mitos 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Kako lahko dobiš pregled, koliko komentarjev si ti naredil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Ja, Mitos - kliknes na 'Svoj profil' - Tvoj profil - Mitos. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaela 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Zanima me zakaj se komentarji na področju Duhovnost in osebna rast sprevržejo v neumne izreke? Zakaj niso komentarji bolj poglobljeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Pojma nimam, Mihaela... zakaj ti ne podas kaksnega poglobljenega?Sicer pa - kar se nekomu zdi poglobljeno in poduhovljeno, je morda samo prazna tisockrat prezvecena puhlica, ki jo je oni od nekod prepisal.Tako da urednistvu - glede na to, da je vprasanje tukaj - je ljubsi lastni se tako banalen ali naiven komentar kot pa prepisani pa po moznosti pokroviteljski, brez srcne note.Duhovnost razlicno jemljemo.Meni je duhovnost lajf.Lajf pa so tudi tisti brezvezni dnevni dogodki, ki sestavljajo dneve in s tem trenutke lajfa. Imas pa prav - res je ogromno brezveznih komentarjev. Kaj cmo.Lahko samo sami pisemo boljse in kvalitetnejse, na druge pa nimamo vpliva, kaj pisejo, kot tudi ne, kaj jemljejo kot duhovnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 ker so pach "komentarji" in ne globokoumne misli 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Pojma nimam, Mihaela... zakaj ti ne podas kaksnega poglobljenega?Sicer pa - kar se nekomu zdi poglobljeno in poduhovljeno, je morda samo prazna tisockrat prezvecena puhlica, ki jo je oni od nekod prepisal.Tako da urednistvu - glede na to, da je vprasanje tukaj - je ljubsi lastni se tako banalen ali naiven komentar kot pa prepisani pa po moznosti pokroviteljski, brez srcne note.Duhovnost razlicno jemljemo.Meni je duhovnost lajf. ... sem prejle uočila tale post, pa sem si ga prihranila za kasneje, da napišem... na, pa je Marsa točno to napisala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Ja, Mitos - kliknes na 'Svoj profil' - Tvoj profil - Mitos.Marska, pa saj se že tukaj desno (tam pod zvezdicami) vidi, koliko komentarjev (oz. objav) ima kdo! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Zanima me zakaj se komentarji na področju Duhovnost in osebna rast sprevržejo v neumne izreke? Zakaj niso komentarji bolj poglobljeni? ker ni pravega interesa. ker se pusti prevelka Humana svoboda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.