free 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 AKUPUNKTNA MASAŽA BREZ IGLIC – po Penzelu in BOWNOVA TERAPIJA Terapija meridianov s kovinsko palčko, kjer je potrebno doseči energetsko ravnovesje. Meridiani so kanalčki, kjer poteka naša lastna energija. Če je energetsko ravnovesje porušeno, potem nastanejo razne težave na telesu, kot so bolečine, slabo počutje, bolezni… Pri terapiji se telo sili v lastno zdravljenje (zbuja se “notranjega zdravnika”, ki uravnava vse nepravilnosti znotraj telesa, ko jih najde, opozori z reakcijo). Delo na hrbtenici in medenici – Akupunktna masaža – po Penzelu namenja poseben pomen t.i. blokadi medenice. To je pojav, ki kaže, da medenica ni gibljiva v vseh oseh. Ta negibljivost povzroči deformacijo lege hrbtenice od ledvenega dela do vratnih vretenc ter navzdol preko kolkov in kolen do gležnjev. Medenico je s terapijami Akupunktne masaže po Penzelu mogoče sprostiti, s tem pa se posledično spremenijo tudi funkcionalne motnje na hrbtenici in okončinah. BOWNOVA TERAPIJA Nežno delo s prsti preko mišic in tkiv, kjer se sprošča njihova tenzija in stimulira meridiane. S stimulacijo mišic in tkiv, se energija izloči po vibraciji, potuje v nasprotno stran in, če delamo zadaj, gre vibracija tudi spredaj. Razlije se povsod (npr. spredaj naredimo potres, zadaj pa nastane cunami). Ko trči energija v blokado (prevelika tenzija) hoče prodreti in zaboli v obliki reakcije in ko gre skozi, neha boleti. Pri integralni Bownovi metodi si prizadevamo, da s kar najmanj gibi ali postopki telo pripravimo do tega, da se samo ozdravi. Je zelo nežna in sproščujoča metoda, kjer prihaja velikokrat tudi do emocionalnih izlivov, katere skušamo odpraviti tudi s Tehniko emocionalne svobode.Predstavljen bo tudi HRBTENIČNI KOREKTOR Naprava, ki deblokira medenico in sprošča napačen mišični tonus ob hrbtenici, ki sili hrbtenico v napačen položaj in s tem povzroča bolečine. V napravi je zmes homeopatskih učinkovin v valjasti kovinski posodi, ki (vgrajena v hrbtenični korektor) kroži nad površino kože. Snovi, ki jih vsebuje omenjena terapevtska posoda, proizvajajo elektromagnetni nihajni vzorec, po katerem resonirajo akupunkturne točke in homeopatska zmes te točke stalno stimulira. Hrbtenični korektor se uporablja pri bolečinah v hrbtenici, blokiranih reber, pri pospešenem zdravljenju, krepitev energije, oslabljenem delovanju posameznih organov, fibromialgiji, migreni, glavobolu, motenem spanju, impotenci, težave s prostato in pri živalih. Predavala bo terapevtka Tanja Valjavec, ki že nekaj let uspešno pomaga pri težavah, kot so: bolečine v hrbtenici, sklepih, želodcu, prebavilih…glavoboli, vnetje sinusov…utrujenost, stres, depresiješportne poškodbe in priprava športnika na nastoptežave pri nosečnosti in priprava na lažji porod Za dodatne informacije pokličite: 041-722 228, terapevtka Tanja Valjavec Zanjo sem se odločila zato, ker mi je "izravnala noge" (v rehabilitacijskem centru SOČA so ugotovili, da sem imela eno nogo 5mm krajšo od druge. Tako so mi kot terapijo naredili specialni vložek za v čevlje, s tem pa mi niso odpravili vzroka mojih težav). Imela sem tudi nenavadne bolečine v področju srca. - Ga. Tanja Valjavec mi je s pomočjo svojih metod :- akupunktne masaže brez iglic - po Penzelu- Bovnove terapije- hrbteničnega korektorja in- magnetno resonančnega sistema MRSodpravila te težave. Nič več me ne zbada pri srcu in moji nogi sta po dolgem času zopet enako dolgi. VZROK ZA VAŠE BOLEČINE V HRBTU je lahko zablokirana medenica (to se kaže v različni dolžini nog)! Tanja vam po predavanju nudi: - preglede dolžine nog in vam v samo štirih minutah deblokira medenico, (ki je največkrat vzrok za bolečine v hrbtenici!)