Mick 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Men se pa letos v juliju, avgustu spet gre z avtom pa šotorom v smeri Italija, Francija, Španija, Portugalska..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men se pa letos v juliju, avgustu spet gre z avtom pa šotorom v smeri Italija, Francija, Španija, Portugalska..... Pozdravljen Mick In kako naj ugotovim tvoj rojstni datum, ko pa v profilu tega nimaš napisanega? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bambina 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živijo Bambina Pozdravljena na forumu Devetzvezdni KI. Hvala ti za vprašanje. Očitno spremljaš spletno stran! In kaj bi naredila, če bi ti rekel, da to ni najboljši čas? Lep pozdrav, Vojko Pozdravljen Vojko, če ravno ni to najbolj primeren čas, bi verjetno premislila. Je pa res, da so mi v službi končno odobrili tri tedne dopusta in si zelo želim odpotovat v Egipt 17.4.05. Lep pozdrav, T. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljen Vojko, če ravno ni to najbolj primeren čas, bi verjetno premislila. Je pa res, da so mi v službi končno odobrili tri tedne dopusta in si zelo želim odpotovat v Egipt 17.4.05. Lep pozdrav, T. Ciao Bambina (22.8.1976 - KI 6 8 3) Kratka potovanja imajo načelno manjše posledice kot selitev. Vpliv pa je vseeno! Vidiš, vprašal sem te ravno zato! Kajti, le čemu naj ti svetujem ali pojdi ali ne, ko pa si že odločena. In če ne boš šla, ne boš imela izkušnje o tem, kar bi se ti zgodilo, kar bi zamudila, kar bi spregledala. Le malo ljudi je, ki to opazi, ki spregleda oziroma znajo videti tudi tisto, "kar bi se zgodilo". In ravno v tem grmu tiči zajec - verjamemo pravzaprav le samemu sebi! Oziroma celo drugače. Smer v kateri greš - je smer proti svoji karmi in stran od sebe. Torej se prav lahko zgodi, da boš nekatere stvari doživela prej, preden si jih pripravljena sprejeti, po drugi strani pa bo šlo na tvojem domu mimo tebe nekaj precej pomembnega. Odgovor na tvoje vprašanje je: Ni OK! Toplo odsvetujem Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljen Vojko ker še nisem dobila tvojega odgovora, naj ti povem, da so stvari zasukale tako, dasedaj datum ni več fiksno določen pa tudi smer potovanja bo rahlo spremenjena.sedaj me zanima kdaj bi bilo najbolj ugodno za selitev in katera smer.Mi lahko poveš še če je ugoden čas za potovanje( krajše) v Australijo v mesecu marcu lep pozdrav od Simmsi xrosex Oprosti Simmsi Res sem "preskočil" tvoje vprašanje. Škoda, da mi ne napišeš podatkov poleg posta, kajti sam ne najdem podatkov o tvoji družini, niti ni tvojih osebnih podatkov vpisanih na LNF. Tako ti žal ne morem odgovoriti niti sedaj. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bambina 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ciao Bambina (22.8.1976 - KI 6 8 3) Kratka potovanja imajo načelno manjše posledice kot selitev. Vpliv pa je vseeno! Vidiš, vprašal sem te ravno zato! Kajti, le čemu naj ti svetujem ali pojdi ali ne, ko pa si že odločena. In če ne boš šla, ne boš imela izkušnje o tem, kar bi se ti zgodilo, kar bi zamudila, kar bi spregledala. Le malo ljudi je, ki to opazi, ki spregleda oziroma znajo videti tudi tisto, "kar bi se zgodilo". In ravno v tem grmu tiči zajec - verjamemo pravzaprav le samemu sebi! Oziroma celo drugače. Smer v kateri greš - je smer proti svoji karmi in stran od sebe. Torej se prav lahko zgodi, da boš nekatere stvari doživela prej, preden si jih pripravljena sprejeti, po drugi strani pa bo šlo na tvojem domu mimo tebe nekaj precej pomembnega.Odgovor na tvoje vprašanje je: Ni OK! Toplo odsvetujem Vojko Vojko, hvala za odgovor. Zdaj sem se malo zamislila. Si