Skoči na vsebino

Potovanje, selitev

Vojko

Recommended Posts

vojko, a se ti bo dalo še meni odgovort?

sem brala tvojo stran in prišla na idejo, da bi blo zelo zanimivo, če bi bil gor "ozračjevid" za tekoče leto, mesec in dan....sam mogoče je pa to prekomplicirano za izvest :inocent: ....no, u glavnem, bi blo fajn ker bi si lahko sproti pogledali, kje ležijo "naše" številke.

mi pa ni jasno, na kakšen način se določi na kaj vpliva premik v določeno smer?

btw...knjigo prebrala...pa jo moram še enkrat, ker se mi ene dileme pojavljajo okrog razumevanja. ampak....me pa res zanima, kakšna literatura se še dobi pri nas na temo dzk? al pa kakšna internetna stran, kjer je tud kaj razloženo?

sem zadnjič gledala na povezavo, ki jo maš na svoji strani, sam mi ni blo glih jasno...hm...

xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>vojko, a se ti bo dalo še meni odgovort?

sem brala tvojo stran in prišla na idejo, da bi blo zelo zanimivo, če bi bil gor "ozračjevid" za tekoče leto, mesec in dan....sam mogoče je pa to prekomplicirano za izvest  :inocent: ....no, u glavnem, bi blo fajn ker bi si lahko sproti pogledali, kje ležijo "naše" številke.

mi pa ni jasno, na kakšen način se določi na kaj vpliva premik v določeno smer?

btw...knjigo prebrala...pa jo moram še enkrat, ker se mi ene dileme pojavljajo okrog razumevanja. ampak....me pa res zanima, kakšna literatura se še dobi pri nas na temo dzk? al pa kakšna internetna stran, kjer je tud kaj razloženo?

sem zadnjič gledala na povezavo, ki jo maš na svoji strani, sam mi ni blo glih jasno...hm...

xsrcx

Živjo

LIteraturo bom spet objavil na svoji strani! Ravno tako nove povezave!

Da bi našla spletne strani na netu pa išči, nine star ki, ninestar ki, The KI, - potem pa boš sama prišla do novih izrazov, po katerih iščeš.

Največ najdeš na Yahoo groups, v skupini NINESTARKI. Sem se je potrebno prijavit, potem pa je tam že za nekaj let sporočil in še kar nekaj literature.

Sicer pa sem spisek literature objavil tudi na LNF, le poišči malo.

Poišči ime Takashi Yoshikawa, pa boš najbrž našla tudi druge.

Literaturo se lahko kupi (kar je še ostalo, ali če je kaj novega na Amazon.com)

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Amis

Spiski literature iz tega področja so v nastajanju v novem forumu TAO-SI.com.

Tam bomo skušali literaturo zbrati sistematično in bo kasneje objavljena na spletnih straneh in na forumu.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljeni prijatelji

Prišel je čas, da smo s prijatelji odprli namenski forum,

kamor sem preselil večino tem, na katere ste mi pisali

in mi pišete.

Zahvaljujem se vam za vaša vprašanja in vas obveščam,

da jih lahko še naprej zastavljate - na novem forumu!

Želim vam obilo zadovoljnih trenutkov na LNF,

katerega bom še vedno obiskoval, le da bo število tem

na katere bom dajal odgovore manjše.

Vabim vse, ki poznate DZK, da sprejmete izziv in

skušate s svojim znanjem odgovarjati na vprašanja

članov LNFja s svjojim znanjem. Nekje je treba pričeti!

Vojko

Vojko J Kalan

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Junija grem v Indijo samo za 1 teden. Ali je ta destinacija zame primerna? Sem 288... xrolleyesx

Pozdravljena Pomlad

Hvala za vprašanje!

Vedno me čudi, ko kdo pravi: takrat in takrat grem tja in tja - ali je ok? !

In odgovor na tvoje vprašanje je:

Ta smer letos ni primerna za nikogar!

Res je, da je pot relativno kratkotrajna, vendar pa je ta smer ena izmed najbolj nevarnih tudi na poti sami. Toplo odsvetujem. Pri tej smeri ni pomoči.

Posledice so lahko trenutne, v nasprotni smeri - nazaj - pa dolgoročne!

