aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 no...jaz mam raje dos obliko....nachichkanih microsoftovskih pa ne... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Hm......jaz pa sam na LNF visim .........hm....a zato sam gobcam ........a na ircu pa gonjenje .......hm...... ......a bicikla.......al kva.......bom moral to mal raziskat pa to Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Uh, prvi zmenki, ja... Kje je že to. Resnično, vsak nekaj posebnega. Na zadnjem prvem zmenku sem naredila eno fajn potezico. Nekako sem iz dragega izvlekla, kaj mu je všeč in to je bila ogromna plišasta igrača. ker mi je bil po pogovoru zelo zelo všeč, sem jo šla nabavt in ko sva se videla je bila igrača skoraj večja od njega . Ni se ji mogel upreti, pa tudi meni ne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ne ne sam tale irc.. Jaz se na IRCu pogovarjam z parimi prijatelji/prijateljicami, pa ne naletim na nobene čudne ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ...vse čisto normalno rade dajo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 vzet se pa tut ne branmo...prou mochno 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 pol..pa naletiš na človeka k je velk 2m , pa nos črne špegle, pa puhaste redke lase ... pol bi pa kr na mestu umru.. ne ne sam tale irc.. A to si bila ti, jaz sm tist k sm dva metra visok, s črnimi špegli, pa s puhasto glavo. Vsaka podobnost je slučajna ali vsaka slučajnost je podobna ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 kmalu bom začela misliti ne o prvem ,temveč o zadnjem.... ali me bo kdo potolažil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 hehja, sej je lahko tut zadnji spet prvi in prvi in spet prvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 Če sem čist pošten je vsakič boljš pokowc... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 A "polinkala sta se"? Bejž Beren nisi ti za tle kes prestar. ******************** Aja, pa še to: a bi Marsa mogoče ukinla možnost pisanja Z RUMENO po peščenorumeni barvi? Ke ne verjamem de si bo dau folk to dopovedat kr tko de se neč ne vid. Sej verjamem de more bit frajerija ...Pozdravjen Bern A, da si ti prestar? Daj ne ga lomit. Kar pa zadeva rumene. To je zato, da malo skriješ tisto, kar nočeš, da sveti v Svet.Je pa enostavno - s kurzorjem označiš besedilo - pa ga vidiš. Imej se lepo, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 kmalu bom začela misliti ne o prvem ,temveč o zadnjem.... ali me bo kdo potolažil... Rad bi te potolažil samo o zadnjem kaj... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 saj si ne upam napisati ...ampak želje pač obstajajo .. in ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Ma, ti samo hrabro.........napiši ....ob priliki..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 saj si ne upam napisati ...ampak želje pač obstajajo .. in ... in.....jih napiši pa se ti bo kaj izpolnilo pa ne več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 takoj mi je topleje pri srcu...hvala vsem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 takoj mi je topleje pri srcu...hvala vsem... No, vidiš da je boljš! In ne več ! Ja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Na vsakem prvem zmenku sem živčen k' pr' norcih. . Skratka smotan k' zajla.Ja, ponavadi sploh nisem tisto kar sem. Kar hočem biti boljši in ne vem kaj in potem pade v vodo. Sam ker znam plavat, pridem zmerom na suho, čeprav že nekaj časa nisem več na "suhem" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.