Skoči na vsebino

Potovanje, selitev

Vojko

Recommended Posts

Le kar na Dolenjsko Mick

Izleti po Sloveniji niso težavni - razen cest seveda.

Tam pa itak paziš, a ne?

lp, Vojko

Ja, sm mal zaljubljen v Dolenjsko. :2src: x:)x :palec: Ja, na cesti pazim. x^x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljen Vojko!

Da se se jaz spet malo oglasim.. nekako se mi (upam)  v naslednjem mesecu ali dveh obeta selitev.. iscemo stanovanje.. trenutno je najbolj aktualno nekaj na Vicu... in me je malo zagrabilo navdusenje, sem si sposodila par knjig o feng shuiju, zacela opremljat v mislih..

in danes ugotovila, da verjetno kljub vsemu ne bo nic iz tega.. ni vse urejeno, kot bi moralo biti, zato je treba dobro premislit a ja al ne.. itak to prepuscam starejsim in pametnejsim.. sem pa pomislila.. iz stalisca DZK..kako bi vplivala name selitev v smeri proti SV, nekje 10 km, v naslednjih dveh mesecih?

1,2,4

x:Xx , Aliana

Živijo Aliana

Kljub temu, da letos selitve niso najbolj zaželene se za takšno kratko selitev ne sekiraj. Glej bolj na druge parametre pri selitvi.

Če še ne veš kam se boš selila pa najbrž tudi ne poznaš točne smeri. Zato te prosim, da mi napišeš pravi kraj bivanja sedaj in kraj bivanja, kamor se boš selila.

Pa ti bom potem napisal kdaj je najbolj primerno. Prav?

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pozdravcek!

Smer je cisto ta prava, sem sla gledat na zemljevid.. Priblizno Brezovica - Vic. Kilometrov je pa tudi po zracni razdalji okrog 10. Ne vem, nikakor se ne morem odlocit.. Stanovanje mi je vsec, ker je simpaticno majhno, pa lokacija je fina, samo.. (saj sem nekaj ze v Dnevniku pisala) me skrbi, da se bomo prepirali glede parkiranja.. ker je premalo prostora.. oz. ga bo, ko bodo vsi vseljeni...

je pa tako, da je trenutno edina moznost in nic kaj ne kaze, da bo kaksna boljsa v bliznji prihodnosti.. jaz bi pa res, res rada sla od doma...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pozdravcek!

Smer je cisto ta prava, sem sla gledat na zemljevid.. Priblizno Brezovica - Vic. Kilometrov je pa tudi po zracni razdalji okrog 10. Ne vem, nikakor se ne morem odlocit.. Stanovanje mi je vsec, ker je simpaticno majhno, pa lokacija je fina, samo.. (saj sem nekaj ze v Dnevniku pisala) me skrbi, da se bomo prepirali glede parkiranja.. ker je premalo prostora.. oz. ga bo, ko bodo vsi vseljeni...

je pa tako, da je trenutno edina moznost in nic kaj ne kaze, da bo kaksna boljsa v bliznji prihodnosti.. jaz bi pa res, res rada sla od doma...

Aliana

Lepo si napisala. In verjamem, da imaš tudi druge želje kot to, da bi rada šla od doma. Namreč boljše so želje, ki gradijo. Ki slikajo novo podobo kot pa tiste, da bi z neko stvarjo, načinom življenja, človekom prekinili.

Torej: morda bi željo oblikovala drugače: Želim živeti tako in tako, v takšnem in takšnem okolju, v družbi takšnih in takšnih ljudi itn.

Hkrati se je dobro zavedati, da vsako okolje prinese nove izzive - takšne in drugačne.

Res je letos v smeri kamor želiš - dom. Nekaj velikega in trdnega - a hkrati neznanega.

Vem, da sem ti napisal, da so to majhne razdalje. A selitev v tej smeri - zate - letos po DZK NI ugodna. Posebej ne, ker je letos leto 5 - ko te - kakor sem že nekajkrat napisal - sreča čaka doma.

Seveda je odločitev tvoja, a dobro razmisli. Naslednje leto je to zate zelo ugodna smer selitve. Vendar nikakor ne prej kot junija - Torej Junij je najbolj ugoden mesec za tvojo selitev proti SV. Nikakor ne prej.

