Skoči na vsebino

Zvezdni utrinki

stankaa

Recommended Posts

Včeraj zvečer sem se sama peljala iz mb v lj

in nočno nebo je bilo jasno

in gosto posejano s svetlečimi čudeži,

najprej sem štela utrinke, a jih je bilo vedno več,

bili so lepši od kateregakoli poleta raket,

so naravni ognjemet,

upam, da se bodo vse želje uresničile :8):

x:Ix Stankaaaaaaaa

ste jih videli?

a je bil včeraj kak meteorski dež?

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Jest pa nič utrinkov vidla, imam pa navado gledat u nebo vsakič - to je vsak večer, ko peljem svojo Volnico lulat in dostikrat vidim utrinke. Vsakič si nekaj zaželim in seveda ne povem kaj, dokler se ne izpolni. Ena meni simpatičnih navad, ki jih vlečem že iz otroštva.

Bom poročala, kako kaj na Notranjskem dežujejo.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

He, evo, pa sem ga vidla, spet enga...

http://www.andersonsmz.com/images/TA75.gif

Včeraj zvečer, ko sva šla z volnico lulat. Ne samo da te tako prijazno, crkljivo in nežno bitje vsak dan sproti s svojo prijaznostjo, neposrednostjo in nedolžnostjo osrečuje, še z opravljanjem svojih naravnih potreb ti prinese srečo v življenje x:)x .

Kaj sem si zaželela pa povem, ko se izpolni xsrcx :8): x8Dx

TISOČ IN TISOČ ZVEZD JE NAD NAMI,

TISOČ IN TISOČ ZVEZ JE MED NAMI,

DA GRE PO SVETU RAMA OB RAMI-

SVETLOBA Z NAMI.

(T. PAVČEK)

V petek sem spet vidla enega. Taka simpatična izvedba. sva se glih pripeljala iz službe, parkirala pod odnesom in tam nekje manjka nekaj letvic, pogledam tja in vidim en prekrasen, dolg in svetleč zvezdni utrinek.....

Joj sem jaz eno srečno bitje.... :onfire:

December je sploh tak čuden mesec, ko se ljudje ozirajo proti zvezdam in jih prosijo, da bi se jim uresničila želja. Veliko ljudi zapada v depresije in se med drugim obračajo gor v nebeško cesto in se sprašujejo, kaj jim bodo zvezdice prinesle kaj novega v naslednjem letu.
BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Uh, jaz imam vseskozi z zaupanjem uprte oči navzgor, proti zvezdicam - ena mojih še otroških strasti, ki me spremljajo...Praktično za vsako noč vem, ali je jasna, ali ni, koliko zvezd se je videlo.... Za to poskrbi moja volnica, ko jo pokliče narava x:)x .

Me pa zelo zanima, kje so kakšna ozvezdja - eno prijazno lunatično bitje mi je poslalo link,d a bi se naučila, ampak se še nisem polotila. Zaenkrat se na prevozna sredstva spoznam (veliki pa mali voz), pa tja nočem gledat, da se ne bo s tam utrnila kakšna zvezdica, ker bomo potem vsi peš x;)x x:Dx .

No včeraj ob 23h, ko sva šla spet po klicu narave ven, se je utrnila ena zvezdica x:)x x:px . taka mal bolj šibka, pa kratek čas se je videla, ampak je - utrinkom se ne gleda v zobe. Zaželela, spet x:)x :palec: .

• 1 month later...

Ohoho, ponoči, ko sem peljala našo Carto na sprehod, sem kot običajno gledala navzgor, pa se je spet ena zvezdica utrnila, kakšen lep prizor. Tako kratek čaroben trenutek, ko se v bistvu čisto dobro zaveš, kaj se je zgodilo, je vse skupaj že mimo. Je pa vse skupaj toliko bolj vznemirljivo, ker so ti trenutki tako kratki, da jih je težko opaziti.

Potem sem razmišljala, da če pomeni, da ena nova zvezdica zažari na nebu, pomeni, da je žari zvezdica nekoga, ki je preminil na nebu in nas čuva, po tej logiki pomeni utrinek, da se je neka duša od zgoraj odločila za življenje. Če je logika prava, je ta utrinek osrečil nek par xsrcx x:)x :palec: .

Pismu, globoka logika za ob 23h, a ne? x:)x :palec:

nisem vidla utrinka, sem pa šla zvečer na sprehod in po dolgem času gledala in občudovala zvezde..........čarobno x:)x

moram še kdaj ponovit x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 2 months later...

Danes, ko sem šla sredi noči na sprehod s Cyberčkom - na externi WC, se kot ponavadi ozrem v nebo, pa vidim 2 zvezdna utrinka . Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, zaželela sem si eno svojo vročo željo 2x, pa ni :vragec: , da ne bo x;)x .

Kolikor zvezdic na nebu želi, toliko sreče vam Pujsa želi

:wub:

Janjak res je včeraj bilo gosto posejano zvezdnato nebo in Luna tak lušna, ki ji sedaj raste krajček x:Ix Sem bila sama do poznih nočnih uric in sem celo slikala rdečkasto modrino Luno in zvezdice...me res zanima, če se bo kaj videlo... Želim, da ti bo želja še danes izpolnjena x^x

Stanka

Ja, nekak je fino, če je tema, ko bi človek utrinke gledal x;)x , bom naslednjo donirala zate - kar pogosto vidim, pa da ne bom preveč egoistična, pa ti povem, da si boš nekaj zaželela :onfire: :onfire: :onfire:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...