Posledice potovanja v tej smeri so lahko sledeče:

- Razpade lahko zaroka

- Lahko izgubiš denar ali reputacijo zaradi grdega trika

- lahko zboliš za resnimi kožnimi boleznimi in/ali bolezni dihal, infekcije...

- lahko se ti vname slepič

- nevarnost nesreč na poti!

Vračanje nazaj naj bi imelo tudi hude posledice (po zapisih Takashi-ja Yoshikawa-e)

- lahko ti umre oče ali dedek ali otrok mlajši od štirih let.

- lahko povzročiš težave svojemu šefu in izgubiš službo

- ker obstaja možnost, da izgubiš sponzorja, odnehaš svoj projekt

- če skušaš pridobiti sredstva z veliko žlico - lahko izgubiš ves svoj denar

- povečana možnost prometne nesreče, srčnega napada ali kapi, zlomov kosti

Če se vseeno odločiš za pot, bodi spočita, glej, da se izogneš rizičnih situacij na vse mogoče načine. Ko greš nazaj pojdi odprtega srca in brez kakršnegakoli skritega pričakovanja, brez prikritega namena pomagati ali škoditi komu!

Letne smeri si lahko vsaj delno ogledaš na moji spletni strani!

Vse dobro, Vojko

Vojko J Kalan

jst grem ja jutr okol bloka ene 2 kroga nardit. a je to zame dobra destinacja :inocent:

x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

mal se hecam, hi hi. no, sej pravzaprav govoris o cisto resnih zadevah, ampak mal se pa morm pohecat. x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>jst grem ja jutr okol bloka ene 2 kroga nardit. a je to zame dobra destinacja  :inocent:

x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x

mal se hecam, hi hi. no, sej pravzaprav govoris o cisto resnih zadevah, ampak mal se pa morm pohecat.  x:Ix

Hoj Free :palec:

V katero smer pa boš naredil tista 2 kroga? :eek:

Seveda so stvari resne. Kdor je spremljal moje predvide za Aleša Ulago na poti okrog sveta in je bil le malo pozoren je lahko opazil marsikaj. Pisal sem bolj med vrsticami, saj je bilo moje spremljanje priporočilo Alešu za boljšo pot.

Ena od cvetk, ki se je pokazala tisti čas je bila ta, da ga je točno tisti čas, kot sem napovedal, na spletni strani nehal spremljati njegov prijatelj kljub temu, da je pisalo, da ga bo spremljal ves čas. So pa še druge informacije o tem, kaj se je zgodilo Alešu po vrnitvi, katere se skladajo z mojimi predvidi, a jih ne želim objaviti javno!

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena Pomlad

Hvala za vprašanje!

Res je, da je pot relativno kratkotrajna, vendar pa je ta smer ena izmed najbolj nevarnih tudi na poti sami. Toplo odsvetujem. Pri tej smeri ni pomoči.

Posledice so lahko trenutne, v nasprotni smeri  - nazaj - pa dolgoročne!

- Razpade lahko zaroka

Vračanje nazaj naj bi imelo tudi hude posledice (po zapisih Takashi-ja Yoshikawa-e)

Če se vseeno odločiš za pot, bodi spočita, glej, da se izogneš rizičnih situacij na vse mogoče načine. Ko greš nazaj pojdi odprtega srca in brez kakršnegakoli skritega pričakovanja, brez prikritega namena pomagati ali škoditi komu!

Vse dobro, Vojko

:eek:

Hvala Vojko.

Se pa strinjam, da je mal čudn, kr datum povedat...samo grem tja napol službeno, pa nimam kej dost zbirat!

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>:eek:

Hvala Vojko.

Se pa strinjam, da je mal čudn, kr datum povedat...samo grem tja napol službeno, pa nimam kej dost zbirat!

Pomlad

Samo brez skrbi! Potovanje je kratko!

Zato, da se izogneš težavam, nesrečam itn, je najbolj pomembno, da se do časa potovanja odlično spočiješ, da ješ čimbolj čisto hrano, meditiraš, pridobiš fizično kondicijo. Da si dovolj sama s seboj in razčistiš vse zaradi česar greš na to pot.

Vsi cilji naj bodo čisti in jasni tako zate kot za okolico.

