dusa 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimrnost daritelja. GOETIIE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dusa 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Ko imaš vsega, si tudi slep za vse, ko nimaš nič. takrat šele spregledaš SHAKESPEARE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dusa 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 ŽELIM VAM SREČNO,ZDRAVO IN IZPOLJNJENIH PRIČAKOVANJ CELO LETO 2004,ŽELIM VAM,DA SREČO IN ZADOVOLJSTVO NAJDETE V TEM KAR IMATE IN ,DA BI NE BILI NESREČNI ZARADI TISTEGA KAR NIMATE,KER JE LE TO MOGOČE SREČNO NAKLJUČJE!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Dragi lunatki! Letošnje leto je bilo zame v marsičem zelo posebno. Ob vseh izzivih, ki res niso bili lahki, sem dobila res posebno darilo - moje drage lunatke . Čarobnost tega posebnega prijateljstva in povezanosti je ravno v tem, da ne vem, kakšna zunanja pojava se skriva za vašimi nicki... mi pa smo tukaj skupaj, kot nekakšna družina, včasih razigrani, včasih žalostni, včasih si skočimo v lase ...kakšno zapojemo... hvaležna sem za to dragoceno darilo in vsakemu posebej hvala za vaša darila, posebno pa hvala Marsi in Mitju čaroben božični čas želim vsem Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 To je prav poseben čas ga čutim ko prišli smo v fotonski pas fotoni za znanstvenike! Kaj pa za nas! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Kvarke za strokovnjake Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.