Vojko

Vojko J Kalan

Uh, Vojko, tole sem pa pozabila vprasat... zdaj zivim ob vodi in se imam namen seliti v roku 2 mesecev. Bo v redu ali naj ostanem tu? Selitev naj bi bila v istem kraju.

1-3-3

Lp,

Dum spiro, spero.

Uh, Vojko, tole sem pa pozabila vprasat... zdaj zivim ob vodi in se imam namen seliti v roku 2 mesecev. Bo v redu ali naj ostanem tu? Selitev naj bi bila v istem kraju.

1-3-3

Lp,

Oona

Ob vodi!?

Veliki vodi? Jezeru, Morju, reki, potočku, studencu, bajerju, bazenu?....

Pomembno je katera od teh voda je in na kateri strani hiše in kako daleč.

Torej ti ne morem odgovoriti.

Splača se pogledati letni in mesečni predvid, saj tam lepo piše, da je letos bolje ostati tam kjer smo.

Vojko

Vojko J Kalan

Ob vodi!?

Potok, zahodno od hise, v razdalji 10 do 15m.

Ce se bom selila, tam ni vode. Mislis, da je kljub ostalim ugodnim vplivom(astroloskim) bolje ostati tu? Bojim se, da ne bi bilo druge priloznosti.

Dum spiro, spero.

Ob vodi!?

Potok, zahodno od hise, v razdalji 10 do 15m.

Ce se bom selila, tam ni vode. Mislis, da je kljub ostalim ugodnim vplivom(astroloskim) bolje ostati tu? Bojim se, da ne bi bilo druge priloznosti.

Oona

Uresničijo se nameni in strahovi.

Pusti strahove.

Gradi si prihodnost tako kot najbolj verjameš in čutiš, da je dobro. Selitev v istem kraju z DZK ti ne prinese velikih posledic.

Okolje pa. Vendar pa je za to potrebno narediti FS analizo.

A ne sekiraj se preveč. Če je dobro, če se dobro počutiš, je dobra soseska, se dobro razumeš z ljudmi. Zakaj ne.

In čemu si se tako "prilepila" na vodo? Vem, da ti je všeč. A upoštevaj vse druge vire. Vse druge spremembe, Vse nove stvari, ki jih boš dobila.

In - odločitev je seveda le TVOJA.

Vojko

Vojko J Kalan

Seveda je odločitev tvoja, a dobro razmisli. Naslednje leto je to zate zelo ugodna smer selitve.  Vendar nikakor ne prej kot junija - Torej Junij je najbolj ugoden mesec za tvojo selitev proti SV. Nikakor ne prej.

Uf... :V: Kaj naj recem...

Dom.. sreca.. Kaj sploh je dom? Tu, kjer sem uradno doma, itak spim samo se dva, trikrat na teden, ker sem ostalo pri fantu.. Pa cez dan, ce pridem kaj delat domov.. Ne vem, tezko mi je sprejet, verjet, da bi me lahko sreca doma cakala.. starsa sta bla ze cisto blizu locitve, ful svinjarije so se dogajale, zdaj sta spet skupaj in meni gre na bruhanje, ko gledam kako se vsi delajo, da je vse v redu in lepo, pa je dalec od tega.. vsaj zame.. pa tako rada bi bila na svojem, jaz odlocala kaj bom jedla, kdaj bom sla v trgovino, kdo bo prisel na obisk, rada bi povabla prijatelje na vecerjo, fanta domov... in tega ne mislim pocet tu, kjer sem zdaj... Zakaj to govorim? Rada bi razlozila, zakaj bi sla.. pa zakaj mi je muka cakat do junija...

Selila bi se skupaj z bratom.. Jaz sicer bolj resno, on bo se vedno precej doma, pravi.

No, sicer pa.. oci je danes klical za ponudbo.. ce bo sel ta del glede denarja in kreditov in vsega lepo gladko cez, potem.. se selim, pa upam, da mi bos pomagal s kakim nasvetom kako omilit negativne vplive.. ce ne bo slo.. pac ne bo. Ze v zacetku, ko smo zaceli iskat stanovanje, sem se odlocila, da ne bom rinila z glavo skozi zid.. precej prepuscam ocitu.. bolje in vec ve..

loesje

Spet nazaj -

Seveda je odločitev tvoja, a dobro razmisli. Naslednje leto je to zate zelo ugodna smer selitve.  Vendar nikakor ne prej kot junija - Torej Junij je najbolj ugoden mesec za tvojo selitev proti SV. Nikakor ne prej.