- preglede energetskega stanja na ušesu - s posebno kovinsko palčko ugotavlja vaše energetsko stanje na telesu, ki mora biti v ravnovesju. Na ta način se lahko ugotovi morebitne težave, za katere že veste (zaprtost, bolečine v želodcu, težave z ledvicam, bolečine v hrbtenici...) in tudi take, katerih še niste ozavestili, energetsko stanje pa jih že pokaže.Cena pregleda in deblokade medenice je 2000.-sit. "Zanimivo s koristnim!" P.s. Tanja sporoča: BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Lep pozdrav in vljudno vabljeniVasija Korošec -----------ali mogoče kdo ve, kje v ljubljani se izvaja akupunktura? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miza 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 hvala za odgovor, vendar mene zanima kje je kakšna ambulanta v Ljubljani, kjer izvajajo akupunkturo z iglicami, mogoče sem malo pri narobni temi to vprašala, ker je glih naslov akupunkturna masaža- brez iglic =) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ok, stekam, hocs iglce! http://www.aura.si/januar2003.html - v tej stevilki revije aura je verjetno naveden kaksne terapevt .. mogoce se kle kej najdes:http://www.altermed.org/forum/search.php?mode=results ah, evo najdu: http://www.fmrplus.net/cenika.htm Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Evo ti najboljšega http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=38&ID=6906 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miza 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 hvala za linke, bom šla na fmr pogledat, upam da bo akupunktura uspela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Dragi prijatelji in znanci! Nekateri izmed vas ste to predavanje že obiskali v Ankaranu, Hrastniku, Ptuju, Zagrebu... in sedaj je primeren čas za Ljubljano! Vljudno vabljeni na zanimivo, brezplačno predavanje, predstavitev terapij: - akupunktne masaže brez iglic - po Penzelu- Bovnove terapije- hrbteničnega korektorja in- magnetno resonančnega sistema MRS v sredo, 25.1. ob 17.30 Lj. Šiška, Brilejeva 12, Center za alternativno medicino Feniks. Pred časom sem na sejmu ezoterike spoznala terapevtko Tanjo Valjavec, ki mi je že na samem sejmu pomagala, da se mi je povrnil glas. Toliko sem govorila in govorila... da sem ostala brez glasu. K sreči ne za dolgo! Pozneje sva si izmenjali terapije in mi je "izravnala noge" (v rehabilitacijskem centru SOČA so ugotovili, da sem imela eno nogo 5mm krajšo od druge. Tako so mi kot terapijo naredili specialni vložek za v čevlje, s tem pa mi niso odpravili vzroka mojih težav). Imela sem tudi nenavadne bolečine v področju srca. - Ga. Tanja Valjavec mi je s pomočjo svojih metod :- akupunktne masaže brez iglic - po Penzelu- Bovnove terapije- hrbteničnega korektorja in- magnetno resonančnega sistema MRS odpravila te težave. Nič več me ne zbada pri srcu in moji nogi sta po dolgem času zopet enako dolgi. Upam, da bo ta informacija o zanimivem, brezplačnem predavanju, predstavitvi terapij dosegla čimvečji krog ljudi.Za vaše sodelovanje, posredovanje se vam že v naprej najlepše zahvaljujem.Vasija v sredo, 25.1. ob 17.30 Lj. Šiška, Brilejeva 12, Center za alternativno medicino FeniksAKUPUNKTNe MASAŽe BREZ IGLIC – po Penzelu in BOWNOVe TERAPIJe in hrbteničnega korektorja(za zdravljenje fizičnega telesa...) AKUPUNKTNA MASAŽA BREZ IGLIC – po Penzelu Terapija meridianov s kovinsko palčko, kjer je potrebno doseči energetsko ravnovesje. Meridiani