Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 bom naslednjega donirala zate - kar pogosto vidim, pa da ne bom preveč egoistična, pa ti povem, da si boš nekaj zaželela Evo Marsa, končno izpolnjujem obljubo. Pismu je bil pa dolg tale utrinkarski post . Torej že konec aprila sem se zmenila tam zgoraj, da ko vidim naslednji utrinek, da ga doniram zate in da bo pač želja naknadno sporočena (hi hi hi, saj ti pa na enem stanuješ - verjetno je še živ, pazi da se ne utrne ). Torej ponoči ko sva šla na Cyberluling , sem videla na moji levi strani (nisem glih tabornik, S, J, V, Z razen če sonce glih vzhaja ali zahaja nimam pojma kje so) utrinek. Takoj sporočila - "Ej to je tisti za Marso, ko smo zmenjeni za željo kasneje . Mislim, da je bilo sporočilo sprejeto, ker je bil itak čisto poseben. Izgledalo je kot bi v ravni črti letel, takega še nisem videla . Torej zaželi si nekaj in pošlji željo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 U kak lepo od tebe Janja - takale rezervacija za uresničitev Marsine želje Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 saj res, sem si rekla, da sem zabeležim:en gromozansko velik in čudovit utrinek sem videla ta vikend,komentar je padel: to pa vsake 20 let vidiš, kot kometin želja je bila čisto preprosta... upam, da se vsaj 99% uresniči Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 HEI stanka, js ti tut želim da se ti želja uresniči. še ena men podobna ki rada gleda zvezdno nebo, js to prav obožujem, pa če je kak utrinek al pa ne, že to je sreča da lahko gledam nekaj tako čudovitega, skrivnostnega, nedotakljivega, pa vendar lepega.. papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Včeraj sem prebirala v dnevniku, da ste dan prej videli ogromno zvezdnih utrinkov, bemu, kje sem bla, da jest, Utrinek d.o.o. kej tazga zamudim . Grem jaz včeraj ven, gledam spet na gor in vidim, 2 , cool, sam sta bila taka bolj hitra, kot bi bila izstreljena. Pismu, se moram mal z Utrinkologijo seznant , jih je več vrst, taki ki zakrožijo lepo in počasi po celem nebu, pa taki eksplozivni, no očitno imajo tudi utrinki različne karakterje . Sem si spet 2 želji zaželela . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tule imam pa bolj monologe . No včeraj spet vidla en utrink, moram mal prenehat s tem športom, da Marsi kakih Merkurjev, saturnov in Neptunov ne sklatim, kako bo po pol napovedi pisala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tule imam pa bolj monologe . No včeraj spet vidla en utrink, moram mal prenehat s tem športom, da Marsi kakih Merkurjev, saturnov in Neptunov ne sklatim, kako bo po pol napovedi pisala . sej jih ne rab ma zhe v naprej tabele narjene 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tale je pa z mojga resorja - svinjska Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 a ti mislsh, de zlomki kej za pujsami zaostajamo hehe 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Skor de ne Uhu, pozabu citirat , je bi, citat en hiter utrinek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Jest sm sam zadnč vidu dva utrinka, k so glih dežval, drgač pa je za te zadeve pr ns Janja zadolžena Sam je blo pa lepo za videt in sem bil tolk presenečen, da ga vidm, da si tud želje nism spomnu zaželet Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Sej si jih jst full krat zate . Se vidi da nisi profi za utrinke, men to spontano pade želja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.