Vso srečo, Vojko

Vojko J Kalan

• 3 weeks later...

Kot sem že večkrat letos napisal, ima lahko potovanje proti JV in nazaj proti SZ lahko resne posledice tako za tistega, ki potuje kot za njegovo ožjo družino.

V konkretnem svetu:

Vietnam se srečuje s širitvijo "ptičje gripe" Širjenje je v takšnem obsegu, da so mnoge države prepovedale uvoz česarkoli, kar ima zvezo s perutnino iz teh držav. Danes so našli okužena jajca iz Vietnama na kitajskem.

Po predvidu DZK se bo v juniju okužba širila proti SZ - to je Indija in naprej.

Torej potniki: bodite pozorni!

Vse dobro, Vojko

Vojko J Kalan

• 3 weeks later...

Vojko, eno vprašanje..... že v naprej hvala za odg... x;)x

Moja št. 1 9 6, v začetku oktobra oz. sredi oktobra planiram potovanje proti Z oz. SZ našega lepega planetka (bolj natančno USA).

Kaj praviš?

V vsakem primeru grem (če plani uspejo seveda)......

x:Dx

LP, T.

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Vojko, eno vprašanje..... že v naprej hvala za odg...  x;)x

Moja št. 1 9 6, v začetku oktobra oz. sredi oktobra planiram potovanje proti Z oz. SZ našega lepega planetka (bolj natančno USA).

Kaj praviš?

V vsakem primeru grem (če plani uspejo seveda)......

x:Dx

LP, T.

Živijo

Najboljše bi bilo - če že tja potuješ, da bi potovala sedaj, junija in, da bi tam kar ostala za dalj časa.

ZDA - vse razen Floride in čisto južne ZDA je zate zelo ugodna smer, vendar samo južni del Kanade. Ko boš prišla tja se boš počutila polna nove energije.

V primeru, da mi daš videti tudi datum vrnitve, ti lahko napišem še kaj.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Živijo

Najboljše bi bilo - če že tja potuješ, da bi potovala sedaj, junija in, da bi tam kar ostala za dalj časa.

ZDA - vse razen Floride in čisto južne ZDA je zate zelo ugodna smer, vendar samo južni del Kanade.  Ko boš prišla tja se boš počutila polna nove energije.

Lep pozdrav, Vojko

Oj Vojko, tole je bilo pa res hitro.... xDDx

Točnega datuma sploh še ne vem, še ne vem sploh zagotovo, če se mi bo ta želja uresničila- upam pa le....

Saj v planu bi bila južna Kanada, pa Ohio, potem pa proti Vegasu in Kaliforniji.

Več kot mesec dni pa definitivno ne bi mogla ostati tam- na žalost....

To je to, kaj več pa se bo pokazalo v prihodnjih mesecih. Hvala!

Aja, moj dragi bi šel tudi zraven (on je pa 1 6 9). xsrcx

LP!

x:Ix

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Oj Vojko, tole je bilo pa res hitro....  xDDx

Točnega datuma sploh še ne vem, še ne vem sploh zagotovo, če se mi bo ta želja uresničila- upam pa le....

Saj v planu bi bila južna Kanada, pa Ohio, potem pa proti Vegasu in Kaliforniji.

Več kot mesec dni pa definitivno ne bi mogla ostati tam- na žalost....

To je to, kaj več pa se bo pokazalo v prihodnjih mesecih. Hvala!

Aja, moj dragi bi šel tudi zraven (on je pa 1 6 9).  xsrcx

LP!

x:Ix

Hoj Tinal

Za tvojega dragega velja skorajda enako.

Vojko

Vojko J Kalan

• 1 month later...

Vojko pozdravljen,

imam eno vprašanje sam ne vem ali lahko pogldeš za selitev, ki se je že zgodila - kako bo to vplivalo na moje nadaljnje življenje oz. na katere stavri bi mogla bit pozorna. Gledala sem tvoje strani, kjer pisšeš za koga je primeren premik v določeno smer, in zame je premik s severa na jug ugoden, če sem prav prebrala. dejansko nisem planirala ostati dalj časa, ampak izgleda da se situacija razvija v tej smeri.

