Ksenia 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 tole pa sploh ne bo Metuljčica zate problem, čisti um, namera, ljubezen, samo za pričakovanja pa ne vem... ma itak ima vsak pričakovanja ko gre na pot... pa toplo se obleci jaz pa ti bom vmes pošiljala misli polne ljubezni in veselja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>tole pa sploh ne bo Metuljčica zate problem, čisti um, namera, ljubezen, samo za pričakovanja pa ne vem... ma itak ima vsak pričakovanja ko gre na pot... pa toplo se obleci jaz pa ti bom vmes pošiljala misli polne ljubezni in veselja Hvala draga Selene za prečudovito popotnico, polno ljubečih misli Glede pričakovanj, pa imam podobno mnenje. Menim, da jih moramo imeti, vsaj kanček, ker drugače bi se vrteli v krogu in bili veseli in srečni z vsem, kar se dogaja okrog nas. Če pa imamo pričakovanja, ki so v skladu z našimi željami in cilji, potem se ta tudi uresničijo. Izpustila bom svoje misli iz ograd. Naj zdrvijo čez strmine in prepade, naj padejo in krvavijo. Naj se ostrijo. Brez njih sem samo ranjena žival, lahek plen divjadi. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 MBmetujčica lepo potovanje ti želim, tudi jaz ti bom pošiljal pozitivne misli, nekako se bomo uskladili kljub 5 urni časovni razliki....če boš kaj potrebovala smo v navezi, skratka uživaj in lepo se imej, SREČNO , Borism xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 Srečno pot MBMetuljčica Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krotilda 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Vojko, zelo rada bi sodelovala pri tvoji novi knjigi, ker me tudi zanima, kaj se je dogajalo: v petih letih sem se selila 7x in zamenjala štiri službe. Kakšne podatke pa je treba dat. Na te teme se nič ne spoznam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, zelo rada bi sodelovala pri tvoji novi knjigi, ker me tudi zanima, kaj se je dogajalo: v petih letih sem se selila 7x in zamenjala štiri službe. Kakšne podatke pa je treba dat. Na te teme se nič ne spoznam. Pozdravljena Krotilda O kako lepo presenečenje. Malo je namreč takšnih, ki so se mi do sedaj ponudili za prispevek. Vesel pa sem vsakega. Prav preprosto je in prav vseeno, če se ne spoznaš na temo - še celo boljše je, saj to pomeni, da te teorija ne more zavajati pri vsebini tvojega pisanja. In sedaj, kako lahko sodeluješ! Čim boljše opišeš svoje menjave služb in občutja, dogodke, uspešnost pred in po menjavi. Pri tem je pomembno, da poznaš datume menjave in pa smer selitve. No, smer ni težavna, to bom izračunal jaz. Našišeš le kraj iz katerega si se selila in kraj v katerega si se preselila. Najpomembnejše pri tem pa je seveda tvoj opis življenja na novem kraju, v novi službi. Zdravje, uspešnost tebe in tvojih najbližjih. Torej. Napiši osebno izpoved in jo dobro opremi z imeni krajev in datumi. Če potrebuješ še več podatkov, ti sporočim. Hvala za tvoje zanimanje, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Vojko. To pot potovalnega prispevka nimam zate. To obenem pomeni, da je vse potekalo gladko. Sem pa bil pozororen, da je bil 1. december izredno aktiven dan. Ful nekeka dogovarjanja in vožnje, ogledovanja, razkazovanja, shopinga in na koncu zvečer še seks debate. 7. 12. je bil ravno tako zelo podoben 1.12. Sicer pa so bili vsi dnevi od 30.11.-14.12. nekako na bazi komunikacij in druženja. Tudi druženja s tvojimi učenkami. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. december 2004 Avtor Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vojko. To pot potovalnega prispevka nimam zate. To obenem pomeni, da je vse potekalo gladko. Sem pa bil pozororen, da je bil 1. december izredno aktiven dan. Ful nekeka dogovarjanja in vožnje, ogledovanja, razkazovanja, shopinga in na koncu zvečer še seks debate. 7. 12. je bil ravno tako zelo podoben 1.12. Sicer pa so bili vsi dnevi od 30.11.