Skoči na vsebino

Potovanje, selitev

Vojko

Recommended Posts

alo alo ,vojko...me ni bilo zhe neki chasa tle na tvojem forumu...

bi te prosila ,ce mi lahko pagledash ,ce je ok ,da greva z mozhem v spanijo zacetek septembra za 20 dni...

jaz 24.7.79-mislim ,da imam 389 xrolleyesx

mozh12.3.79

x:)x hvala

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Živijo Tina

September je tvoj karmični mesec.

1. Bela voda 1 gostuje v sredinski hiši rumene prsti 5. To je čas, ko boš dobivala povratne informacije o svojem preteklem in trenutnem delovaju. Predvsem o času zadnjih 8 mesecev in trenutnega časa. Običajno je odsvetovano, da bi človek v tem času potoval, saj je to čas hitrega učenja. V primeru, da potuješ stran, se lahko zgodi, da zamudiš (vsaj) nekaj pomembnega, za kar si delovala v letošnjem letu.  So pa vsi karmični dogodki pomembni.

2. Ko potuješ proti 8 (ZDA), greš hkrati v smeri, ki je ena najbolj nezaželenih - opozicija. Potovanje v smeri opozicije ima precej različnih (slabih) posledic:

- Kdorkoli potuje v tej smeri (ne samo vode) ne doseže namena potovanja

- gibanje v tej smeri ima lahko za posledico ločitev,  prekinitev zvez, pogodb, itn

- druge težave

Ker je to le mesečna opozicija so posledice milejše od letne opozicije. Tako so ločitve  in prekinitve običajno le začasne, pogodbe pa lahko propadejo zaradi sprememb odločitev pogodbene stranke.

3. Posledice potovanja v tej smeri so tudi:

- tvoje sorodstvo ali partnerji lahko povzročijo finančne težave

- zaradi lastne požrešnosti (želje po prevelikih materialnih dobrinah) lahko doživiš veliko, nepovratno izgubo.

Toliko.

Zdaj pa se sama odloči, ali greš ali ne!

Lep pozdrav, Vojko

:eek: :O: :sori: :eek:

Vojko.... kaj pa oktober- da bi šla takrat?? Kaj boljše kaže? Ker tole je full slabo....

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>alo alo ,vojko...me ni bilo zhe neki chasa tle na tvojem forumu...

bi te prosila ,ce mi lahko pagledash ,ce je ok ,da greva z mozhem v spanijo zacetek septembra za 20 dni...

jaz 24.7.79-mislim ,da imam 389 xrolleyesx

mozh12.3.79

x:)x hvala

Hoj Cigančica

Lepo, da si tudi tu malo.

Pot v Španijo v tem času lahko bujno cveti z nenavadnimi seksualnimi izkušnjami, Lahko je to zelo zanimiv, zabaven čas. Vendar seksualne izkušnje, ki jih doživita, ni nujno, da so v dolgoročno veselje komerkoli od vaju. Smer ni zaželena za vaju, vendar kot sem že velikokrat pisal o tem, so kratki izleti dokaj dobra zadeva, vendar kot sem že omeil z določenimi izzivi....

Oba lahko postaneta počasna, hkrati pa se bi lahko kaj rado zgodilo, da bi vama ukradli denar - oziroma premoženje.

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

<{POST_SNAPBACK}>Vojko,

potem je bilo s "potovanjem" vse OK. Nismo meli nobenih težav na poti, če odštejem, da nam je en dan klima na avtobusu crknla, zuni pa  45°C, pa nazaj grede mal hujše turbulence.  :palec:

Za letos mam zdej mal dost teh poti ampak drugo leto pa mogoče v J Ameriko al pa Maroko al pa kam v Afriko...odvisni, kaj boš ti reku...

x:Xx

Lep dan,

P.

Pozdravljena Pomlad

In kdaj je bilo to potovanje.

Si morda zgrešila kazalec (besedico) DOLGOROČNO?