Nazadnje sem živela v Mariboru. Z mano sta živela še mama in brat. Za dva meseca sem odpotovala k fantu v Šibenik. Moja pot se je začela 24.5.2005 iz Maribora, v Šibenik pa sem prispela dan kasneje. Pri fantu živi še njegova mama

Torej vpleteni člani:

Pixy 19.12.1976

brat 12.3.1982

mama 9.3.1959

fant 15.9.1963

babica 13.6.1932

ne vem, morda je nesmiselno gledat na stvar ki se je že zgodila, ampak če je to možno bi bila vesela tvojega odgovora. ali je ta selitev dobra zame skozi perspektivo Devetzvezdnega Ki. Upam da sem navedla vse potrebne podatke.

Hvala in lep dan! x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

<{POST_SNAPBACK}>Vojko pozdravljen,

imam eno vprašanje sam ne vem ali lahko pogldeš za selitev, ki se je že zgodila - kako bo to vplivalo na moje nadaljnje življenje oz. na katere stavri bi mogla bit pozorna. Gledala sem tvoje strani, kjer pisšeš za koga je primeren premik v določeno smer, in zame je premik s severa na jug ugoden, če sem prav prebrala. dejansko nisem planirala ostati dalj časa, ampak izgleda da se situacija razvija v tej smeri.

Nazadnje sem živela v Mariboru. Z mano sta živela še mama in brat. Za dva meseca sem odpotovala k fantu v Šibenik. Moja pot se je začela 24.5.2005 iz Maribora, v Šibenik pa sem prispela dan kasneje. Pri fantu živi še njegova mama

Torej vpleteni člani:

Pixy 19.12.1976

brat 12.3.1982

mama 9.3.1959

fant 15.9.1963

babica 13.6.1932

ne vem, morda je nesmiselno gledat na stvar ki se je že zgodila, ampak če je to možno bi bila vesela tvojega odgovora. ali je ta selitev dobra zame skozi perspektivo Devetzvezdnega Ki. Upam da sem navedla vse potrebne podatke.

Hvala in lep dan! x:)x

Pixy

Kot si napisala.

Očitno te srce vleče v Šibenik in greš za njim.

Vsekakor se iz DZK vidi, da se ti življenje ravno ta mesec obrača. Dobro je, da vse kar delaš sedaj narediš premišljeno in načrtovano.

Seveda je sama pot zate ugodna in kaže, da obstaja velika možnost, da si v Šibeniku najdeš dom. Tudi, če se letos še vrneš domov - za razmislek. Je v naslednjem letu še vedno ugodna smer proti Šibeniku.

Kaj narediti?

Kaj pa lahko narediš?

Ljubiš svojega ljubega.....bodi pozorna na svoja čustva, jej zelenjavo in sploh hrano od bližnjih kmetov namesto tiste pripeljane od daleč. Pij vodo. Predvsem pa si še enkrat prečitaj letni predvid (ali večkrat) kajti posebej pomembno je, da ješ zdravo, balastno hrano s čim manj maščobe in hrane iz bele moke, sladkorja....

Tvoja mama in brat! Kaj imata pri tem? Sta se onadva tudi priselila s teboj? Menda ne!

Pomemben je datum fantove mame. Predvsem pa je pomembno, da se zaveš, da vsi strahovi izhajajo iz tebe. Zato predvsem ljubi svojega fanta! Znebi se strahov, kajti uresničijo se naše želje in naši strahovi. Seveda pa je prav, da si pozorna vsak trenutek. !

Uživaj.

Vojko

Vojko J Kalan

Joj Vojko hvala! Ravno ob pravem trenutku sem dobila tvoj odgovor. Predvsem tisti del o željah in strahovih. Sej vem da se uresnicijo, ampak vcasih malo pozabim, predvsem v trenutkih ko clovek zapade v crne in sive misli.

Bom delovala premisljeno, ker sem zdaj tudi v poskusnem obdobju v sluzbi, pa mi moj vcasih nepremisljen in trmast karakter naredi pravo zbrko. Privat in profesionalno. Tudi sama sem imela obcutek da je sedaj to obdobje nekako pomembno za moje nadaljne življenje, mogoce me tud zato mucijo določeni dvomi in strahovi. No, ampak s pozitivnim odnosom jih bom pa ja premagala.

