krokodil 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Torej, kje v sloveniji jo lahko kupim in po kaksni ceni (ce je mozno preko interneta/po povzetju se raje) ? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Krokodil, zanimivo - ravno danes sem na mail nekaj dobila, pa razmisljala, ce cem dat na forum... OBVESTILO ZA POZNAVALCE IN LJUBITELJE HIMALAJSKE-ALEKSANDRIJSKE KRISTALNE SOLI. JOŽE REMŠAK VAM NUDI HIMALAJSKO SOL PO 2500 SIT ZA 1 KG.OB NAROČILU 5 KG JE CENA SAMO 10 000 SIT-DOSTAVA PO LJUBLJANI IN OKOLICI. MOBITEL 041 789143 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 a tole 5 kil......za plochnike posipat? 666 bozhichnih zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 S Himalajsko soljo plocnike? Razvrat! :xx!: Hmm. Hehe... Das Slovencem himalajsko sol, ti nevednezi nevedni pa z njo posipajo plocnike! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 kwa pa lohk s 5-im kilam pochnesh lohk edin she jelene futrash 666 -kou....pa en slan ... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Resno: zakaj se sploh uporablja himalajsko sol? V čem se razlikuje od strunjanske? Zakaj človek da več kot 20x več denarja za sol?To sem enkrat že vprašala, a nisem dobila odgovora. Me pa resno zanima, v čem je tle finta. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Krokodil, zanimivo - ravno danes sem na mail nekaj dobila, pa razmisljala, ce cem dat na forum... OBVESTILO ZA POZNAVALCE IN LJUBITELJE HIMALAJSKE-ALEKSANDRIJSKE KRISTALNE SOLI. JOŽE REMŠAK VAM NUDI HIMALAJSKO SOL PO 2500 SIT ZA 1 KG.OB NAROČILU 5 KG JE CENA SAMO 10 000 SIT-DOSTAVA PO LJUBLJANI IN OKOLICI. MOBITEL 041 789143 Marsa Ta je dobra Sicer pa jo lahko v majhnih zavojih kupimo tudi pri boljšem sosedu.Avstrijski prodajalec pa ima najcenejšo, saj 1 kg stane 2700 SIT. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 V Mercatorju Tamara da ne izgubiš oči. V malih modrih škatlicah - na policah z dietetično prehrano! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Vojko, buljim, ker ne štekam, zakaj se uporablja himalajska sol. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Vojko, buljim, ker ne štekam, zakaj se uporablja himalajska sol.Tamara Za soljenje jedi! (med drugim) Naj bi bila posebej prikladna, ker je njena struktura veliko boljša za naše telo, kot pa struktura morske soli. Poleg tega ima v sebi vse elemente, ki jih naše telo potrebuje in to v takšni velikosti, ki je primerna za nas. Menda so takšno sol včasih uporabljali le kralji. Toliko na kratko, sicer pa si več lahko prečitaš na netu - samo malo poišči. O tem je več napisal Susman. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Hvala!!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Ali kdo ve, kako se reče sol po kitajsko? Iščem vsaj eno besedo, ki bi bila v vseh jezikih enaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 ...Iščem vsaj eno besedo, ki bi bila v vseh jezikih enaka.Sstane, mislim, da ni nobena beseda v vseh jezikih enaka, je pa najbolj podobna beseda MAMA. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 pa.....BLJAK :xx!: 666 zlobijeu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Ali kdo ve, kako se reče sol po kitajsko? Iščem vsaj eno besedo, ki bi bila v vseh jezikih enaka.Kaj pa beseda "Auuuuuu" Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Pa "zzzzzzzzzz" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 pa ....INTERNET 666 zlobijeu....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Aakhut! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 ...Iščem vsaj eno besedo, ki bi bila v vseh jezikih enaka.Sstane, mislim, da ni nobena beseda v vseh jezikih enaka, je pa najbolj podobna beseda MAMA. Tamara, žal, ravno sem končal s pregledom sanskrita in ti si v tem jeziku zuzu, ne mama.Našel pa sem, kar sem iskal.Sol (dobro) je sacchlla, predpona "sa" pa vedno označuje nekaj dobrega.Povej fantom, da so dobra družba in če bi bili vsaj polovico toliko resni kot ste ve, ženske, bi lahko hipotezo potrdili ali zavrgli skupaj. Jaz potrebujem pomočnike, ne pa šaljivce.Hvala ti za poizkus, ker me je vzpodbudil, da sem šel v sanskrit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Izvedela sem za sol, ki je kao edina prava himalajska sol - imenuje se HUNZA, ima posebno original deklaracijo in stane 7.000 sit/ 1 kg. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 A pol ta pri g.Jevšku ni ta prava za 2500 sit za kg?? :xx!: Himalajska sol v zeliščni lekarni v Radovljici stane 8000 SIT? Kdo regulira te cene, saj je res tko draga kot zlato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Lunca - kaksne izkusnje pa imas ti s tole soljo, ce jih imas? Aja - kaj pa groba nepreciscena morska sol?Meni se je ta zdela cisto kul...Aja, morda je point kao, da ima prevec Joda?Ampak kako? A ni jod zdrav? A ga je prevec ali kako? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Imam navado, da ko me nekaj zanima, se pozanimam. No, in ker ceprav imamo tu maherja, sem morala zdajle izbrskat na raznih sajtih to, da sem koncno izvedela kaj oprijemljivega.Torej, ocitno je point (med drugimi) tudi v tem, da je sestavljena, ne kot nasa, iz treh ali 4, pac pa kar iz 80 ali koliko elementov oz. mikroelementov in je njena raztopina enaka po pogojih ph-ju maternicne tekocine.Joj, upam, da nisem kakega kozla ustrelila.. :| Skratka - vec sajtov, forumov, ki obravnavajo tole, ce bo se koga zanimalo: Forum himalajska solVoda in sol - pravir zivljenjaGape org - Sol, belo zlato zemljeMaat Forum - Himalajska solGape org. - Himalajska sol Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Stane, a obstaja kakšen miniaturni epp tester za tale proizvod?Pokovc, za himalajsko sol se moraš obrniti na dr. Susmana, ne name, čeravno seveda himalajsko sol zelo dobro poznam in tudi ostale, ne želim pa o njih razpravljati, da ne bi koga po nerodnem užalil, morda. Sem zelo manirlih, kar se tega tiče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.