Me veseli, da je bilo vse ok in upam, da bo tako ostalo tudi naprej. Ljudje pa imamo dostikrat "prekratek" spomin, da bi se zavedli tega, da so lahko posledice šele čez nekaj mesecev.

Lep pozdrav in hvala ti za poročanje.

Oglasi se še kaj.

Vojko

Vojko J Kalan

178

konec tedna Dalmacija... mam kr mal treme pred potjo, vendar mislim, da moram premagati ta občutek... sigurno Vojko dobiš kakšen podzravček ;)

ali je kaj posebnega na kar bi morala biti pozorna... no ja v prometu so verjetno bolj od šoferja št. pomembne, kajne?

lepo nedeljo ti želim xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Ja pa res, tole sem pa kr malo spregledala.  :o|o:

Bom pozorna... :inocent:

Pomlad

Zdaj le živi čim bolj zdravo in se ne sekiraj za nazaj, saj je bila pot kratka. In tako so bolj kratkotrajne tudi posledice - ni pa vedno nujno, da bi se pojavile takoj....

Pozornost pa je dobrodošla ob naslednji pripravi za potovanje.

Lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Hoj Cigančica

Lepo, da si tudi tu malo.

Pot v Španijo v tem času lahko bujno cveti  z nenavadnimi seksualnimi izkušnjami,  Lahko je to zelo zanimiv, zabaven čas. Vendar seksualne izkušnje, ki jih doživita, ni nujno, da so v dolgoročno veselje komerkoli od vaju. Smer ni zaželena za vaju, vendar kot sem že velikokrat pisal o tem, so kratki izleti dokaj dobra zadeva, vendar kot sem že omeil z določenimi izzivi....

Oba lahko postaneta počasna, hkrati pa se bi lahko kaj rado zgodilo, da bi vama ukradli denar - oziroma premoženje.

Lep pozdrav, Vojko

he he,hvala vojko....ja seks,seks..he he...da bi naju okradli pa skori tezko,ce asmo cigani x:Dx hecam,sam bova bolj malo denarja imela s seboj tako ,da ne bi bilo glih velike skode.

hvala se enkrat x;)x x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>178

konec tedna Dalmacija... mam kr mal treme pred potjo, vendar mislim, da moram premagati ta občutek... sigurno Vojko dobiš kakšen podzravček ;)

ali je kaj posebnega na kar bi morala biti pozorna... no ja v prometu so verjetno bolj od šoferja št. pomembne, kajne?

lepo nedeljo ti želim xsrcx

Selene

Trema je dobrodošla - vendar samo v tolikšni meri, da je pozornost večja. Torej panika je popolnoma odveč. Seveda je šofer zelo pomemben, pomembni pa ste tudi potniki, kajti potniki ste lahko tisti, ki vozniku omogočate dobro vožnjo in pazite, da se pogovarjate o temah, ki niso vezane na vožnjo. Povsem odveč so naprimer stavki: "Poglej tole!" - "Ali vidiš tistole tam!" itn. Poskrbite, da je zadovoljen, a samo zmerno vesel, itn....

Pomembno je, katero energijo ima voznik.

Pomembno je vedeti vse tisto, kar na splošno velja za voznika in za vožnjo. Spočito, mirno in pozorno, kajti ko se vozimo po cesti se mikro smer potovanja ves čas spreminja in je odveč računanje smeri.

Sicer pa - kot sem že mnogokrat poudaril. Velik sovražnik je strah, utrujenost, predolga vožnja (torej je dobro, da se ustavite in da je voznik na to pripravljen).

Če pogledava drugače: Vsakič, ko nekdo "pojamra", da je žejen, da mora na stran, da bi se pretegnil, itn..., je po moje dobro, da voznik to posluša in se ustavi ob prvi priliki in da poveča pozornost na cesto. Kajti - Le kaj čuti potnik, da se želi takrat zaustaviti, da ga je strah, da....

Samo brez strahu Selene!

