Sasha3 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Po dolgih letih sem delala jaslice... čeprav ne praznujem Božiča... vam želim ... lep, prijeten dan... in nadaljne praznike tudi.. naj minejo z nasmehom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Tudi tebi lep božič in seveda, vsem forumovcem. Sama jasli ne delam, imam premajhno stanovanje, še za smrekico sem komaj našla prostor. Rada pa jih gledam v cerkvah te dni. Sploh v koprski so vedno lepe. Ste bili na polnočnici? Jaz ne....ker se bojim petard....še v cerkvi jih mečejo.... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Tiiinaaa!!! Sicer pa, ko smo že pri jaslicah - jaz jih delam, čeprav nisem pobožna. (Pravzaprav jih je letos hči čisto sama naredila in tudi okrasila jelko.) Ma tako lušne se mi zdijo tiste figurice! Jezušček, Jožef in Marija, pa kravca in osliček, pa ovčke, pastirčki... Iiiiiii... Vesel Božič vsem skupaj! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Tukaj tudi kar nekaj zanimivih stvari ... Bozic!!! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 ...Ma tako lušne se mi zdijo tiste figurice! Jezušček, ...A ne? Meni je tudi luskan.Ceprav nisem (bila) verna, sem si od tete izprosila enega takega Jezuscka in sem ga potem imela vedno pri sebi, pa sem ga vlacila po rokah in si dajala opraviti z njim...Jaslic pa ne delam - tudi zato, ker ni placa. Nihce ni odprl teme Jelka - ja ali ne? Mi imamo ze nekaj let tako domace proizvodnje (Mitja delal) - piramido zeleno z luckami - jo pofotkam enkrat, pa fliknem gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Ja, saj res, jelka!Jaz imam kar umetno že nekaj let. Res, da ni tako lepa kot taprave, ampak jo itak tako nakrancljamo, da je skoraj ni videti! Vsaj iglice ne odpadajo, pa še drevesa zaradi mene ni treba posekat. Spodaj pa naredimo z večjimi kamni hribe in doline, pokrite z mahom, za jaslice pa imamo leseno štalco... Vse skupaj pa stoji na eni majhni nizki omarici, ki ločuje dnevno od moje spalnice. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 Božična razglednica http://www.shrani.si/f/3J/hj/4oMERE2W/1.jpg 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 Božična razglednica http://www.shrani.si/f/3J/hj/4oMERE2W/1.jpg Dobra . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Po dolgih letih sem delala jaslice... čeprav ne praznujem Božiča... vam želim ... lep, prijeten dan... in nadaljne praznike tudi.. naj minejo z nasmehom!Tudi tebi Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.