Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 10milijonov...To ni lih TAK dnar, da bi se pa lahko zdej preseraval...Mogoce mal v delnice, prej v sklade ( za igrajckat), drugace pa definitivno v kako nepremicnino...sploh ne bi premisljevala...ceprou v LJ za 10mio ne vem kaj lahko dobis.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Mogoce...sej tudi v LJ kej...ampak kaj "picimici" na ne ravno najboljsi lokaciji...Ce pogledam sam center...uf Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 se opravicujem.v mariboru sem bila dvakrat in pojma nimam, kaj se tam dogaja... joj pikolovec zoprn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Moj mož mi je pravkar (po telefonu nekaj klical) dejal....10 mio je bilo... pa je šlo......... Se pravi: dati jih Sanjalici, ta jih sigurno obrne......... za 180 stopinj (vstran od mene ) ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Jaz sem lahko brez skrbi, takega klica ziher ne bom od moža dobila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 JanjaK vse je enkrat prvič.... (samo dovolj dolgo moraš živeti ) (v pojasnilo: zidamo bajto...ni šlo za kopalke, šminke in parfume....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Sanjalica, ti jih tudi 100 privoščim , samo jaz se avtomatsko postavim v kožo drugega, tule mi pa nekak domišljija ni zmogla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiggy 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 10 milijonov no ja verjemte, se prehitr grejo, mal prenovis stanovanje in enkrat gres na pocitnice pa jih zal ni vec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 hehehe...za 10 mio....si loh tut moj ta prav brat... Sstane...kako kaj sol in delnice? Išči stranko pod ZSDD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Pismu bi bilo to ene ssoli za 10 mio a ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Sstane mislm da je čas da se preimenuješ v NaCl! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>10 mio tolarjev...takoj odplacam kredit Rečeno - storjeno....nekaj mesecev kasneje... Hvala ZLATA RIBICA Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 aha bingo to je ta tema, ki se zadnjic nisem mogla spomniti (loto al kaj) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Bobnar, kaj pa če je na lotu zadela, pa ne sam 10 mio Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Bobnar, ne bi šlo tako. Sem imela hipoteko na neko nepremičnino, ki smo jo prodali(oz. so jo prodali). Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Če bi bilo tako, bi bila že na kakšnem potovanju in vse smeškote iz arhiva bi ponucala.... Ampak ima bobnarček prav... Glej glej, tako mlad, pa tako pameten... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 očitno ni bil loto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Hm če bi jaz imela 10 miljonov bi poiskala enga dobrega brokerja, da mi denar razprši v delnice, vzajemne sklade itd. za par let, recimo ene 6, pa bi sproti še kaj prešparala in čez 6 let uresničila eno svojo veliko željo. Kupila bi poslovni prostor in začela z lastno dejavnostjo, pa bi blo pol tega še več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Nisem materialist, sam gre se za to, da mi nebi blo več treba delat za druge, ampak sam zase- svoboda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.