Lep vikend vam želim, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>he he,hvala vojko....ja seks,seks..he he...da bi naju okradli pa skori tezko,ce asmo cigani x:Dx hecam,sam bova bolj malo denarja imela s seboj tako ,da ne bi bilo glih velike skode.

hvala se enkrat x;)x  x:)x

Hvala tebi in - Srečno pot, veselo počitnikovanje!

Vojko

Vojko J Kalan

Žal mi je Tina

Bele vode imate za drevesi najmanj ugodnih možnosti potovanj.

Srečo imate to, da ste izredno elastične in se prilagodite skoraj vsaki okoliščini. Ker je pot kratkotrajna, so zmanjšane tudi posledice, a posledice so.

Najboljše bi pač bilo, da bi potovala v zda v juniju in se vračala v oktobru.

Vse drugo je letos slabo. Dobro pa je to, da je letna energija potovanja proti zahodu dobra in ...

... če že iščeva najboljše v slabem je ugodno potovanje v ZDA od 7. avgusta do 7. septembra, povratek pa v oktobru (od 10. oktobra do 7. novembra. Ta pot je dokaj ugodna, le kaj lahko zamudiš doma (ker te ni tu v tvojem karmičnem mesecu, ne veva - seveda te tudi tam čakajo karmični dogodki).

V tem času bi bilo dobro, da bi imela dobre povezave z domom in z vsemi s katerimi imaš v vsakdanjem življenju opravka. In Tinal - največ preglavic si nakoplješ, če se obremenjuješ s strahovi. Če te žene tja, boš najbrž šla.

Eden zelo dobrih mojstrov DZK je rekel: "Boljše se je premakniti kamorkoli - kot pa nikamor!"

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, hvala na odgovoru.

Zelo rada imam vožnje, predvsem dolge, malokdaj se vmešam v njegovo spremljanje dogajanja na cesti, ampak včasih se pa res moram (spregleda da nekdo na drugi strani prehiteva itd) pa to ni dretje al pa pazi, ampak na način, glej kako prehiteva... Mogoče je dobro, da gremo tja, kjer smo pustili mojo Hondico, da jaz še zadnje občutke tesnobe dam stran.Saj ko bom sedla v avto, bom odločena, da bo ta pot zanimiva... Hehe tisti o WC - niti pod razno ne uspem...A veš koliko signalčkov sem takrat prejela, pa me ni resno jemal ... Nič mene čaka Pag, pa basta...

šofer 582, mala 748 jaz 178

dobro jutro, Ksenija

še to -Tole mi je všeč- "Boljše se je premakniti kamorkoli - kot pa nikamor!" :palec:

Vojko, hvala za odgovor! Ja, po vsej verjetnosti bom šla. x^x

In ker je moj dragi tudi 1 (bela voda) predvidevam, da zanj tudi podobno velja....

Hmmm, karmični mesec za naju oba... po vsej verjetnosti je tukaj ta karmična povezava, glede na to, da naju tako vleče tja.... :inocent:

Hvala, strah bom pa poslala nekam drugam (v drugo smer, kot grem jaz)! x:Dx

LP, T.

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Vojko, hvala za odgovor! Ja, po vsej verjetnosti bom šla.  x^x

In ker je moj dragi tudi 1 (bela voda) predvidevam, da zanj tudi podobno velja....

Hmmm, karmični mesec za naju oba... po vsej verjetnosti je tukaj ta karmična povezava, glede na to, da naju tako vleče tja....  :inocent:

Hvala, strah bom pa poslala nekam drugam (v drugo smer, kot grem jaz)!  x:Dx

LP, T.

Lepo se imejta in skušajta biti mirna ob nenavadnih dogodkih. Učita se.

Strah je odveč - pozornost na vse okrog tebe in v tebi - je dobrodošla

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Sem gledala na spletni strani, vendar je tam le zemljevid Evrope... Kako pa ugotovim za ZDA naprimer ali Avstralijo, itd?  :inocent:

:eek: :eek: :eek:

Ježeš Marička, Tinal

:eek: :eek: :eek:

Poglej atlas in si zariši črte

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...