Skoči na vsebino

Navodila za iskanje na Luninem forumu

Marsa

Recommended Posts

ne spomnim se.... nekaj je blo, ampak mislim da sploh ne na forumu.... (morda je prislo vprasanje na urednistvo, pa sem izgubila odgovor skupaj s kakimi 400 drugimi, pa ga tako tud na forumu v okviru odgovorov urednistva ni - to sem pac najprej dala na forum, da je bilo nekje)...

Kar odpri. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Uporabljajte Iskalnik.

Ce nocete dobiti prevec rezultatov (ce niste bili prevec specificni pri iskalnem pojmu), kliknite na link na iskalniku 'Vec moznosti'.

Potem ukrepajte po zgoraj omenjenih napotkih.

da sem denimo zdajle nasla tole temo, sem sla v iskalnik, vec moznosti, in dala pojem iskanja: iska (*ker sem hotla najti temo, ki ima naslov priblizno tak: iskanje na LN forumu, uporaba iskalnika itd.).

Bodite pozorni na okence - 'najdi samo v naslovu teme' in oznacite to, sicer boste dobili rezultate vseh tem, ne samo naslovov.

Vcasih ste v specificnem forumu, in ce kliknete na iskanje od tam, isce v tem forumu - tako morate nastaviti moznost - vsi forumi.

Ce pa veste, da je v konkretnem forumu, pa oznacite, saj boste pospesili iskanje. :)

Itd.

Skratka - poskusajte. :palec:

Vcasih zelo dolgo isce - to lahko pomeni, da je hkrati na LN denimo 1000 ali vec ljudi, lahko pa pomeni tudi, da ima tolk za obravnavo (iskanja), da preprosto zato tako dolgo traja.

Dragi forumovci, 'stari' in 'novi'!

Dajte se prosim naucit uporabljat iskalnik! :o|o: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 year later...

Hojladrija! x:)x

mal osvezujem, pa da se ne bomo pritozeval cez smetenje in kok da tumach, se dajmo pliz vsi skup raje posluzevat iskalnika. :palec:

k je cist simple. x8Dx

in vse najdes x^x

(*razen teme z dvema znakcema oz. z manj kot tremi, kot je recimo IQ :o|o:)

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...