Uf... :V: Kaj naj recem...

Dom.. sreca.. Kaj sploh je dom? Tu, kjer sem uradno doma, itak spim samo se dva, trikrat na teden, ker sem ostalo pri fantu.. Pa cez dan, ce pridem kaj delat domov.. Ne vem, tezko mi je sprejet, verjet, da bi me lahko sreca doma cakala.. starsa sta bla ze cisto blizu locitve, ful svinjarije so se dogajale, zdaj sta spet skupaj in meni gre na bruhanje, ko gledam kako se vsi delajo, da je vse v redu in lepo, pa je dalec od tega.. vsaj zame.. pa tako rada bi bila na svojem, jaz odlocala kaj bom jedla, kdaj bom sla v trgovino, kdo bo prisel na obisk, rada bi povabla prijatelje na vecerjo, fanta domov... in tega ne mislim pocet tu, kjer sem zdaj... Zakaj to govorim? Rada bi razlozila, zakaj bi sla.. pa zakaj mi je muka cakat do junija...

Selila bi se skupaj z bratom.. Jaz sicer bolj resno, on bo se vedno precej doma, pravi.

No, sicer pa.. oci je danes klical za ponudbo.. ce bo sel ta del glede denarja in kreditov in vsega lepo gladko cez, potem.. se selim, pa upam, da mi bos pomagal s kakim nasvetom kako omilit negativne vplive.. ce ne bo slo.. pac ne bo. Ze v zacetku, ko smo zaceli iskat stanovanje, sem se odlocila, da ne bom rinila z glavo skozi zid.. precej prepuscam ocitu.. bolje in vec ve..

Uuuuf Aliana

In kaj naj porečem sam?

Vem!

Vso srečo ti želim!

Vojko

Vojko J Kalan

A ne sekiraj se preveč. Če je dobro, če se dobro počutiš, je dobra soseska, se dobro razumeš z ljudmi. Zakaj ne.

In čemu si se tako "prilepila" na vodo?

Voda ?... je nujno potrebna za zivljenje. Pa celo leto ze omenjas, da za 1 ni dobro biti zraven vode. No, selitev je pa tudi prestavljena za nedolocen cas. xrolleyesx

Sekirala se pa ne bom vec. x^x ... al pa samo se vcasih... x:Ix

Dum spiro, spero.

Še tri mesece do konca KIjevskega leta, ko je zaželeno, da ostanemo v svojem življenjskem okolju.

Naslednje leto bo pa žurka!

Vprašajte takrat, ko imate še čas odločitve!

Vojko

Vojko J Kalan

Ja, zgleda da tisto na Vicu res ni bilo OK.. propadlo..

mogoce najamem kaj za krajsi cas... bomo videli..

pozdravcek, Vojko!

loesje

Spet nazaj -

xcivx Ojla :palec:

Mene ,Vojko zanima,če je do konca tega leta ugodno zame za kakšno dvo dnevno pot... po Sloveniji....in v kateri smeri?

Lp,D(591) x^x :palec: :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

<{POST_SNAPBACK}>xcivx Ojla :palec:

Mene ,Vojko zanima,če je do konca tega leta ugodno zame za kakšno dvo dnevno pot... po Sloveniji....in v kateri smeri?

Lp,D(591) x^x  :palec:  :palec:

Dvodnevne poti sploh niso težavne...

Vojko

Vojko J Kalan

4000 sedežev Icelandexpressa je storniranih v nulo. :o|o:

Od 1. decembra pač velja nov poslovni sistem te firme, oziroma zimski leti. Na žalost so omenjeni leti že plačani in mnogi, kot tudi jaz so zgubili vezno letalo 1. decembra. x:Dx x:Dx x:Dx .

Je to kaj v zvezi z 9ZK.

Sicer pa je ta napoved prišla predvčerajšnjim.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>xcivx Ojla :palec:

Lp,D(591) x^x  :palec:  :palec:

Ugodno! Kaj to pomeni.

Ne sekiraj se Dadika za dvodnevna potovanja. To je tako malo, da je dobro le paziti na običajne stvari v prometu itn.

