Gandalf 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Fino A lahko še kdo pove kam spada ruska varianta akopunkture, penzl, pa vsi ti sistemi. Glede samega izvajanja nas je očitno kar nekaj, ki vsaj nekaj vemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Za Penzla ti lahko jaz povem:Akupunktna masaza - varianta- po Penzlu. Tule imaš več: http://www.apmpopenzel.com/ To je točno ta masaža, o kateri sem pisala - akupunktna masaža. Moja terapevtka Joži Kastelic se je tudi učila pri njem in ima "njegpvo" diplomo. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
primorc 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Gandalf zanima me kje si opravil tečaj in ali si na tečaju dobro poslušal kaj je oz. iz česa je moksa? Kakšen tečaj si sploh opravil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 dr.Papuga jih imenuje pijavke... Prosim če mi poveš kaj veš o dr. Wohlmannu Theodorju..... Danes sem poslušala njegovo predavanje o infrardečem pulzirajočem laserju s katerim dosega fenomenalne rezultate pri zdravljenju alergij... Deluje v Stuttgartu v sodelovanju z institutom v Essnu..... Hvala, Vrba čisto me je impresioniral, če je pol tega res, je to fenomenalno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 joj pa ti si res pravi kak si se potrudila, iiiiiiiii še slikico si mi nalepila... veš mene je dr.Papuga (ma vse licence-priznan od države- tui z vakuumom rihtal sam on je temu reku da mi bo pijavke dal, da nam sam jst pijavka ..govoril je nemško...tale dr. Wohlmann, so ga pa prevajali simultano, se te veš da jst nea znam nemško sej še tvoje strani ne morm nč zastopit sam če daš kako lepo slikco gor včeraj sem videla kako je poravnal s svojo napravico enemu atu hrbtenico, pa eno dete ki po njegovi zaslugi nima več alergij spljoh Pa kr nekaj zadovoljnih uporabnikov, ki jim njegov pristop lajša življenje.... to kar je pa povedal me je pa navdušilo čist nov pristop v lajšanju bolečin v življenju....kr mal revolucija in novost.... in verjamem, da tak globalni zdravilec kot si ti viha nos nad tem ,da si lahko človek s tehničnimi pripomočki lajša vsakdanjik... želim ti lep dan, pri nas je dežek vse opral in zdajle sije sonček, upam da tud pri tebi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Vrba, mene pa zanima prav tisto, česar nisi hotela povedati... zakaj pri ženskah alergije, pri moških bolečine v križu? seveda včasih nočemo sprejeti, samo misliti nam pa da... zakaj se uporablja ta vakumski kozarec? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 mene bi tudi to zanimalo.....globalni razlog Vrba, po tvojem vedenju ta vakumski kozarec naj bi zdravil pod kozarčkom zakuriš pa žrtvi narediš vakuume po hrbtu, je potem hrbet čist marogasrto črno vijolčast... vse....predvsem pa limfo požene naokrog...pa pretoke po telesu itd. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Thx No, še Vrbo čakamo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 pa nea se norčujem..pa to so mi delali...pa gledala sem zraven kak so drugim to počeli.....pa taka ful dobra scena za piromane,,,, no kak je zaj z globalnim razlogom, da majo fantje težave z hrbti , dekleta pa z alergijami :OO!: potrpežljivo čakamo in napetost narašča...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 .: lunin.net/zascita :..: forum HDP Bled :.-----------...Mene zanima, s kakimi pripomocki tale internist pomaga? ker pise na eni reklami, da z energetskim pojacevalcem?No, s kiropraktiko samo se lahko tudi takoj pomaga in z neuralno terapijo tudi. Ne vem, o cem govorimo tule, ker v Nemciji ni nobene reklame o tem v zvezi z njim?.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Ahh šola, služba in treningi... Vrba ja slika je prava, kar se tiče tvojega vprašanja. Pojavlja se mi mnenje, da kjerkoli je povezava z vakumom se nastavkom reče ventuza??!!(kam sicer spada to ime nevem, ker ga ni v slovarju tujk, vsaj mojemu, ki pa je že kar star) Drugače če ventuzo pustiš dolgo na enem mestu se lahko pojavi isti učinek kot pri pijavki, kri gre ven iz kože. Čeprav sem mnenja, da pri pijavki ne gre ven stara odvečna kri, ampak kar tista ki je polna s kisikom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ja ti napišem ko dobim knjige nazaj... Vsega si človek ne-more zapomnit sploh če se uči 5 stvari naenkrat... sploh pa ne več imen v večih jezikih...