stankaa 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Včeraj zvečer sem se sama peljala iz mb v lj in nočno nebo je bilo jasno in gosto posejano s svetlečimi čudeži, najprej sem štela utrinke, a jih je bilo vedno več, bili so lepši od kateregakoli poleta raket, so naravni ognjemet,upam, da se bodo vse želje uresničile Stankaaaaaaaa ste jih videli?a je bil včeraj kak meteorski dež? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Jaz nisem nič vidla! Ne vem! Škoda! Upam, da se ti bo vse uresničlo ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Jest pa nič utrinkov vidla, imam pa navado gledat u nebo vsakič - to je vsak večer, ko peljem svojo Volnico lulat in dostikrat vidim utrinke. Vsakič si nekaj zaželim in seveda ne povem kaj, dokler se ne izpolni. Ena meni simpatičnih navad, ki jih vlečem že iz otroštva. Bom poročala, kako kaj na Notranjskem dežujejo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 zvezdi utrinki me spomnijo na romantičen najstniški večer na morju, na obali, mmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 He, evo, pa sem ga vidla, spet enga...http://www.andersonsmz.com/images/TA75.gif Včeraj zvečer, ko sva šla z volnico lulat. Ne samo da te tako prijazno, crkljivo in nežno bitje vsak dan sproti s svojo prijaznostjo, neposrednostjo in nedolžnostjo osrečuje, še z opravljanjem svojih naravnih potreb ti prinese srečo v življenje . Kaj sem si zaželela pa povem, ko se izpolni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 TISOČ IN TISOČ ZVEZD JE NAD NAMI, TISOČ IN TISOČ ZVEZ JE MED NAMI, DA GRE PO SVETU RAMA OB RAMI- SVETLOBA Z NAMI. (T. PAVČEK) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 V petek sem spet vidla enega. Taka simpatična izvedba. sva se glih pripeljala iz službe, parkirala pod odnesom in tam nekje manjka nekaj letvic, pogledam tja in vidim en prekrasen, dolg in svetleč zvezdni utrinek..... Joj sem jaz eno srečno bitje.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Little_Girl 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Hmmmmm.....zvezdni utrinki,kako mi srce prebadajo,ko jih vidim na modrem nebu,kako mi celijo rane in me navdajajo z novimi upi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Hi-hi........en za dobrodošlico za novo lunatkico Little Girl......od Mickenega Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Little_Girl 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Hehhehehe....hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 O, dobrodošlica....zelo lepa ikonca, pade v oči kot zvezdni utrinek....sicer pa je vse v znamenju dvojk.....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 You are welcome Hm....Borism....packon , nisi mogel mal počakati Pozdrav tudi tebi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Little_Girl 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Hvala za pozitivne misli o moji ikonici...saj je tudi zame nekaj posebnega! Zelim vsem se lep vecer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Hm....Borism....packon , nisi mogel mal počakati Pozdrav tudi tebi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Little_Girl: Maja ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 December je sploh tak čuden mesec, ko se ljudje ozirajo proti zvezdam in jih prosijo, da bi se jim uresničila želja. Veliko ljudi zapada v depresije in se med drugim obračajo gor v nebeško cesto in se sprašujejo, kaj jim bodo zvezdice prinesle kaj novega v naslednjem letu. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Uh, jaz imam vseskozi z zaupanjem uprte oči navzgor, proti zvezdicam - ena mojih še otroških strasti, ki me spremljajo...Praktično za vsako noč vem, ali je jasna, ali ni, koliko zvezd se je videlo.... Za to poskrbi moja volnica, ko jo pokliče narava . Me pa zelo zanima, kje so kakšna ozvezdja - eno prijazno lunatično bitje mi je poslalo link,d a bi se naučila, ampak se še nisem polotila. Zaenkrat se na prevozna sredstva spoznam (veliki pa mali voz), pa tja nočem gledat, da se ne bo s tam utrnila kakšna zvezdica, ker bomo potem vsi peš . No včeraj ob 23h, ko sva šla spet po klicu narave ven, se je utrnila ena zvezdica . taka mal bolj šibka, pa kratek čas se je videla, ampak je - utrinkom se ne gleda v zobe. Zaželela, spet . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Ohoho, ponoči, ko sem peljala našo Carto na sprehod, sem kot običajno gledala navzgor, pa se je spet ena zvezdica utrnila, kakšen lep prizor. Tako kratek čaroben trenutek, ko se v bistvu čisto dobro zaveš, kaj se je zgodilo, je vse skupaj že mimo. Je pa vse skupaj toliko bolj vznemirljivo, ker so ti trenutki tako kratki, da jih je težko opaziti. Potem sem razmišljala, da če pomeni, da ena nova zvezdica zažari na nebu, pomeni, da je žari zvezdica nekoga, ki je preminil na nebu in nas čuva, po tej logiki pomeni utrinek, da se je neka duša od zgoraj odločila za življenje. Če je logika prava, je ta utrinek osrečil nek par . Pismu, globoka logika za ob 23h, a ne? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 nisem vidla utrinka, sem pa šla zvečer na sprehod in po dolgem času gledala in občudovala zvezde..........čarobno moram še kdaj ponovit Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 ...... in si zaželim, da ne mine Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Danes, ko sem šla sredi noči na sprehod s Cyberčkom - na externi WC, se kot ponavadi ozrem v nebo, pa vidim 2 zvezdna utrinka . Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, zaželela sem si eno svojo vročo željo 2x, pa ni , da ne bo . Kolikor zvezdic na nebu želi, toliko sreče vam Pujsa želi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. april 2004 Avtor Prijavi Deli 22. april 2004 Janjak res je včeraj bilo gosto posejano zvezdnato nebo in Luna tak lušna, ki ji sedaj raste krajček Sem bila sama do poznih nočnih uric in sem celo slikala rdečkasto modrino Luno in zvezdice...me res zanima, če se bo kaj videlo... Želim, da ti bo želja še danes izpolnjena Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Danes ne, ker je bolj dolgoročna, ampak enkrat se mi pa bo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Blagorcek.Sicer pa moj problem, ne, kaj pa ne vstajam ob 4h. :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Ja, nekak je fino, če je tema, ko bi človek utrinke gledal , bom naslednjo donirala zate - kar pogosto vidim, pa da ne bom preveč egoistična, pa ti povem, da si boš nekaj zaželela Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.