Sicer pa izvoli. Nikar se ne omejuj s težavami dvodnevnih izletov. To dela raznolikost, čar. Težava je lahko selitev. Posebej takšna, kjer v eno smer z avtom potuješ več kot en dan.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>4000 sedežev Icelandexpressa je storniranih v nulo.    :o|o: 

Od 1. decembra pač velja nov poslovni sistem te firme, oziroma zimski leti.  Na žalost so omenjeni leti že plačani in mnogi, kot tudi jaz so zgubili vezno letalo 1. decembra.  x:Dx  x:Dx  x:Dx .

Je to kaj v zvezi z 9ZK. 

Sicer pa je ta napoved prišla predvčerajšnjim.

Andres

Uf, Andres

Res zanimivo.

DZK je le metoda, ki razlaga, s katero si lahko pomagamo.

Energija je tista, ki vpliva na vse nas.

Ja, novica je sicer prišla ven 9. 11 na dan 5 2 2 - a sklenjene pa so bile te odločitve gotovo že prej.

Zanima me to, ali je firma propadla? Kam gre denar?

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Hvala Vojko.

Firma ni propadla, vendar so po moji oceni zgubaši, ker so preveč vložili v komercialo. Cela država, tudi jaz, je kupovala karte po nekih nizkih cenak. Zgodaj letos so dodali za 100% več letov, kot jih je bilo prvotno in tako so bile linije naenkrat neprofitne.

Odločitve so bile zagotov sklenjene prej, ker pred nekaj tedni je prišel nov investitor investitor pod svojim imenom, v ozadju pa je očitno nek islandski lobist živilskega trga.

Sicer pa. Karto sem si danes zamenjal, tako, da pridem 30.11, torej en dan prej kot je planirano. Upam, da bo spet kakšna avantura v letalu ali na letališče. Začel sem uživati v tem. x:)x

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Hvala Vojko.

Firma ni propadla, vendar so po moji oceni zgubaši, ker so preveč vložili v komercialo. Cela država, tudi jaz, je kupovala karte po nekih  nizkih cenak. Zgodaj letos so dodali za 100% več letov, kot jih je bilo prvotno in tako so bile linije naenkrat neprofitne. 

Odločitve so bile zagotov sklenjene prej, ker pred nekaj tedni je prišel nov investitor investitor pod svojim imenom, v ozadju pa je očitno nek islandski lobist živilskega trga.

Sicer pa. Karto sem si danes zamenjal, tako, da pridem 30.11, torej en dan prej kot je planirano. Upam, da bo spet kakšna avantura v letalu ali na letališče. Začel sem uživati v tem. x:)x

Andres

Zanimivo

30. november je dan 8. Natančno 5 2 8

Prav lahko se zgodi kakšna "štorija", ja!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Bom poročal Vojko. Tudi sam sem radoveden kaj bo tokrat na poti. Saj veš, da je že pokalo v letalu in so bile 6 urne zamude zaradi okvar letala, kot je tudi že policija evakuirala del letališča. Kot rečeno. Bom poročal kaj bo tokrat. x:Dx x:Dx

p.s. Ne vem, če sem poročal da me je ob zadnjem potovanju eden hotel zvleči v svoj avto in pokasirat 200 funtov.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Bom poročal Vojko. Tudi sam sem radoveden kaj bo tokrat na poti. Saj veš, da je že pokalo v letalu in so bile 6 urne zamude zaradi okvar letala, kot je tudi že policija evakuirala del letališča.  Kot rečeno. Bom poročal kaj bo tokrat. x:Dx x:Dx

p.s. Ne vem, če sem poročal da me je ob zadnjem potovanju eden hotel zvleči v svoj avto in pokasirat 200 funtov.

Andres

Joooj Andres

In kdaj je bilo to, da pogledam v DZK?

Ko sem bil majhen in je bil po TV Calimero, sem ob takšnih trenutkih rad rekel:

http://www.cartoonsvillage.it/cartoons/calimero/clipart/004.gif

"This is injustice, it is! That's all becauce I'm so little"

Vojko J Kalan

Frá: Keflavik Int'l (KEF), Reykjavík, Ísland,

Frá: 14 júl. 04 16:10

Til: Heathrow (LHR), London, Bretland,Terminal: 1

Til: 14 júl. 04 20:10

To je bilo torej nekako med 21 in 21:20 po angleškem času. 14 julija letos.

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...