Vojko 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa she tu mi ni jasno,a si ti priporochal jv ali jz,ker zgoraj pishesh da jv odpade,pol pa ga priporochash Cigančica Prosim, da bolj pozorno čitaš! Ko sem pogledal na časovno prostorsko karto, sem za vaju našel en sam termin in sicer za krajši dopust - ne več kot za en mesec proti jugovzhodu. Start bi moral biti od 8. septembra pa najkasneje do začetka oktobra in povratek nazaj najkasneje do konca oktobra.. Še boljše, da še enkrat ali dvakrat pozorno prečitaš. Eno je selitev, drugo je krajši dopust (ca 10-¸14 dni, napisal pa sem, da ne za več kot mesec in pol, kajti kasneje pa so energije posebej slabe. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Olja Vojko, mene pa nekaj zanima...s fantom razmišljava, da bi šla za prvomajske počitnice v Turčijo ( Antalya) in sicer od 25.04 - 02.05.2005.Zanima me če je to ugodno za naju...moji podatki: 12.06.1980 Ljubljananjegovi podatki: 10.12.1977 Kranj Hvala Vojko in lep dan, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Olja Vojko, mene pa nekaj zanima...s fantom razmišljava, da bi šla za prvomajske počitnice v Turčijo ( Antalya) in sicer od 25.04 - 02.05.2005.Zanima me če je to ugodno za naju...moji podatki: 12.06.1980 Ljubljananjegovi podatki: 10.12.1977 KranjHvala Vojko in lep dan, Sončk Sončk Lepo, da se spet javljaš! In te vprašam: A ti kaj obiščeš spletno stran. Tam so zdaj objavljeni osnovni smeroslovni podatki. No, res ne za mesec. Letos so neugodna potovanja v smeri JV - SZ za vse ljudi. Seveda velja tisto: manj časa ko je in za manjšo razdaljo - manjši so vidni vplivi. In daljša ko je razdalja, za dalj časa - večji so vplivi! (Ugodni ali pač neugodni - odvisno od časa) In v mesecu aprilu (vajino potovanje še celo spada v energijo bele kovine 6 - april) ima lahko zelo velike posledice. - Karmične posledice. Načelno pa je neugodno, kljub temu, da ravno takšna pot (proti 5 in nazaj od 5) lahko prinese čudovite rezultate, čudovito počutje - a je le malo KIjevskih mojstrov, ki si dovolijo takšno pot brez globoke duhovne - osebne priprave. Vendar pa na splošno vsi odsvetujejo takšne poti. In odsvetujem jo tudi sam, kajti veliko pripovedovanj mojih znancev prijateljev in neznanih ljudi mi to tezo potrjuje. Posebej "močno" je lahko to potovanje zanj in moje mnenje je, da niti pomisliti noče, da ne bi šla tja na izlet!Ako se vseeno odločita za pot je dobro, da se prej znebiš možnega strahu, ki ti ga morda povzroča tudi tole pisanje, da gresta tja iz popolnoma čistih namenov in sta na poti tja in nazaj ves čas pozorna na vse kar se vama dogaja. Toplo odsvetujem! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>živjo Vojko, daj napiši, kdaj je potlej najbolj ugodno (zaporedna dva tedna ) v mesecih julij-avgust za naju obadva oz. tudi katere smeri (variante Bolgarija, Turčija, Sicilija, Kanarski..)Morda bo najboljše, da ostanemo kar doma ali vsaj kje v Jugi? Hej MucaMaca Kaj Kanarski otoki odpadejo? Saj sem vama napisal datum! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljen Vojko! Zanima me zakaj me tako zelo vleče v ZDA (še posebej v severni konec)? Nekoč bi se rada celo preselila tja!Tam sem že bila (Cleveland + še nekaj mest vsenaokrog)- točni datum prihoda tja 27.08.2004.Oba s fantom naju zelo vleče zopet tja (konkretno tudi še v katero drugo mesto).moji podatki: 04.11.18981 (LJ)fantovi podatki: 22.04.1981 (KR) LP! Tina Hvala za vprašanje. Imam nekaj indikatorjev, kateri bi lahko bili dodatni razlogi, da ti je v Ameriki všeč. S KIjem se da marsikaj ugotoviti, tega pa si ti ne upam zagotovo trditi, kajti človek je mnogo več kot pa lahko ugotovim z metodo DZK, kljub temu, da je dobra. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sončk Lepo, da se spet javljaš! In te vprašam: A ti kaj obiščeš spletno stran. Tam so zdaj objavljeni osnovni smeroslovni podatki. No, res ne za mesec. Letos so neugodna potovanja v smeri JV - SZ za vse ljudi. Seveda velja tisto: manj časa ko je in za manjšo razdaljo - manjši so vidni vplivi. In daljša ko je razdalja, za dalj časa - večji so vplivi! (Ugodni ali pač neugodni - odvisno od časa) In v mesecu aprilu (vajino potovanje še celo spada v energijo bele kovine 6 - april) ima lahko zelo velike posledice. - Karmične posledice. Načelno pa je neugodno, kljub temu, da ravno takšna pot (proti 5 in nazaj od 5) lahko prinese čudovite rezultate, čudovito počutje - a je le malo KIjevskih mojstrov, ki si dovolijo takšno pot brez globoke duhovne - osebne priprave. Vendar pa na splošno vsi odsvetujejo takšne poti. In odsvetujem jo tudi sam, kajti veliko pripovedovanj mojih znancev prijateljev in neznanih ljudi mi to tezo potrjuje. Posebej "močno" je lahko to potovanje zanj in moje mnenje je, da niti pomisliti noče, da ne bi šla tja na izlet!Ako se vseeno odločita za pot je dobro, da se prej znebiš možnega strahu, ki ti ga morda povzroča tudi tole pisanje, da gresta tja iz popolnoma čistih namenov in sta na poti tja in nazaj ves čas pozorna na vse kar se vama dogaja. Toplo odsvetujem! Vojko OK. Hvala Vojko...ker sem predvsem jaz pobudik za tole pot...bom sedaj malo odnehala težit ko vidim kaj si mi napisal...pa drugič...čeravno jaz si zelooooo želim iti tja imam še eno možnost in sicer v mesecu novembru (začetek novembra) z mojo mamo...upam da bo takrat bolj ugodno...Bova šla pa zdaj med temi počitnicami na krajša potovanja...pa bo... Hvala Vojko...pogledam tvojo stran, seveda da pogledam...samo veš meni tele smeri ne gredo tako zelo dobro od rok...zato pa raje tebe takole vprašam veš... Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK. Hvala Vojko...ker sem predvsem jaz pobudik za tole pot...bom sedaj malo odnehala težit ko vidim kaj si mi napisal...pa drugič...čeravno jaz si zelooooo želim iti tja imam še eno možnost in sicer v mesecu novembru (začetek novembra) z mojo mamo...upam da bo takrat bolj ugodno...Bova šla pa zdaj med temi počitnicami na krajša potovanja...pa bo... Hvala Vojko...pogledam tvojo stran, seveda da pogledam...samo veš meni tele smeri ne gredo tako zelo dobro od rok...zato pa raje tebe takole vprašam veš... Lp, S Sončk Smeri so narisane - na zemljevidu. Dobre smeri z zeleno in slabe - z rdečo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Hvala Vojko...sedaj sem pa videla zemljevid...samo škoda, da je veliko več rdečega kot pa zelenega :xx!: .Kaj mi lahko prosim še tole poveš...kaj pa meniš Turčija v oktobru oz začetku novembra? Jaz sem 2 in on 5 po DZK. Hvala in LP, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ojla Vojko...sedaj pa imam še eno vprašanje...kaj pa Egipt v času od 24.04 do 01.05.2005...kot je po tvoji karti razvidno bi rekla, da je za oba ugodno??? Hvala ti Vojko za pomoč Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ojla Vojko...sedaj pa imam še eno vprašanje...kaj pa Egipt v času od 24.04 do 01.05.2005...kot je po tvoji karti razvidno bi rekla, da je za oba ugodno??? Hvala ti Vojko za pomoč Lp, S Sončk, saj sploh nista spremenila smeri! Turčija, Egipt, to je oboje proti jugovzhodu. Za april imaš odgovor že zgoraj.Smer je ista, razdalja skorajda ista. Za vaju je v aprilu do 1. maja ugodna smer SEVEROVZHOD! oktobra pa jugozahod - april je boljši! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 mah zdej pa jzt tega več nič ne razumem...tm k je na tvoji strani opisana selitev, potovanja za to leto...je Turčija v rdečem polju...za to mi je nekako bolj jasno zakaj ne...Egipt po moje pa bolj v zelenem polju...tako, da mi ni nič več jasno...bolje da jaz več ne sprašujem...ker potem nikoli nikamor ne bom šla Hvala Vojko vseeno. Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mah zdej pa jzt tega več nič ne razumem...tm k je na tvoji strani opisana selitev, potovanja za to leto...je Turčija v rdečem polju...za to mi je nekako bolj jasno zakaj ne...Egipt po moje pa bolj v zelenem polju...tako, da mi ni nič več jasno...bolje da jaz več ne sprašujem...ker potem nikoli nikamor ne bom šla Hvala Vojko vseeno. Lp, S Kakor želiš Sončk. Eno je letna selitev, drugo so kratki izleti. O kratkih izletih in počitnicah sem že veliko pisal in je vsaj 20 postov o tem. Ko grem k mehaniku, mu zaupam, saj sam nisem mehanik.Ko kupim kruh, zaupam, da je kvaliteten in ne sprašujem kako čiste roke je imel pek..Kjer ne zaupam - tja pa sploh ne grem.... Vesele počitnice in srečno pot in povratek Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 VOJKO NISI ME RAZUMEL...NISEM NIČ KRITIZIRALA...SAMO SEM ŽALOSTNA...KER RES ŠE NIKJER NISEM BILA TAKO...PA ŠE KO SE ODLOČIM...PA ŠE TAKRAT MI REČEJO, DA NI DOBRO...KOT DA IMAM OBČUTEK...KDAJ NE ITI NEKAM...SAMO TO... HVALA LP, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> VOJKO NISI ME RAZUMEL...NISEM NIČ KRITIZIRALA...SAMO SEM ŽALOSTNA...KER RES ŠE NIKJER NISEM BILA TAKO...PA ŠE KO SE ODLOČIM...PA ŠE TAKRAT MI REČEJO, DA NI DOBRO...KOT DA IMAM OBČUTEK...KDAJ NE ITI NEKAM...SAMO TO... HVALA LP, S Ej, Bog ne daj, da bi se sekirala, Sončk. Kakšna kritika nekaj, kritike ni, so le spodbude, da vidimo, kaj in kje delamo prav!Sicer pa: Večina ljudi sili v smer, ki ni najboljša za nas.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ojla Vojko... veš kaj sem se nekako odločila, da bom vseeno vzela dopust...samo bova šla raje tukaj kam bolj blizu...kakšen dan v gore, pa mogoče v Zagreb, ker si jaz že tako dolgo želim it pogledat tam živalski vrt...pa take reči... Me pa vseeno zanima...kdaj bi nama ti priporočal to smer se pravi Turčija, Tunizija, Egipt...pa da bi bilo seveda v času ko je tudi primerno it tja - pomlad, jesen...tako nekako...da bom potem lahko tudi prej malo preštudirala in se pripravila (lahko tudi za drugo leto saj ni važno, če se le to da ugotoviti že sedaj)...sem ugotovila, da tudi ni tako slabo Hvala Vojko za pomoč in lepe praznike ti želim, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ojla Vojko... veš kaj sem se nekako odločila, da bom vseeno vzela dopust...samo bova šla raje tukaj kam bolj blizu...kakšen dan v gore, pa mogoče v Zagreb, ker si jaz že tako dolgo želim it pogledat tam živalski vrt...pa take reči... Me pa vseeno zanima...kdaj bi nama ti priporočal to smer se pravi Turčija, Tunizija, Egipt...pa da bi bilo seveda v času ko je tudi primerno it tja - pomlad, jesen...tako nekako...da bom potem lahko tudi prej malo preštudirala in se pripravila (lahko tudi za drugo leto saj ni važno, če se le to da ugotoviti že sedaj)...sem ugotovila, da tudi ni tako slabo Hvala Vojko za pomoč in lepe praznike ti želim, Sončk Kul Sončk Verjamem, da se bosta imela lepo na počitnicah tudi kje bližje.Velikokrat sem bil presenečen, ko sem na poti "za nosom" po Sloveniji videl čudesa. In v Sloveniji je kaj videti. Res pa je, da je dobro iti kam daleč, da potem vemo, da imamo doma veliko lepot. Ko boš vedela kdaj, takrat me vprašaj kam. Pa ti z veseljem odgovorim.Ali pač obrnjeno. Če veš kam, ti povem kdaj - če sploh. Sicer pa velja tisto, kar je napisano kot prvi post v tej temi in sem ničkolikokrat ponovil o razdalji in času. Pa tudi to je pomembno, da je človek, ki potuje več, malo manj občutljiv na razdaljo. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 eh..opažam, da sem letos zaj*...pa se mi je zdelo, da bi ubodla kakšno drugo varianto, sam kaj, ko je dobra družba, pa me je premamilo...zadnja dva tedna v juliju...na JUG...in tole menda sploh ni ok smer letos... hm...bodo potrebne psihične priprave al pa mogoče le ni še vse čist zamočeno, vojko? 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh..opažam, da sem letos zaj*...pa se mi je zdelo, da bi ubodla kakšno drugo varianto, sam kaj, ko je dobra družba, pa me je premamilo...zadnja dva tedna v juliju...na JUG...in tole menda sploh ni ok smer letos... hm...bodo potrebne psihične priprave al pa mogoče le ni še vse čist zamočeno, vojko? 1 9 6 Hoj Si prepričana da je to jug. Mi zaupaš državo? mesto? zate to res ni ne vem kako odlična smer, pa je čisto ok, saj dva tedna ni tako veliko, razen, če greš reeees daleč. Sicer pa bomo tako ali tako brali tvoje opise tukaj na forumu - in kdor dobro spremlja, hitro vidi razliko.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 destinacija je silba...hrvaška...enako kot lani...čeprav lani menda tud ni bil prav briljanten izbor...sam so bili pa efekti u bistvu kar dolgoročni, pa ne v slabo smer Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Vojko kaj pa Turčija? 436 kakor sem te razumela, ni dobra smer zame Bruselj, letos....pa vseeno bom morala iti. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>destinacija je silba...hrvaška...enako kot lani...čeprav lani menda tud ni bil prav briljanten izbor...sam so bili pa efekti u bistvu kar dolgoročni, pa ne v slabo smer Lanska smer jug - ugodna za posel, prijateljstvo, ljubezen neugodna za zdravje! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko kaj pa Turčija? 436 kakor sem te razumela, ni dobra smer zame Bruselj, letos....pa vseeno bom morala iti. Cosma Za potovanje je prav, da še vedno upoštevaš KI števila, kot pridejo izračunana po datumu. Ta, ki uporabljaš ti, se lahko uporablja alternativno za osebne lastnosti. Za energetski organizem pa pridejo iz tvojega rojstnega datuma številke 6 2 1.(oprosti, če sem bil kdaj nerazumljiv) Smer Turčija letos za nikogar ni dobra za dalj časa (selitev) najbrž bo tudi nekaj več nesreč v tej smeri in nazaj. Je pa za teden ali dva pomembna mesečna energija. Zate je turčija ugodna ta mesec. do 5. aprila. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 mami jaz grem šele 7.4 pol sem 236 in ne 436....narobe razumela.... v katero smer pa sploh lahko grem? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lanska smer jug - ugodna za posel, prijateljstvo, ljubezen neugodna za zdravje! lp, Vojko vojko, hvala!kaj pa letos? a je smer jug neugodna za vsa področja življenja? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> mami jaz grem šele 7.4 pol sem 236 in ne 436....narobe razumela.... v katero smer pa sploh lahko grem? Cosma Lahko greš v katerikoli smeri, če je to za krajši čas in ni predaleč.Veljajo pa napotki, da se v nekaterih smereh dogajajo bolj želene stvari kot pa v drugih. Torej spočita, pozorna in bo vse ok. Kar zadeva pa poti v Bruselj, pa bi bilo boljše (če lahko izbiraš), da bi šla ali 8. ali 9. ali 10. aprila. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.