bom morala izbrat kako drugo destinacijo?! Lep pozdrav, T Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 vojko,pozdravljen.prosila bi te ,da mi pocekiras kdaj bi bilo najbolje zame in moza da se preseliva v drugo stanovanje.pa se kdaj naj bi sla sama na dopust ,v katerem obdobju.24.07.1979-jaz 12.03.1979-onthanks ,vojko Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>vojko,pozdravljen.prosila bi te ,da mi pocekiras kdaj bi bilo najbolje zame in moza da se preseliva v drugo stanovanje.pa se kdaj naj bi sla sama na dopust ,v katerem obdobju.24.07.1979-jaz 12.03.1979-onthanks ,vojko Cigančica Trojke ste tako iznajdljivi in samosvoji ljudje, da verjamem, da se bosta sama znašla in se selila takrat, ko bosta to hotela vidva. Verjamem celo, da sta lansko leto že delala načrte o selitvi in, da sedaj le še čakata primeren trenutek za "izstrelitev". In kaj naj vama boljšega še povem? Če se ne selita daleč je tako vseeno. Če pa načrtujeta selitev v tujino, potem pa mi prosim to napiši. Kajti ugoden čas selitve je odvisen od smeri in obratno.... Enako velja za dopust. Če ti je vseeno kam. potem ti lahko povem čas. Če ti je vseeno kdaj, potem ti lahko povem kam. Zdaj pa imaš možnost dopolniti svoj post.... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 dopust v tujini,ne vem se ...indija,nepal ,maroko.....za kak mesec,sicer bi midva sla tudi za vec mesecev,sam je tu nekak sluzba obvezujoca....tko da ne vem.kar se pa tice selitve,v drugo stanovanje v okolici tega v kopru......ker isceva nekaj ,kjer bova imela vsaj dnevno svetlobo......pa manj vlage..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dopust v tujini,ne vem se ...indija,nepal ,maroko.....za kak mesec,sicer bi midva sla tudi za vec mesecev,sam je tu nekak sluzba obvezujoca....tko da ne vem.kar se pa tice selitve,v drugo stanovanje v okolici tega v kopru......ker isceva nekaj ,kjer bova imela vsaj dnevno svetlobo......pa manj vlage..... Cigancica Če se selita v okviru dvojne razdalje dnevne migracije - potem se sploh ni za sekirat. Bolj pomembno je v tem primeru potovanje, kajti 3 ima vedno zelo malo smeri na izbiro. In letos generalno odpade jug (s tem tudi sever) in pa severozahod in jugovzhod. No, po izkušnjah tega (skoraj) nihče ne upošteva. Na žalost pa si ljudje dostikra izberemo ravno najbolj neugodne smeri. Tako čutijo posledice svojega dejanja - pa se tega niti zavedajo ne, kljub temu, da so prosili za svet. Ko sem pogledal na časovno prostorsko karto, sem za vaju našel en sam termin in sicer za krajši dopust - ne več kot za en mesec proti jugovzhodu. Start bi moral biti od 8. septembra pa najkasneje do začetka oktobra in povratek nazaj najkasneje do konca oktobra.. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 hvala,to se pravi jugovzhod..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Vojko, tudi jaz bi te prosila za odgovor, če utegneš seveda. In sicer sem se 23.8.2004 preselila iz Slovenije na Češko (Praga), sedaj se pa v začetku aprila letos selim na Slovaško (Bratislava), pa me zanima če bo ta smer zame ugodna in koliko časa. Ker bom verjetno v Bratislavi dalj časa (služba), lahko tudi več let.Moj datum rojstva- 28.7.1974, Maribor.