(imena si zadnje čase težko zapomnim???!) Kar se tiče mokse sm se prejle spomnil, da ji dodajajo neke dodatke za boljši učinek...verjetno zaradi tega pride vonj kot da bi zmešal vsaj pet rož skupaj???Nažalost ne piše kateri dodatki (ekstrati) so to, grrrr. Zgleda bo treba spet kako angleško knjigo nabavt. Še vedno čakam da mi kdo razloži kaj je še v moksi razen pelina. NImam nobenega kitajca pr roki... oz vsi ki jih poznam so na kitajskem... za prevajanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ahh šola, služba in treningi... Pojavlja se mi mnenje, da kjerkoli je povezava z vakumom se nastavkom reče ventuza??!!(kam sicer spada to ime nevem, ker ga ni v slovarju tujk, vsaj mojemu, ki pa je že kar star) Glede izraza ventuza-vprašanje je če sploh obstaja konkreten slovenski izraz - razen vakuumski zvonci. Tega sem že slišala Tule je ena stran v SLO, kjer gre sicer za lepoto, a spodaj so naštetie različne "ventuze"- vakuumski zvonci (me je zanimalo in sem poiskala na internetu).http://www.iskramedical.si/slovensko/gvac.html Znanka mi je pripovedovala, da hodi k dr.Papugi in ji dela terapije s temi vakuumski zvonci- ampak menda nič spodaj ne zažiga ?. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Saj ne morem verjeti- prav nasmejala sem se- hočem poiskati tvoje nemške berede v nemško-slovenskem slovarju... ne boš verjela kaj piše pri Schröpfglas po slovensko... VENTUZA !! in za schröpfen piše: medicinsko: staviti ventuze,narediti vensko punkcijo Očitno v Sloveniji nimamo knjižnega drugega izraza Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Tudi pri Schropfkopf piše VENTUZA... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 V slovarju piše ADERLAS- puščanje krvi..... torej je nekako poznano.. ? Imam DZS slovar na računalniku in je kar precej noter. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Imam neko verzijo slovarjev na CD, ki sem jih dobila od znanke in niti ne vem ali so DEMO ali so tapravi.... mislim, da gre za neko DEMO verzija, samo da je veliko gor.... Sicer jih ima DZS in se kupijo in so dragi ( CD recimo NE/SLO je cca 15.000 in prav toliko SLO/NE.)Na netu se včasih kaj dobi, neke verzihe so gor, ampak teh besedm ki smo jih recimo sedaj iskali, ni noter. Niti aderlas. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Taka bela škatla z plavo pobarvana pa popisana s črno??Mislim da imava isto potem.Uglavnem en kolega je učeri pršu nazaj s kitajske mu grem koj težit za prevod...notr sm najdu še en list, upam da razen uporabe piše še kaj drugega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Ok potem ni ista. Mi pa že prevaja (lahk bi si sicer že lan to zmislil). Navodila niso zaenkrat nič posebnega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Nebi vedu kako se imenujejo naše črke... Prevod ti sporočim, način izdelave verjetno lahko sanjamo, kolega je sicer reku nej grem po marihuano pa jo zvijem, ker diši čist isto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milika 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Dober dan vsem !Prvič se oglašam, bom kratka, samo tole povem. Od znanca sem dobila na posodo Wolmanov hrbtenični korektor. Delovalo mi je tako neugledno , a po štirih dneh redne uporabe, po točnih navodilih znanca, se je že opazilo znatno iizboljšanje. Bolel me je namreč kolk pa vse dol po nogi. Stanje se je opazno izboljšalo, povrnil se je tudi spanec, ki je bil prej zelo slab. Zadevo je preizkusil tudi soprog, ki je imel močne bolečine v levi rami. Tudi njemu je zelo pomagalo. Sedaj pa se postavlja vprašanje.Kje se da ta hrbtenični korektor nabaviti, ker znanec je bil tu za prvomajske praznike in je to nabavil v tujini. Z hvaležnostjo pričakujem pomoč , do takrat pa vsem prisrčen pozdrav in imejte lepe dneve pred seboj ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ja seveda!! Na tem forumu je podforum prav o tem (pod satelitki poglej na forum HDP Bled) tam bos najdla vse informacije o izdelku in nakupu.Men se tud zdi zadeva uredu, sem sprobala in sem prav cutila delovanje, pa se bolj ravno sem se drzala. jst bi tud to mela Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Tai-chi, hvala ti. Saj , če ne bi bili kdaj tako površni, bi tudi videli več kot sicer. Sem si ogledala priporočeno stran in jih bom kontaktirala. Delni rezultat sem že videla, in raje bom reskirala tolarčke za to, kot pa da stalno abnormalno iščemo po hiši tablete, če ne za drugo, pa za proti bolečinam. Si izmenjamo še mnenja, sedaj ko sem pogruntala to stran. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ja super, dej prosim napisi potem kaj o tem, ko bos zadevo uporabljala. Super, sem prav vesela , da imamo moznost si pomagati se z drugimi nacini kakor samo s tabletami :xx!: Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miza 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 ali mogoče kdo ve, kje v ljubljani se izvaja akupunktura? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.