ...

a bejzta fanta no Bern, Mick x:Dx

saj jaz se tudi ne spomnim vec dobro, kaj se je dogajal...vem, da sva sla na sladoled, pa sem mal manj kot **ubila** xhypnox sladoled v casi :wacko: ....in mi je pol reku, cez kaksno leto, da se mu je zdel ful cudn, k sm sladoled cist zmesala v mleko...koker bi volk rekel, bila sem smotana k zajla, saj sem bila tako :wub: :2src:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

no.... :palec:

konchno en k tut na IRC-u visi..:)))

666 zlobijeu....tralala

mal te morm razočarat... x:Dx x:Dx x:Dx ne visim na ircu, zato pa visi moj sodelavec non-stop... pa če mal opazuješ, kaj se dogaja, hitro kakšno foro pobereš x;)x

meni sta ljubša msn in icq, ker lepš zgledata x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...