candlelight 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Staro leto se poslavlja, vsi nekam drvimo, zadnji hip še kupujemo darila, sploh še ne vemo, kje bomo silvestrovali, kar naenkrat pa se zamislimo nad starim letom, kaj vse smo lepega in grdega doživeli. Razmišljati začnemo, kaj bi lahko spremenili, da bi bolje plavali v novem letu? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Ojla! Imas fajn ikonco (danes priljubljena nalepka pri lepljenju )... Preprosto plavajmo s tokom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 18. december 2003 Avtor Prijavi Deli 18. december 2003 Me veseli, da ti je všeč moja ikonca, jest bi si zbrala kakšno drugo pa ne znam, sem čisto nova tukaj pri vas. Veš, včasih, če se prepustimo, da nas nesejo tokovi, lahko zelo hitro zaidemo. Velikokrat je treba kar volan vzeti v roke in malo zaviti. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Mislim, da bom malo spremenila odnos do vseh v razredu in ostalih ljudi...... ..........barve las še ne bom spremenila ...........................bolj se bom potrudla za šolo, če bom mela možnosti za cojzovo...............poskušala dobit zlato na cankarjevem (SJ).............za štefanovo (FI) sploh ne bom pisala .................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 vedno in edino sebe ker drugega tako ne moremo ...in sčasoma zgled vleče in...itd itd.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 zihr ,tema že obstaja Črta pod leto 2003 - zvezde in dosežki tega leta? Kaj naredil, kaj pozabil? ... v preteklem letu Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Hja, konec leta je že skor ja, Blazno turbulentno, cel kažin, ampak za enkrat sem vse vredu opravil, uspelo mi je za spremembo uredit moje ljubezensko življenje, v tem letu predvsem sem se naučil precej igrat kitaro, naučil sem s marsikaj a premalo, strpnosti naprimer, sočutja, mislim da mi je uspelo znižat, moj egoizem, ampak težko sodim, vsaj trudim se s tem, trenutno mi manjka le še da se začnem učit in naredim ta faks, hja, to bi res rad naredil, še letos naj se začne in nadaljuje naprej, ta moj študij, vem da so bolj k.. aspekti, ampak kaj čmo, ni druge, to bi rad naučil bi se rad, po 12.letih šolanja da je koristno se usest pred knjigo in prebrat učno snov, narest kako vajo pa to..., če mi to uspe bo tudi naslednje leto boljše kot prejšna..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.