Tamburin 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 Ja, sej res ni nujno, se pa najbrž pogosto dogaja. Še posebno, če gre za večjo vsoto, ki je dolžnik ne zmore vrniti. Sama sicer imam pri sebi določeno pravilo, da ne posodim več kot 10 jurjev, pa še to ne vsakemu. Tudi sposodim si ne več kot 10 jurjev, in vedno se tudi dogovorim, kdaj bom vrnila, in se tega tudi držim. Prevečkrat sem slišala za primere, ko so ljudje posodili ful ali pa šli komu za garanta pri kreditu, in potem izgubili vso premoženje. :xx!: Ne ne, ni se za hecat s tem. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 OK Volkec- pol pol?Pol pol , pol pa res ne vem kaj bi s petimi mio SIT. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 10 mio tolarjev...takoj odplacam kredit Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Bolje naložit, pa obresti kasirat! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 šibam nekam stran kjer me nihče ne pozna in si zrihtam nov lajf x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Polovica bi šla v naložbo...nekaj v obnovo...ostalo pa za kašno fajn fajn potovanje... ...ampak, samo bluzenje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 šibam nekam stran kjer me nihče ne pozna in si zrihtam nov lajfdobr to Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Takoj vas častim s piknikom na Islandiji Bi zadoščalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ja.še posebej če boš ti ostal doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ali pa, če greva sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ja.še posebej če boš ti ostal doma A res? To je pa grdo...malo taksna sem tudi sama bila, to je manipuliranje z mladostno sexualno mocjo... ob njej zavedanju... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Takoj vas častim s piknikom na Islandiji Ti bi res. ... Kul si, Stane! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ja.še posebej če boš ti ostal doma A res? To je pa grdo...malo taksna sem tudi sama bila, to je manipuliranje z mladostno sexualno mocjo... ob njej zavedanju... Hvala, Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Takoj vas častim s piknikom na Islandiji Ti bi res. ... Kul si, Stane! Bi, Airo pa na goli otok na pokoro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ne, to pa ne, saj ni nikakrsen zlocin, saj stari macki bodo ze znali poskrbeti zase, povem pac kot vidim vse skupaj... vcasih pac povem... velikokrat... Aira je ze kul - tudi zato ji tole sploh recem, moje tovrstno 'ukvarjanje' bo lahko padlo torej na plodna tla... Ona tudi raziskuje svoje meje, spoznava... naj, vsakdo bo sam se odlocil zase, kako bo sprejemal zadeve... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Saj nisem mislil na jadranski otok, ampak onega na Hawajih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Bi, Airo pa na goli otok na pokoro hehe sej bi jo js obiskal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 hihi saj v bistvu ne vem no.... hmmm sem mislila no ja ... ah nevem zakaj sem to napisala. mogoče zaradi razlike v letih in predvsem razmišljanju ...hmmm.nisem pa mislila nič slabega- malo objestnosti pač sori stane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 vem da ne, ja, objestnost - zaradi razlike v letih...Evo vidis Stane da sem imela prav... dobra reakcija, Aira, si se zamislila in ostalo... + tocke v glavnem, vidis kako to gre, zato pa je kul opomniti, ce smo si ze pridobili nekoliko kompetenc za slednje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 če bi bla na kakemu našmu partyu, bi natanko vedla da brez staneta nekaj manjka... (pa ne sam sol) hehe... to pa še js pa contesa smo obvezni... pol pa kdor še pride.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 10.000.000,00 sit kredit 1.000.000,00 SIT potovanje Avstralija/ Fidji 1.200.000,00 SIT potovanje Montana/zda 2.000.000,00 SIT polet z balonom 70.000,00 SIT koncert U2 150.000,00 SIT ureditev okoli hiše 1.000.000,00 SIT Eto, to je približno malo čez polovico 10mio.Ostalo bi šlo na varčevanje oz. za take male ljubke obsesije: koncert avstrijskih (ali nemških) sinfonikov poslušati zunaj na travi, preizkus v muharjenju, obisk observatorija in dejansko pobliže gledati zvezde, obisk berlinskega ZOO, obisk Disneylanda, vožnja z Orient Expressom, safari v Afriki za kak mesec z volenterskim delom v rezervatu za živali, ...... Mogoče pa bi lahko odprli novo temo z naslovom: Lista želja...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ah nevem zakaj sem to napisala. mogoče zaradi razlike v letih sori stane Kakšne razlike, saj bi ti lahko bil starejši brat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Sstane...starejši brat... ne pihaj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 No, polbrat, recimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 hehehe...za 10 mio....si loh tut moj ta prav brat... Sstane...kako kaj sol in delnice? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.