Skoči na vsebino

Potovanje, selitev

Vojko

Recommended Posts

He he, Vojko, kot kaže tudi usoda nima v planu zame to leto Ameriko.... xnckrivx

Letos ne bo tega scenarija zgleda... padlo v vodo (sicer ne z moje strani, ampak z ameriške strani, tako da ne bo izvedljivo). Sicer pa sama gledam na to tako, da je že za nekaj prav. :palec: x;)x

Je pa v planu naslednje leto in sicer maja. Kako pa kaže za dve beli vodi takrat?? (1 9 6 in 1 6 9)

Letos je pa septembra (spet rinem iz Slovenije v mojem karmičnem mesecu... :o|o: ) planiran Hvar, ne vem točno ali to tudi spada pod to temo, ker je v bistvu kratko potovanje, le za teden dni, vendar me vseeno zanima....

Lep pozdrav in hvala za odgovor.

T. x:Ix

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>He he, Vojko, kot kaže tudi usoda nima v planu zame to leto Ameriko....  xnckrivx

Letos ne bo tega scenarija zgleda... padlo v vodo (sicer ne z moje strani, ampak z ameriške strani, tako da ne bo izvedljivo). Sicer pa sama gledam na to tako, da je že za nekaj prav.  :palec:  x;)x

Je pa v planu naslednje leto in sicer maja. Kako pa kaže za dve beli vodi takrat?? (1 9 6 in 1 6 9)

Letos je pa septembra (spet rinem iz Slovenije v mojem karmičnem mesecu... :o|o: ) planiran Hvar, ne vem točno ali to tudi spada pod to temo, ker je v bistvu kratko potovanje, le za teden dni, vendar me vseeno zanima....

Lep pozdrav in hvala za odgovor.

T. x:Ix

Tinal

Kot zgleda, za letošnji september že veš. Tudi o poti v času karmične energije sem že večkrat pisal - tako, da si lahko najdeš. Lahko se namreč zgodi, da zamudiš kaj pomembnega zase!

Amerika - maj 2006 - če greš tja čista kot solza (najbrž to težko velja za dva hkrati, ko drugi potuje zaradi prvega) ja.

Sicer pa odsvetujem.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

<{POST_SNAPBACK}>Kdo zaradi koga?  x?x

Tinal

To najbrž veš ti.

Razumel sem, da potujeta dva? Sem se zmotil?

Ali imata oba čist in jasen namen za potovanje ne glede na to ali potuje tudi drugi?

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

vojko, vedno poudariš pomembnost namena potovanja. pa me nekaj zanima:

- če je potovanje skužbeno, je namen posloven in zadeva jasna...pol je to ok? ( pa še tle je verjetno pomembno kakšno sliko si kdo namala v glavi glede predvidenih pogovorov in načina pristopa s poslovnimi partnerji?)

- če gre za dopust...je v pretežni meri namen oddih, zabava, dobro se imeti...

-potovanje....videti tuje kraje, ki si jih že dolgo želimo; v slabši verziji pa pobegniti od vsega, al pa celo rševati osebne probleme ....

torej je možnosti več kot dovolj, da so naši nameni zelo različni.....kaj ti smatraš za namen; kakšen namen je ok, da lahko na potovanju v neugodno ali manj ugodno smer odnesemo čim manj negativnih posledic....? tako, v tem slogu nekako....

:vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>vojko, vedno poudariš pomembnost namena potovanja. pa me nekaj zanima:

- če je potovanje skužbeno, je namen posloven in zadeva jasna...pol je to ok? ( pa še tle je verjetno pomembno kakšno sliko si kdo namala v glavi glede predvidenih pogovorov in načina pristopa s poslovnimi partnerji?)

- če gre za dopust...je v pretežni meri namen oddih, zabava, dobro se imeti...

-potovanje....videti tuje kraje, ki si jih že dolgo želimo; v slabši verziji pa pobegniti od vsega, al pa celo rševati osebne probleme ....

torej je možnosti več kot dovolj, da so naši nameni zelo različni.....kaj ti smatraš za namen; kakšen namen je ok, da lahko na potovanju v neugodno ali manj ugodno smer odnesemo čim manj negativnih posledic....? tako, v tem slogu nekako....

:vio:

Amis

Vprašanj za celo knjigo odgovorov!

Zato bom odgovoril bolj kratko:

Namen je pomemben predvsem takrat, kadar potuješ v smeri svoje energije

ŠE BOLJ pa takrat, ko potuješ proti energiji 5 (lahko bi rekli Bogu ali Karmi, Prasili itn....).