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, tudi jaz bi te prosila za odgovor, če utegneš seveda. In sicer sem se 23.8.2004 preselila iz Slovenije na Češko (Praga), sedaj se pa v začetku aprila letos selim na Slovaško (Bratislava), pa me zanima če bo ta smer zame ugodna in koliko časa. Ker bom verjetno v Bratislavi dalj časa (služba), lahko tudi več let.Moj datum rojstva- 28.7.1974, Maribor.LP Pozravljena Liv Seveda utegnem! Tistim, ki delajo tako pomembne korake v svojem življenju običajno najprej odgovorim. Hvala, da se javljaš v forumu DZK. Upam, da se javiš še kaj - in to malo prej - ko imaš še čas za odločitev. Kajti tvoje vprašanje mi zveni nekako takole: "Pozdravljeni g. vodovodar. Ura je 9:20! Kdaj točno danes ob 9:50 boste prišli k nam, da nam pipa ne bo več spuščala! Stanujem točno 30 minut stran od vas v Izgubljeni ulici 13!" Ker imaš srečo celih 9 let - od leta 2000 do leta 2008 se s svojim življenjem lahko malo bolj igraš kot bi se običajno. Sicer pa se mladi dostikrat igramo z njim, mar ne? Tvoja selitev v Prago lansko leto je lahko bila uspešna za tvoj posel, pa še to lahko le kratkoročno. Prav gotovo pa ni bila uspešna osebno! Žal! Posledice te selitve so lahko hude. To so lahko nevarne intrige, težave s seksualnostjo in upaj, da se ti ni zgodilo še hujše - težave s spolno prenosljivo boleznijo. Če si opazila karkoli od tega, potem mi boš šele verjela in se za naslednjo selitev proti Slovaški pač ne boš odločila, saj je ta smer slaba prav za vse. Posledice selitve v tej smeri so lahko: - v požaru lahko izgubiš imetje- lahko izgubiš prestiž in sicer zato, ker tvoji zaposleni zbežijo s tvojim imetjem- lahko govoriš brezglavo in si nakoplješ težave- lahko si nabereš težave z jetri Odvisno od tega, kaj si želiš bi bil zate potreben precej kompleksen načrt selitev, da bi se lahko zdrava vrnila domov. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Vojko, NAJLEPŠA hvala za odgovor, me je kr ornk vrglo, ko sem prebrala ti pa odgovarjam šele sedaj, ker doma nimam računalnika. Iz tvojega odg. razberem, da mi odsvetuješ selitev na Slovaško; zdej sem pa totalno v precepu. Verjamem v 9 zvezdni ki, je pa težko sedaj vse to pustit in iti domov. Ta služba se mi zdi perspektivna, jaz se tu dokaj dobro počutim (skoz boljše), vsekakor bolje kot se v SLO, kadar pridem domov na obisk. Res si pa ne bi rada kakšne hude nesreče na glavo nakopala. Če sem te prav razumela, mi predlagaš, da se za SK naj ne odločim, to se pravi, da naj se vrnem nazaj v SLO. O groza, težka odločitev.Zdaj, kar se tiče dogajanja tukaj na Češkem, bi izpostavila prekinitev veze z partnerjem(ampak je vse skupaj že veliko prej škripalo), kakšne spolne bolezni ne more biti, ker toliko daleč le nisem šla, bi pa lahko rekla, da neke seksualne intrige so se pa mal nakazale, ampak sem se umaknila. Skratka, ali mi totalno odsvetuješ selitev ali bi se mogoče le dalo na kakšen način to uredit tako, da bi se preselila na SK, bi se pa poskušala tem posledicam, ki me tam lahko doletijo nekako izognit. Ker raje bi šla na SK kot v SLO. Da bi se odločila za povratek domov, bi mogla res fejst, fejst premislit.Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, NAJLEPŠA hvala za odgovor, me je kr ornk vrglo, ko sem prebrala ti pa odgovarjam šele sedaj, ker doma nimam računalnika. Iz tvojega odg. razberem, da mi odsvetuješ selitev na Slovaško; zdej sem pa totalno v precepu. Verjamem v 9 zvezdni ki, je pa težko sedaj vse to pustit in iti domov. Ta služba se mi zdi perspektivna, jaz se tu dokaj dobro počutim (skoz boljše), vsekakor bolje kot se v SLO, kadar pridem domov na obisk. Res si pa ne bi rada kakšne hude nesreče na glavo nakopala. Če sem te prav razumela, mi predlagaš, da se za SK naj ne odločim, to se pravi, da naj se vrnem nazaj v SLO. O groza, težka odločitev.Zdaj, kar se tiče dogajanja tukaj na Češkem, bi izpostavila prekinitev veze z partnerjem(ampak je vse skupaj že veliko prej škripalo), kakšne spolne bolezni ne more biti, ker toliko daleč le nisem šla, bi pa lahko rekla, da neke seksualne intrige so se pa mal nakazale, ampak sem se umaknila. Skratka, ali mi totalno odsvetuješ selitev ali bi se mogoče le dalo na kakšen način to uredit tako, da bi se preselila na SK, bi se pa poskušala tem posledicam, ki me tam lahko doletijo nekako izognit. Ker raje bi šla na SK kot v SLO. Da bi se odločila za povratek domov, bi mogla res fejst, fejst premislit.Lep pozdrav Živijo Liv Nikar ga ne lomi.Pomembno je, kako dinamično živiš, kako daleč potuješ na redni bazi.Je pa najbrž boljše, da greš na Slovaško kot, da se vrneš v LJ? MB?. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Vojko, prisrčna hvala za odgovore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, prisrčna hvala za odgovore Normalna in varna razdalja za selitev je dvakratna razdalja redne migracije. Torej, če redno tedensko migriram ca 100 km, potem je varna razdalja 200 km. V tvojem primeru (kot kaže) razdalja ni prav velika ca 350 km in menim, da ne bi smelo biti hujših posledic. Drugače. Smer proti Sloveniji je zate letos slabša kot pa na Slovaško. Posebej, ker tam še nisi dolgo časa in se preseliš še v mesecu marcu. Vso srečo, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simmsi 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 vojko, res hvala za tvoj odgovor,pa oprosti za pozno zahvaloprebrala sem ga 100x in še zdaj sem popolnoma zmedena. pa saj sem bila tudi prej.kak dan bi kar brez pomisleka spakirala in črta, drugi dan pa polna glava pomislekov kaj pa če... razdalja je res velika in zdaj še to.bila sva tam v deželi na koncu sveta lani avg. in rečem lahko samo cool.ljudje sproščeni, zelooo prijazni in vsi in vse tako easy.kar potegnilo naju je,tako da smo načrtovali odhod že kar lani sep., pa sem jaz preveč omahovala.imam pa s selitvami kar nekaj izkušenj - do sedaj 7x. nikoli mi ni bilo težko,do sedaj se še nisem 'srčno' vezala na nobeno domovanje. rada imam novo okolje,rada spoznavam nove ljudi tako da srčno upam, da vse skupaj ne bo res totalna katastrofa.odhod je prestavljen (zaradi mene- bolezen) vsaj za 2 meseca.ogromno stvari je za pripravit a se še oglasim. simmsi PS. a se spoznaš kaj na številke? zadnje čase me na vsakem koraku lovijo 2ali pa je to področje druge teme? hvala hvala hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>vojko, res hvala za tvoj odgovor,pa oprosti za pozno zahvaloprebrala sem ga 100x in še zdaj sem popolnoma zmedena. pa saj sem bila tudi prej.kak dan bi kar brez pomisleka spakirala in črta, drugi dan pa polna glava pomislekov kaj pa če... razdalja je res velika in zdaj še to.bila sva tam v deželi na koncu sveta lani avg. in rečem lahko samo cool.ljudje sproščeni, zelooo prijazni in vsi in vse tako easy.kar potegnilo naju je,tako da smo načrtovali odhod že kar lani sep., pa sem jaz preveč omahovala.imam pa s selitvami kar nekaj izkušenj - do sedaj 7x. nikoli mi ni bilo težko,do sedaj se še nisem 'srčno' vezala na nobeno domovanje. rada imam novo okolje,rada spoznavam nove ljudi tako da srčno upam, da vse skupaj ne bo res totalna katastrofa.odhod je prestavljen (zaradi mene- bolezen) vsaj za 2 meseca.ogromno stvari je za pripravit a se še oglasim. simmsi PS. a se spoznaš kaj na številke? zadnje čase me na vsakem koraku lovijo 2ali pa je to področje druge teme?hvala hvala hvala Vse je eno! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simmsi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 vojko, ne razumem,vse je eno?