Guest sstane 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 SLOVANI Nekega dne v začetku stoletij je mož z Veneta krenil proti soncu s tovorom soli.Noč in zapitek plačeval je s soljo in zdravil ljudi v svojem jeziku.Sol daj, sol dej, sol di.Od Jadrana prek Urala vse do Baltika.Človeka s soldi iz Veneta so imenovali za Solvenca, krajino pa Solvenija.Na zahodu sale, sole, soldi, na vzhodu solnce, sol in solze, vmes pa je Slovenija.Tako sol krstila je Slovane.Solvensko v mnogo narečjih pa se še danes govori od Jadrana prek Urala vse do Baltika.Toda o tem drugič.Bodi najprej lepo pozdravljena.S salesalute. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ??! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ??!To pomeni, da je rojstni kraj tvojega jezika v Solvenji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Bobnar, jaz spekuliram o solvenščini ne o slovenščini, Pokowc, če misliš na plemenitega poslanca, je on tisočletje za mano.Povejta mi raje, kako vama je všeč spekulacija, da sol krstila je Slovane, tudi one za Karpati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ne rečem... zanimivo... se mi pa bolj dopade Slovenija.... ker nosi nekaj drugega, kar se mi zdi še pomembneje kot sol: S- LOVE - nija Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 zhe res...sam ta ni IZLOCHEK 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ne rečem... zanimivo... se mi pa bolj dopade Slovenija.... ker nosi nekaj drugega, kar se mi zdi še pomembneje kot sol: S- LOVE - nijaS, v redu, to bi lahko bilo Stane, LOVE tudi, kaj pa NI JA? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 V vednost: Biblija je izdana v 50 jezikih (ali več). V Slovenščino je bila prevedena kot OSMA po vrsti!!! (vir: Geza Erniša)Škoda, da še ni bilo pisave, bi bila prva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Bobnar, jaz spekuliram o solvenščini ne o slovenščini, Pokowc, če misliš na plemenitega poslanca, je on tisočletje za mano.Povejta mi raje, kako vama je všeč spekulacija, da sol krstila je Slovane, tudi one za Karpati?Sem napisal "v vednost", nisem repliciral. Še en polpismen... Bobnar, tega podatka pa res ne poznam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 odvisno, v kaj usmerjaš svojo pozornost... jaz jo, naprimer, v LOVE... seveda pa jo lahko tudi v NI JA ali SOL ali karkoli že... stvar izbire, ne Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 odvisno, v kaj usmerjaš svojo pozornost... jaz jo, naprimer, v LOVE... seveda pa jo lahko tudi v NI JA ali SOL ali karkoli že... stvar izbire, ne Sem pogledal v tvoj pasoš, imaš pravico.Ampak Solvenija je mati Slovenije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 u moj pasoš si pogledal ... lepa slikca not, ane Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 g.stane, ko me boš prepričal v to vednost, tvoje znanje, ti bom sledil...sedaj te lahko le proučujem in to bom morda počel, prav kmalu..Eh, znanje, nič drugega ne znam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 u moj pasoš si pogledal ... lepa slikca not, ane Ja, me spominja na Beatle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ... si mislu avtorčka ane in kaj mam zdej za eno pravico, praviš Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ... si mislu avtorčka ane in kaj mam zdej za eno pravico, praviš Biti tudi modra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 SLOVANI Nekega dne v začetku stoletij je mož z Veneta krenil proti soncu s tovorom soli.Noč in zapitek plačeval je s soljo in zdravil ljudi v svojem jeziku.Sol daj, sol dej, sol di.Od Jadrana prek Urala vse do Baltika.