-14.12. nekako na bazi komunikacij in druženja. Tudi druženja s tvojimi učenkami. Andres K'ne Andres, da je včasih najboljše to, da ni kaj posebnega za povedat. Mnogim se to čudno zdi, meni pač je to zelo v redu. No ja, z malček pomisleka - morda bi postalo dolgčas, če bi se vse odvijalo po planih, pa človek bi se lahko celo prevzel. Zato v razmislek - kaj pa, če bi se recimo čudil, (vsakič ponovno) kako čudovito je, kadar si v skladu z vesoljem, kadar si sam pri sebi dogovoril svoje cilje - ki se potem uresničujejo. Kaj ni to čudovit sistem, čudovito doživetje! (samogovor). Hvala ti za ta feedback, s katerim si tudi povedal veliko. Tisti pa, ki ne vedo za kaj gre, naj vedo, da je zate Andres tale pot v decembru v SI izredno ugodna. Pa lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>K'ne Andres, da je včasih najboljše to, da ni kaj posebnega za povedat. Mnogim se to čudno zdi, meni pač je to zelo v redu. No ja, z malček pomisleka - morda bi postalo dolgčas, če bi se vse odvijalo po planih, pa človek bi se lahko celo prevzel. Zato v razmislek - kaj pa, če bi se recimo čudil, (vsakič ponovno) kako čudovito je, kadar si v skladu z vesoljem, kadar si sam pri sebi dogovoril svoje cilje - ki se potem uresničujejo. Kaj ni to čudovit sistem, čudovito doživetje! (samogovor). Hvala ti za ta feedback, s katerim si tudi povedal veliko. Tisti pa, ki ne vedo za kaj gre, naj vedo, da je zate Andres tale pot v decembru v SI izredno ugodna. Pa lep pozdrav, Vojko Verjamem da je res zame ta pot veliko pomembna. Pravzaprav sem se sestajal z izredno raznolikimi ljudmi iz treh celin in dveh, ali treh panog gospodarstva. Ful enih stikov, komunikacij, zato priznam. V Kranju pri mami sem v 14 dneh samo trikrat kosilo jedel. Sem pa med drugim naletel na tvoji učenki Vojko. Predvsem prva je zelo zanimiva. Sicer pa še vedno brskam po spominu, če se je kaj takega zgodilo, toda nič posebnega ni bilo razen tega, da sem v Londonu plačal 55 funtov prekomerne teže prtljage. Seveda bi bil ta tekst drugačen, če bi me še cariniki ustavili. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. december 2004 Avtor Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Verjamem da je res zame ta pot veliko pomembna. Pravzaprav sem se sestajal z izredno raznolikimi ljudmi iz treh celin in dveh, ali treh panog gospodarstva. Ful enih stikov, komunikacij, zato priznam. V Kranju pri mami sem v 14 dneh samo trikrat kosilo jedel. Sem pa med drugim naletel na tvoji učenki Vojko. Predvsem prva je zelo zanimiva. Sicer pa še vedno brskam po spominu, če se je kaj takega zgodilo, toda nič posebnega ni bilo razen tega, da sem v Londonu plačal 55 funtov prekomerne teže prtljage. Seveda bi bil ta tekst drugačen, če bi me še cariniki ustavili. Andres Je bilo pa zares dinamično! Kako ne, ko pa je 8 v hiši 3 - novi začetki in si prispel v energijo 9..... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 V vsakem primeru naj ta pot tu ostane arhivirana, potek dogodkov pa boš lahko beležil tudi za tvojo knjigo. Skratka od začetega že nadaljujem, toda ravno kar zadeva pisanja članka sem se polenil, tako da mi je ljubše na forumu brskati in cdje menjat . Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>V vsakem primeru naj ta pot tu ostane arhivirana, potek dogodkov pa boš lahko beležil tudi za tvojo knjigo. Skratka od začetega že nadaljujem, toda ravno kar zadeva pisanja članka sem se polenil, tako da mi je ljubše na forumu brskati in cdje menjat . Andres Eh Andres, po mojem je to le začasno. Aja, hvala za link na tvoji strni. Boljše pa bi bilo, če bi dal link:http://www.9zvezd.com Lep dan ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvetka 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Aloha Vojko,kot bereš, ne morem brez tebe . Torej, selitev. Kdaj je najbolj ugoden čas in katera smer je dobra za mene in Cvetkota, torej 6 3 8 in 1 6 9? V mislih imam leto 2005. pa še kakšen nasvet, če utegneš? Sončen pozdrav in hvala, ker te gnjavim vsake toliko časa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aloha Vojko,kot bereš, ne morem brez tebe . Torej, selitev. Kdaj je najbolj ugoden čas in katera smer je dobra za mene in Cvetkota, torej 6 3 8 in 1 6 9? V mislih imam leto 2005. pa še kakšen nasvet, če utegneš? Sončen pozdrav in hvala, ker te gnjavim vsake toliko časa Cvetka Za selitev je pomembno tudi to, kaj želi (tisti, ki se seli) s selitvijo doseči. Kakšno življenje bi rad imel. 6 in 1 imata slabe možnosti za skupno selitev - to je selitev ob istem času.