če grem, če ne grem??? lp, simmsi xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>vojko, res hvala za tvoj odgovor,pa oprosti za pozno zahvaloprebrala sem ga 100x in še zdaj sem popolnoma zmedena. pa saj sem bila tudi prej.kak dan bi kar brez pomisleka spakirala in črta, drugi dan pa polna glava pomislekov kaj pa če... razdalja je res velika in zdaj še to.bila sva tam v deželi na koncu sveta lani avg. in rečem lahko samo cool.ljudje sproščeni, zelooo prijazni in vsi in vse tako easy.kar potegnilo naju je,tako da smo načrtovali odhod že kar lani sep., pa sem jaz preveč omahovala.imam pa s selitvami kar nekaj izkušenj - do sedaj 7x. nikoli mi ni bilo težko,do sedaj se še nisem 'srčno' vezala na nobeno domovanje. rada imam novo okolje,rada spoznavam nove ljudi tako da srčno upam, da vse skupaj ne bo res totalna katastrofa.odhod je prestavljen (zaradi mene- bolezen) vsaj za 2 meseca.ogromno stvari je za pripravit a se še oglasim. simmsi PS. a se spoznaš kaj na številke? zadnje čase me na vsakem koraku lovijo 2ali pa je to področje druge teme?hvala hvala hvala "Vse je eno" Seveda se tudi sam vprašam na takšen način kot se sprašuješ ti!Morda pa bi v tem primeru najprej pomislil na to, kaj tebi pove število 2!Zakaj si pozorna nanj. Ti imaš odgovor za to, ravno tako kot za selitev. Kajti odločitev o tem ali naj greš ali ne je TVOJA. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ciao,vojkozhe zadnjich sem te sprashevala za potovanje.............pa bi te zdaj vprashala ,che bi mi morda lahko konkretneje napisal,recimo vsaj tri drzhave ,ki bi bile najprimernejshe za to najino potovanje...... rekel si da je najprimernejshi chas septembra.....in jugovzhod,che se ne motim.........bi pa rada natanchneje vedela,tochno katere drzhave.....che ti uspe prechekirat,...jaz-24.07.1979on-12.03.1979 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigancica Če se selita v okviru dvojne razdalje dnevne migracije - potem se sploh ni za sekirat. Bolj pomembno je v tem primeru potovanje, kajti 3 ima vedno zelo malo smeri na izbiro. In letos generalno odpade jug (s tem tudi sever) in pa severozahod in jugovzhod. No, po izkušnjah tega (skoraj) nihče ne upošteva. Na žalost pa si ljudje dostikra izberemo ravno najbolj neugodne smeri. Tako čutijo posledice svojega dejanja - pa se tega niti zavedajo ne, kljub temu, da so prosili za svet. Ko sem pogledal na časovno prostorsko karto, sem za vaju našel en sam termin in sicer za krajši dopust - ne več kot za en mesec proti jugovzhodu. Start bi moral biti od 8. septembra pa najkasneje do začetka oktobra in povratek nazaj najkasneje do konca oktobra..lp, Vojkopa she tu mi ni jasno,a si ti priporochal jv ali jz,ker zgoraj pishesh da jv odpade,pol pa ga priporochash Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mucamaca Krajše poti so sprejemljive za kateregakoli človeka. Težave so selitve ali dolga potovanja.V neugodnih smereh se pojavijo različne težave, običajno pa ni večjih zdravstvenih težav. Dober čas za dvotedenski izlet na Kanarske otoke za vaju je od 8. julija do 7. avgusta.V tem primeru je lahko dopust za vaju dober, vrnitev zanj odlična, zate pa malo manj ugodna. Vojko živjo Vojko, daj napiši, kdaj je potlej najbolj ugodno (zaporedna dva tedna ) v mesecih julij-avgust za naju obadva oz. tudi katere smeri (variante Bolgarija, Turčija, Sicilija, Kanarski..)Morda bo najboljše, da ostanemo kar doma ali vsaj kje v Jugi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Pozdravljen Vojko! Zanima me zakaj me tako zelo vleče v ZDA (še posebej v severni konec)? Nekoč bi se rada celo preselila tja!Tam sem že bila (Cleveland + še nekaj mest vsenaokrog)- točni datum prihoda tja 27.08.2004.Oba s fantom naju zelo vleče zopet tja (konkretno tudi še v katero drugo mesto).moji podatki: 04.11.18981 (LJ)fantovi podatki: 22.04.1981 (KR) LP! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.