Človeka s soldi iz Veneta so imenovali za Solvenca, krajino pa Solvenija.Na zahodu sale, sole, soldi, na vzhodu solnce, sol in solze, vmes pa je Slovenija.Tako sol krstila je Slovane.Solvensko v mnogo narečjih pa se še danes govori od Jadrana prek Urala vse do Baltika.Toda o tem drugič.Bodi najprej lepo pozdravljena.S salesalute.Fantazija 100 na uro. Pejt v S. Italijo pa reci, da so Slovenci potomci Venetov, ne vem če boš preživel. <_< Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 Volk, ti samo na meso misliš, jaz pa govorim o izvoru jezika, ki je glavno merilo za opredelitev naroda.Genetsko potomstvo ni enako pripadnosti narodu in njegovi kulturi, na srečo.Ravno zato pa vse genetske zgodbe, ki se hočejo vezati na raso, ki govori enak jezik, ne morejo končati drugače, kot po hitlerjansko, zalito z musolini špricerjem.Kdo je genetsko čigav potomec je najlepše opredeljeno v Bibliji, Adama in Eve, jaz govorim le, da je verjetno izvor slovanskih jezikov, če pa se bi kdo poglobil, pa morda še katerih, teritorialno Solvenija, tja pa Veneto seveda tudi spada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 sstane....kwa serjesh z zakarpatskimi slovani :xx!: SLOVENCI SMO AVTOHTONI NA TEM OZEMLJU,kot POTOMCI VENETOU 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 ne rečem... zanimivo... se mi pa bolj dopade Slovenija.... ker nosi nekaj drugega, kar se mi zdi še pomembneje kot sol: S- LOVE - nijaS, v redu, to bi lahko bilo Stane, LOVE tudi, kaj pa NI JA? NIJA- UNIJA torej unija ljubezni!!, union of love!!zdruzitev, center, etc... he he spageti... sicer pa naj bi slovenija menda pripadala bolj pleksus centru (rumena cakra),glede a zemljive nivoje, ce gledam iz tega vidika. ?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 sstane....kwa serjesh z zakarpatskimi slovani :xx!: SLOVENCI SMO AVTOHTONI NA TEM OZEMLJU,kot POTOMCI VENETOU 666 -ou.... Ma kaki, smo potomci Amerkancov, sej viš da znamo po indijansku govort Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 ne rečem... zanimivo... se mi pa bolj dopade Slovenija.... ker nosi nekaj drugega, kar se mi zdi še pomembneje kot sol: S- LOVE - nijaS, v redu, to bi lahko bilo Stane, LOVE tudi, kaj pa NI JA? NIJA- UNIJA torej unija ljubezni!!, union of love!!zdruzitev, center, etc... he he spageti... sicer pa naj bi slovenija menda pripadala bolj pleksus centru (rumena cakra),glede a zemljive nivoje, ce gledam iz tega vidika. ?? Poglej v Sonce, če ni Mesečev zaliv solarni pleksus Zemlje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Volk, ti samo na meso misliš, jaz pa govorim o izvoru jezika, ki je glavno merilo za opredelitev naroda.Genetsko potomstvo ni enako pripadnosti narodu in njegovi kulturi, na srečo.Ravno zato pa vse genetske zgodbe, ki se hočejo vezati na raso, ki govori enak jezik, ne morejo končati drugače, kot po hitlerjansko, zalito z musolini špricerjem.Kdo je genetsko čigav potomec je najlepše opredeljeno v Bibliji, Adama in Eve, jaz govorim le, da je verjetno izvor slovanskih jezikov, če pa se bi kdo poglobil, pa morda še katerih, teritorialno Solvenija, tja pa Veneto seveda tudi spada.Ohohooo ustav' konje. Če mislš sam' na jezik, si pozabil povedat da hindu jezik ima 30% besed, ki se ujemajo s slovenskimi, kar je več kot v primerjavi z Veneti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Volk, ti samo na meso misliš, jaz pa govorim o izvoru jezika, ki je glavno merilo za opredelitev naroda.Genetsko potomstvo ni enako pripadnosti narodu in njegovi kulturi, na srečo.Ravno zato pa vse genetske zgodbe, ki se hočejo vezati na raso, ki govori enak jezik, ne morejo končati drugače, kot po hitlerjansko, zalito z musolini špricerjem.Kdo je genetsko čigav potomec je najlepše opredeljeno v Bibliji, Adama in Eve, jaz govorim le, da je verjetno izvor slovanskih jezikov, če pa se bi kdo poglobil, pa morda še katerih, teritorialno Solvenija, tja pa Veneto seveda tudi spada.Ohohooo ustav' konje. Če mislš sam' na jezik, si pozabil povedat da hindu jezik ima 30% besed, ki se ujemajo s slovenskimi, kar je več kot v primerjavi z Veneti. Pa kaj misliš, da sta bila Eva in Adam mutasta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Pa kaj misliš, da sta bila Eva in Adam mutasta?Ti tud' mutast Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.