so kanalčki, kjer poteka naša lastna energija. Če je energetsko ravnovesje porušeno, potem nastanejo razne težave na telesu, kot so bolečine, slabo počutje, bolezni… Pri terapiji se telo sili v lastno zdravljenje (zbuja se “notranjega zdravnika”, ki uravnava vse nepravilnosti znotraj telesa, ko jih najde, opozori z reakcijo). Delo na hrbtenici in medenici – Akupunktna masaža – po Penzelu namenja poseben pomen t.i. blokadi medenice. To je pojav, ki kaže, da medenica ni gibljiva v vseh oseh. Ta negibljivost povzroči deformacijo lege hrbtenice od ledvenega dela do vratnih vretenc ter navzdol preko kolkov in kolen do gležnjev. Medenico je s terapijami Akupunktne masaže po Penzelu mogoče sprostiti, s tem pa se posledično spremenijo tudi funkcionalne motnje na hrbtenici in okončinah. BOWNOVA TERAPIJA Nežno delo s prsti preko mišic in tkiv, kjer se sprošča njihova tenzija in stimulira meridiane. S stimulacijo mišic in tkiv, se energija izloči po vibraciji, potuje v nasprotno stran in, če delamo zadaj, gre vibracija tudi spredaj. Razlije se povsod (npr. spredaj naredimo potres, zadaj pa nastane cunami). Ko trči energija v blokado (prevelika tenzija) hoče prodreti in zaboli v obliki reakcije in ko gre skozi, neha boleti. Pri integralni Bownovi metodi si prizadevamo, da s kar najmanj gibi ali postopki telo pripravimo do tega, da se samo ozdravi. Je zelo nežna in sproščujoča metoda, kjer prihaja velikokrat tudi do emocionalnih izlivov, katere skušamo odpraviti tudi s Tehniko emocionalne svobode. Predstavljen bo tudi HRBTENIČNI KOREKTOR Naprava, ki deblokira medenico in sprošča napačen mišični tonus ob hrbtenici, ki sili hrbtenico v napačen položaj in s tem povzroča bolečine. V napravi je zmes homeopatskih učinkovin v valjasti kovinski posodi, ki (vgrajena v hrbtenični korektor) kroži nad površino kože. Snovi, ki jih vsebuje omenjena terapevtska posoda, proizvajajo elektromagnetni nihajni vzorec, po katerem resonirajo akupunkturne točke in homeopatska zmes te točke stalno stimulira. Hrbtenični korektor se uporablja pri bolečinah v hrbtenici, blokiranih reber, pri pospešenem zdravljenju, krepitev energije, oslabljenem delovanju posameznih organov, fibromialgiji, migreni, glavobolu, motenem spanju, impotenci, težave s prostato in pri živalih. Predavala bo terapevtka Tanja Valjavec, ki že nekaj let uspešno pomaga pri težavah, kot so:bolečine v hrbtenici, sklepih, želodcu, prebavilih…glavoboli, vnetje sinusov…utrujenost, stres, depresiješportne poškodbe in priprava športnika na nastoptežave pri nosečnosti in priprava na lažji porod Za dodatne informacije pokličite:041-722 228terapevtka Tanja ValjavecPrisrčen pozdrav Vasija Korošec VZROK ZA VAŠE BOLEČINE V HRBTU je lahko zablokirana medenica (to se kaže v različni dolžini nog)! Tanja vam po predavanju nudi:- terapije po dogovoru in:- preglede dolžine nog in vam v samo štirih minutah deblokira medenico, (ki je največkrat vzrok za bolečine v hrbtenici!)- preglede energetskega stanja na ušesu - s posebno kovinsko palčko ugotavlja vaše energetsko stanje na telesu, ki mora biti v ravnovesju. Na ta način se lahko ugotovi morebitne težave, za katere že veste (zaprtost, bolečine v želodcu, težave z ledvicam, bolečine v hrbtenici...) in tudi take, katerih še niste ozavestili, energetsko stanje pa jih že pokaže.Cena pregleda in deblokade medenice je 2000.-sit ali 8 eur. "Zanimivo s koristnim!" P.s. Tanja sporoča: BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Lep pozdrav in vljudno vabljeniVasija Korošec Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.