Skoči na vsebino

Zvezdni utrinki

stankaa

Recommended Posts

bom naslednjega donirala zate - kar pogosto vidim, pa da ne bom preveč egoistična, pa ti povem, da si boš nekaj zaželela  :onfire:  :onfire:  :onfire:

Evo Marsa, končno izpolnjujem obljubo. Pismu je bil pa dolg tale utrinkarski post :eek: . Torej že konec aprila sem se zmenila tam zgoraj, da ko vidim naslednji utrinek, da ga doniram zate in da bo pač želja naknadno sporočena (hi hi hi, saj ti pa na enem stanuješ - verjetno je še živ, pazi da se ne utrne x:Dx x;)x :palec: ). Torej ponoči ko sva šla na Cyberluling x:Dx , sem videla na moji levi strani (nisem glih tabornik, S, J, V, Z razen če sonce glih vzhaja ali zahaja nimam pojma kje so) utrinek. Takoj sporočila - "Ej to je tisti za Marso, ko smo zmenjeni za željo kasneje :att: :att: :att: . Mislim, da je bilo sporočilo sprejeto, ker je bil itak čisto poseben. Izgledalo je kot bi v ravni črti letel, takega še nisem videla x;)x .

Torej zaželi si nekaj in pošlji željo xupx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

saj res, sem si rekla, da sem zabeležim:

en gromozansko velik in čudovit utrinek sem videla ta vikend,

komentar je padel: to pa vsake 20 let vidiš, kot komet

in želja je bila čisto preprosta... upam, da se vsaj 99% uresniči x:)x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

HEI stanka, js ti tut želim da se ti želja uresniči.

še ena men podobna ki rada gleda zvezdno nebo, js to prav obožujem, pa če je kak utrinek al pa ne, že to je sreča da lahko gledam nekaj tako čudovitega, skrivnostnega, nedotakljivega, pa vendar lepega..

papa

• 2 weeks later...

Včeraj sem prebirala v dnevniku, da ste dan prej videli ogromno zvezdnih utrinkov, bemu, kje sem bla, da jest, Utrinek d.o.o. kej tazga zamudim :wOOt: x:Dx x;)x . Grem jaz včeraj ven, gledam spet na gor x:Dx in vidim, 2 :palec: , cool, sam sta bila taka bolj hitra, kot bi bila izstreljena. Pismu, se moram mal z Utrinkologijo seznant x8Dx :palec: , jih je več vrst, taki ki zakrožijo lepo in počasi po celem nebu, pa taki eksplozivni, no očitno imajo tudi utrinki različne karakterje x:Dx x:Dx x:Dx .

Sem si spet 2 želji zaželela xsrcx .

x:Dx x:Dx x:Dx

Tule imam pa bolj monologe x:Dx x;)x . No včeraj spet vidla en utrink, moram mal prenehat s tem športom, da Marsi kakih Merkurjev, saturnov in Neptunov ne sklatim, kako bo po pol napovedi pisala :eek: x:Dx x;)x .

x:Dx  x:Dx  x:Dx

Tule imam pa bolj monologe  x:Dx  x;)x . No včeraj spet vidla en utrink, moram mal prenehat s tem športom, da Marsi kakih Merkurjev, saturnov in Neptunov ne sklatim, kako bo po pol napovedi pisala  :eek:  x:Dx  x;)x .

:vragec:

sej jih ne rab

ma zhe v naprej tabele narjene x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 2 weeks later...

Jest sm sam zadnč vidu dva utrinka, k so glih dežval, drgač pa je za te zadeve pr ns Janja zadolžena xDDx xDDx

Sam je blo pa lepo za videt in sem bil tolk presenečen, da ga vidm, da si tud želje nism spomnu zaželet :vragec: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...