Ne, mama in brat sta ostala v Mariboru, seveda. Sem mislila da sta tud vpletena, ker sem sla od njiju.

Bom delovala načrtno, glede aktivnosti in prehrane in svojih misli (trudila se bom), pa ti sporocim cez cas kako se bo situacija razpletla.

Lep dan! :vio:

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

<{POST_SNAPBACK}>Joj Vojko hvala! Ravno ob pravem trenutku sem dobila tvoj odgovor. Predvsem tisti del o željah in strahovih. Sej vem da se uresnicijo, ampak vcasih malo pozabim, predvsem v trenutkih ko clovek zapade v crne in sive misli.

Bom delovala premisljeno, ker sem zdaj tudi v poskusnem obdobju v sluzbi, pa mi moj vcasih nepremisljen in trmast karakter naredi pravo zbrko. Privat in profesionalno. Tudi sama sem imela obcutek da je sedaj to obdobje nekako pomembno za moje nadaljne življenje, mogoce me tud zato mucijo določeni dvomi in strahovi. No, ampak s pozitivnim odnosom jih bom pa ja premagala.

Ne, mama in brat sta ostala v Mariboru, seveda. Sem mislila da sta tud vpletena, ker sem sla od njiju.

Bom delovala načrtno, glede aktivnosti in prehrane in svojih misli (trudila se bom), pa ti sporocim cez cas kako se bo situacija razpletla.

Lep dan! :vio:

Veliko uspeha ti želim, Vojko

Vojko J Kalan

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Živijo

ZDA - vse razen Floride in čisto južne ZDA je zate zelo ugodna smer, vendar samo južni del Kanade.  Ko boš prišla tja se boš počutila polna nove energije.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko, kako bi izgledalo, če bi šla 19.09.2005, predvidena vrnitev pa 07.10.2005?

Moja ki številka: 1 9 6

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Vojko, kako bi izgledalo, če bi šla 19.09.2005, predvidena vrnitev pa 07.10.2005?

Moja ki številka: 1 9 6

Živijo Tina

September je tvoj karmični mesec.

1. Bela voda 1 gostuje v sredinski hiši rumene prsti 5. To je čas, ko boš dobivala povratne informacije o svojem preteklem in trenutnem delovaju. Predvsem o času zadnjih 8 mesecev in trenutnega časa. Običajno je odsvetovano, da bi človek v tem času potoval, saj je to čas hitrega učenja. V primeru, da potuješ stran, se lahko zgodi, da zamudiš (vsaj) nekaj pomembnega, za kar si delovala v letošnjem letu. So pa vsi karmični dogodki pomembni.

2. Ko potuješ proti 8 (ZDA), greš hkrati v smeri, ki je ena najbolj nezaželenih - opozicija. Potovanje v smeri opozicije ima precej različnih (slabih) posledic:

- Kdorkoli potuje v tej smeri (ne samo vode) ne doseže namena potovanja

- gibanje v tej smeri ima lahko za posledico ločitev, prekinitev zvez, pogodb, itn

- druge težave

Ker je to le mesečna opozicija so posledice milejše od letne opozicije. Tako so ločitve in prekinitve običajno le začasne, pogodbe pa lahko propadejo zaradi sprememb odločitev pogodbene stranke.

3. Posledice potovanja v tej smeri so tudi:

- tvoje sorodstvo ali partnerji lahko povzročijo finančne težave

- zaradi lastne požrešnosti (želje po prevelikih materialnih dobrinah) lahko doživiš veliko, nepovratno izgubo.

Toliko.

Zdaj pa se sama odloči, ali greš ali ne!

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena Pomlad

Hvala za vprašanje!

Posledice so lahko trenutne, v nasprotni smeri  - nazaj - pa dolgoročne!

- Razpade lahko zaroka

Vse dobro, Vojko

Vojko,

potem je bilo s "potovanjem" vse OK. Nismo meli nobenih težav na poti, če odštejem, da nam je en dan klima na avtobusu crknla, zuni pa 45°C, pa nazaj grede mal hujše turbulence. :palec:

Za letos mam zdej mal dost teh poti ampak drugo leto pa mogoče v J Ameriko al pa Maroko al pa kam v Afriko...odvisni, kaj boš ti reku...

x:Xx

Lep dan,

P.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...