Pujsita 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Morala bi biti sposobna hitro seči po prigrizku !ZAPOSLENA MATI Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. december 2003 Avtor Prijavi Deli 23. december 2003 Seks je dober, a še boljša je sveža sladka koruza .Garrison Keillor Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Še dobro, da si podpisala, ker če bi ti bila BOLJ všeč sveža sladka koruza, bi se pa malo zamislil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. december 2003 Avtor Prijavi Deli 23. december 2003 To o koruzi velja tudi za pujske Kako preprosta in skromna je sreča - kozarec vina, pečen kostanj, stara majhna žerjavnica, glas morja Nikos Kazantzakis Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 V tem primeru sladke koruze ne bi izbral za noben dnar na svetu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Povej mi kaj ješ in povedal ti bom, kaj si. Brillat-Savarin Anthelme Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. december 2003 Avtor Prijavi Deli 24. december 2003 Vino je zanesljiv dokaz, da nas Bog ljubi in hoče, da bi bili srečni.Benjamin Franklin Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Z jedjo pride tek. Rabelais Francois Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Lakota je najboljši kuhar. uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 TOPLO JESTI,HLADNO PITI,GLOBOKO SPATI,GLADKO POZHIRATI,IN TRDO NATIKATI.... 5 zhivljenskih nachel enga LUDVIKA 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 a to zato, k nkol nisi nch fizikalu,pa mash tko mehke rokce? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 jst pa mislu, de mick-en tut nagajivchek 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Žemlja brez "putra" je kot kožuh brez "futra". Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Povej mi kaj ješ in povedal ti bom, kaj si.Pečen krompir z olupki v pečici, zaseka, suhe domače klobase, čebula, rdeča paprika, kozarec rdečega vina... No kaj sem??? (razen da sem požeruh ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 glede na to, da si ochitno v pechici:..."Pečen krompir z olupki v pečici..."....bi lohk bla kokoshka 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Aakhut...tudi Sanjalica polpismena, al celo četrtpismena...kaj čemo... Lakota dela svoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 No kaj sem??? (razen da sem požeruh ) To je dobro, da se ji je vrnil apetit, potem bo že.....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Misli o hrani: Je to mišljeno: napiši nekaj misli o hrani ali začni mislit o hrani? V obeh primerih: Spet sem lačna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Izobilje prav tako utruja, kot počitek na prevročem soncu. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Kdor misli samo na tisto, kar gre v njegov trebuh, ni vreden več kot tisto, kar iz njega gre. (afriški pregovor) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Tamara, tole pa res.....zato pa niso fajn takšni dolgi prazniki.Čestitam na novi ikonci, vidim, da si že pripravljena na Silvestra Levinja.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Hmm...a ni Tamara zmeraj levinja???? Grem si merit vročino, res mam že privide... Za vse pa res ne more bit kriv peroksid :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Sanjalica, daj vzemi rdečo peso, ki je zelo primerna za zbijanje povišane temperature...... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Hmm...a ni Tamara zmeraj levinja???? Grem si merit vročino, res mam že privide... Za vse pa res ne more bit kriv peroksid :xx!: :xx!: Ne ne, sanjalica, vse je v redu s tabo! Levinja Tamara se je prelevila v uro! Rdečo peso pa vseeno lahko ješ... je menda zdrava tudi za kri... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Sem vedela...računalnik kriv! (ne peroksid ) Si hočem inštalirat spletno banko in postarco in vse mi gre narobe...čist druge nastavitve vidim, kot piše v navodilih... Tamara piše, da se je iz levinje preobrazila v uro...ampak...jaz jo še zmeraj vidim kot levinjo... Bemti...kdo je predlagal rdečo peso????Proteza je spet cela roza... hmmm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.