Skoči na vsebino

Božič

Sasha3

Recommended Posts

xwizardx Tudi tebi lep božič in seveda, vsem forumovcem. Sama jasli ne delam, imam premajhno stanovanje, še za smrekico sem komaj našla prostor. Rada pa jih gledam v cerkvah te dni. Sploh v koprski so vedno lepe. Ste bili na polnočnici? Jaz ne....ker se bojim petard....še v cerkvi jih mečejo.... xnckrivx
Love is hello and goodbye...until we meet again....
Deli na socialnih omrežjih

Tiiinaaa!!! x;)x

Sicer pa, ko smo že pri jaslicah - jaz jih delam, čeprav nisem pobožna. (Pravzaprav jih je letos hči čisto sama naredila in tudi okrasila jelko.) Ma tako lušne se mi zdijo tiste figurice! xflirtx xloveyx Jezušček, Jožef in Marija, pa kravca in osliček, pa ovčke, pastirčki... Iiiiiii...

Vesel Božič vsem skupaj!

...Ma tako lušne se mi zdijo tiste figurice! xflirtx  xloveyx Jezušček, ...

A ne? Meni je tudi luskan.

Ceprav nisem (bila) verna, sem si od tete izprosila enega takega Jezuscka in sem ga potem imela vedno pri sebi, pa sem ga vlacila po rokah in si dajala opraviti z njim...

Jaslic pa ne delam - tudi zato, ker ni placa.

Nihce ni odprl teme Jelka - ja ali ne?

Mi imamo ze nekaj let tako domace proizvodnje (Mitja delal) - piramido zeleno z luckami - jo pofotkam enkrat, pa fliknem gor.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, saj res, jelka!

Jaz imam kar umetno že nekaj let. Res, da ni tako lepa kot taprave, ampak jo itak tako nakrancljamo, da je skoraj ni videti! x:o)x x:Dx x;)x Vsaj iglice ne odpadajo, pa še drevesa zaradi mene ni treba posekat. x^x

Spodaj pa naredimo z večjimi kamni hribe in doline, pokrite z mahom, za jaslice pa imamo leseno štalco... x:)x

Vse skupaj pa stoji na eni majhni nizki omarici, ki ločuje dnevno od moje spalnice.

• 6 years later...
  • 1 year later...

Po dolgih letih sem delala jaslice... čeprav ne praznujem Božiča... vam želim ... lep, prijeten dan... in nadaljne praznike tudi.. naj minejo z nasmehom!

Tudi tebi xsrcx

There is no fate, but what we make.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...