Če je to selitev na kratko razdaljo, potem se jo da akcijsko dokaj dobro izvesti, če pa je selitev na večje razdalje pa so tu neizbežne posledice. Najboljšo varianto v prihodnjem času sem našel od 5. aprila 2006 do 5. maja 2006 v smeri JUG od trenutne lokacija. Takšna selitev je dobra za oba. Jug se računa kot 45 stopinj od trenutne lokacije bivanja. Tu je ena zanka. Če ob selitvi že živita skupaj - ali sta poročena, potem ta selitev lahko povzroči LOČITEV. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Naj samo dodam tukaj vmes Vojko, ker mislim, da si mi predhodne informacije, napotke dajal ravno v tem topicu. Če se motim, pač bo malo štale. Zgodaj lani si mi rekel, da je tisto kar bom začel 2004, pač plod nečesa, ki se je že prej začelo in/ali se še bo. Akcij je bilo ful veliko skozi celo leto. Finančno bogatejši nisem nič, oziroma nekoliko, sem pa spoznal veliko več ljudi kot običajno. Ah jebiga, ljubezen je šla, sam to z biznisom nima veze, ker dokler nimam kuharice, ki bi mi piškote pekla, ki bi jih jaz prodajal, do takrat ljubezen pri poslovnosti nima kaj iskat. Zanimivost oziroma se je pokazala zadnje 3 in 4 dni lanskega leta. Prve je vezana na invalidski turizem, druga na zdravljenje/harmoniranje telsesa z glasbo. In seveda je tu že slabost vsega tega. Mislim celo, da sem si preveč dela nakopal in ne vem kdaj, oziroma če, bom vse to zmogel podelati. Hvala za tvoj trud Vojko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj samo dodam tukaj vmes Vojko, ker mislim, da si mi predhodne informacije, napotke dajal ravno v tem topicu. Če se motim, pač bo malo štale. Zgodaj lani si mi rekel, da je tisto kar bom začel 2004, pač plod nečesa, ki se je že prej začelo in/ali se še bo. Akcij je bilo ful veliko skozi celo leto. Finančno bogatejši nisem nič, oziroma nekoliko, sem pa spoznal veliko več ljudi kot običajno. Ah jebiga, ljubezen je šla, sam to z biznisom nima veze, ker dokler nimam kuharice, ki bi mi piškote pekla, ki bi jih jaz prodajal, do takrat ljubezen pri poslovnosti nima kaj iskat. Zanimivost oziroma se je pokazala zadnje 3 in 4 dni lanskega leta. Prve je vezana na invalidski turizem, druga na zdravljenje/harmoniranje telsesa z glasbo. In seveda je tu že slabost vsega tega. Mislim celo, da sem si preveč dela nakopal in ne vem kdaj, oziroma če, bom vse to zmogel podelati. Hvala za tvoj trud Vojko. Andres ( January 22:58 Siminn Iceland Telecom, Iceland) Andres 8 5 8 Hvala ti za feedback Andres.Veš, odvisno je od tega na kakšen način tvoj posel opravljaš. Menim, da je to tvoj zunanji jaz. V 2005 boš imel tako ali tako boljše rezultate - ne skrbi - le deluj. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Na srečo nikoli nisem bil pesimist ampak že kar prekomerni optimist. Torej z glavo skozi zid, ker imam prav pa pika. Vse je pač mogoče in delam tisto kar mislim, da lahko naredim. Praviš odvisno na kakšen način jaz to opravljam oziroma da je to morebiti moj zunanji jaz. Bo držalo. Pretežno vse opravljam na moj način. Nenavadno torej, saj veliko tega se lotevam drugače kot bi to storil nekdo drug. Pogosto kar na horuk in na špico. Direkt v center. Vseeno kdo tam sedi. Lastnik podjetja, poslanka, županja, officer v PD Ohio ali celo FBI officerx:)x Sem poskusil tudi drugače, ampak podrejeni se vedno bojijo prevzeti odgovornosti. Isto je z birokrati. Nihče noče za nič odgovarjat, zato sem pa županjo omenil. Hvala za vzpodbude Vojko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na srečo nikoli nisem bil pesimist ampak že kar prekomerni optimist. Torej z glavo skozi zid, ker imam prav pa pika. Vse je pač mogoče in delam tisto kar mislim, da lahko naredim. Praviš odvisno na kakšen način jaz to opravljam oziroma da je to morebiti moj zunanji jaz. Bo držalo. Pretežno vse opravljam na moj način. Nenavadno torej, saj veliko tega se lotevam drugače kot bi to storil nekdo drug. Pogosto kar na horuk in na špico. Direkt v center. Vseeno kdo tam sedi. Lastnik podjetja, poslanka, županja, officer v PD Ohio ali celo FBI officerx:)x Sem poskusil tudi drugače, ampak podrejeni se vedno bojijo prevzeti odgovornosti. Isto je z birokrati. Nihče noče za nič odgovarjat, zato sem pa županjo omenil. Hvala za vzpodbude Vojko. Andres Andres To so dejstva. Hočeš nočeš boš v 2005 bolj uspešen - razen v primeru, da bi se boril proti uspešnosti. Še v tem primeru bi lahko bil uspešen!!! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Bom poročal Vojko. Bržkone se bo zgodilo tudi kaj primernega za tvojo knjigo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom poročal Vojko. Bržkone se bo zgodilo tudi kaj primernega za tvojo knjigo. Andres Hvala Andres Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 Vojko! Današnji dan je minil nekako tako, kot bi bil na poti. Dve uri ali več, sem si vzel, pregledal kombinacije letalskih letov za mene in še štiri osebe s tremi letalskimi prevozniki. Časa za konzultiranje, da bi šel na pot točno po 9zk, nimam, ker pač določen datum moram biti v Sloveniji zaradi drugih opravkov. Za povratek bi si lahko zreguliral kak dan kasneje, a sem rekel,da rajši ne, ker bi rad letos dvakrat prišel, zato moram pač z dopustom šparati. Pot je standardna vojko. Kef-Lon 7.7.2005Lon-Lju. 8.7.2005 Lju-Lon 29.7.2005Lon-Kef 29.7.2005 Upam, da se mi na poti zgodi kaj primernega za tvojo knjigo. Ob zadnjem potovanju ni bilo nič posebnega kot veš. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko! Današnji dan je minil nekako tako, kot bi bil na poti. Dve uri ali več, sem si vzel, pregledal kombinacije letalskih letov za mene in še štiri osebe s tremi letalskimi prevozniki. Časa za konzultiranje, da bi šel na pot točno po 9zk, nimam, ker pač določen datum moram biti v Sloveniji zaradi drugih opravkov. Za povratek bi si lahko zreguliral kak dan kasneje, a sem rekel,da rajši ne, ker bi rad letos dvakrat prišel, zato moram pač z dopustom šparati. Pot je standardna vojko. Kef-Lon 7.7.2005Lon-Lju. 8.7.2005 Lju-Lon 29.7.2005Lon-Kef 29.7.2005 Upam, da se mi na poti zgodi kaj primernega za tvojo knjigo. Ob zadnjem potovanju ni bilo nič posebnega kot veš. Andres Andres Ali se ti zdi, da imajo potovanja: - trenutne dogodke- kratkoročne posledice- dolgoročne posledice prav tako po DZK kot v poslu itn. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 Vsako potovanje ima dolgoročne posledice. Zelo. 26.10.2003 sem šel na isto pot. Edina razlika je bil drug čas letenja in druga letalska družba. Mislim, da se mi kaže posledica te poti ravno v tem času, v tem letu. Pač če takrat 26.10.2003 nebi bil na letališču nebi spoznal X osebe in neke stvari, ki jih delam nebi bile tako plodne. Kratkoročne posledice potovanj so po moje tisti del, ko gre za užitkarstvo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsako potovanje ima dolgoročne posledice. Zelo. 26.10.2003 sem šel na isto pot. Edina razlika je bil drug čas letenja in druga letalska družba. Mislim, da se mi kaže posledica te poti ravno v tem času, v tem letu. Pač če takrat 26.10.2003 nebi bil na letališču nebi spoznal X osebe in neke stvari, ki jih delam nebi bile tako plodne. Kratkoročne posledice potovanj so po moje tisti del, ko gre za užitkarstvo. Andres Andres 26.10.2003 6 6 407.07.2005 4 3 5 Kaj meniš, je lahko še kakšna razlika?Imaš več izkušenj. Drugi imajo več izkušenj.Vreme? dve leti razlike? ... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Andres 26.10.2003 6 6 407.07.2005 4 3 5 Kaj meniš, je lahko še kakšna razlika?Imaš več izkušenj. Drugi imajo več izkušenj.Vreme? dve leti razlike? ... lp, Vojko Ne vem. Morebiti so lahko še kakšne razlike. Recimo 1 8 7. Izkušenj imam ta hip več kot 26.10.2003. Ne le na enem področju. Na večih področjih. Vreme je bilo mislim, da tistikrat slabo, deževno in malo hladno v Londonu. Če si to hotel vprašati Vojko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.