Ko potujemo proti 5 je najbolje, da nimamo NOBENIH PRIČAKOVANJ, kajti v tem času potujemo proti svoji karmi. Proti vsemu, kar nas še čaka - in velika možnost je, da prejmemo preveliko porcijo, da bi jo pojedli!

Namen pa naj bi bil ČIST! (kaj to pomeni - o tem je napisano gore postov na tem forumu in v knjigah in zato o tem ne bi pisal tukaj)

- Če je potovanje službeno (odredili so ti ga drugi) potem potovanje v neželeno smer ni dobro.

- če gre za dopust v neželeno smer je lahko zanimivo in dobro kadar je ta kratek in blizu, saj prinese nove stvari v življenje, torej tudi nove izkušnje itn - ni pa nujno, da je zabavno....

- videti tuje kraje (v neželeni smeri) ni dobro

Kadar pa za katerokoli zgornjo alinejo - potujemo proti 5 - velja tisto, kar sem napisal zgoraj

in - pobegniti od vsega.

Moje mnenje in mnenje mnogih mislecev od katerih se učim je, da je boljše potovati K nečemu kot bežati od nečesa....

Zamisli si:

Moj gostitelj je ljubitelj in dober kuhar.

Sam rad pripravlja koline

Jaz:

Nikakor ne maram jesti klobas. (čemu, tega gostitelju nisem povedal, v resnici zato, ker je notri kri, ker je notri zmleta glava, ker so zato ubili žival itn)

Gostitelju povem, da ne bom jedel klobas (samo te sem imel v mislih, ker je on mojster v njihovi pripravi)

Moj gostitelj ve samo tisto, kar sem napisal izven oklepaja

Gostitelj mi želi ustreči.

Gostitelj me pogosti z lepo zapečeno svinjsko glavo! :eek:

Kriza, ali ne?

Torej boljše je povedati, da rad jem zelenjavo in da nikakor ne bi jedel

To je moja interpretacija tistega, kar vem in kar sem slišal od drugih glede potovanja v smeri energije 5

Ko pa potujemo nazaj - torej stran od 5, stran od Prasile, Kreatorja, Boga, ali kakorkoli že kdo imenuje, takrat pa so posledice sploh lahko hude....

Upam, da to pomaga.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

vojko, hvala za odgovor!

jasno, da je tolk vprašanj x:Dx ....to je sam zato, da boš napisal obe knjigi x^x x;)x

sam moram razmislit, kaj je to čist namen....in nekam mi ni jasno, zakaj bi sploh morali imet pričakovanja kadar kam gremo....saj se itak vse sprot pokaže in pripelje....al sem se pa že tako navadla na tak pristop.... :inocent: x:o)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>vojko, hvala za odgovor!

jasno, da je tolk vprašanj x:Dx ....to je sam zato, da boš napisal obe knjigi  x^x  x;)x

sam moram razmislit, kaj je to čist namen....in nekam mi ni jasno, zakaj bi sploh morali imet pričakovanja kadar kam gremo....saj se itak vse sprot pokaže in pripelje....al sem se pa že tako navadla na tak pristop.... :inocent:  x:o)x

Hvala za vprašanja in stimulacijo Amis

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Ne vem, kaj sem jaz ušpičila, da se ne vidi en zapis, pa bom napisala še enkrat.

Vojko, zadel si! Se spomnis, ko sem te v OS sprasevala o moji selitvi v tujini v Anglijo? Napovedal si mi, da ne bo dobro in da moram imet ciste namene. Ok, namenov nimam cistih, bi rada kaj zasluzla:) Ampak sem sprejela najnizjo plačo, fizicno delo, ni hude odgovornosti:) Mogoce to pomaga.

Mogoce ne bo tako slabo, ker se bom ze letos preselila gor, ko še nimam 5. 

xsrcx

In Mantis, kaj je tukaj narobe z nameni? To, da bi rada zaslužila denar?

Sam to poimenujem drugače. Imaš čiste namene, a najbrž so ti nameni drugačni od tistih - globoko v tebi - ali pač ne!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Sem pa 6 5 6. Sprejeta sem do marca 2006, ce se ne bom vmes kaj s kom skregala in me ne bodo kaj zafrknili pri tisti agenciji ali poslali drugam. Krititicen je verjetno januar 2006, ker bom takrat spet v 5!

Takrat marca 2006 imam moznost podaljsati do septembra 2006, vendar je to samo teorija. Sem prebirala strani nazaj in pravis, da se ni dobro iz 5 seliti nazaj, od koder si prisel.

Ce kar ostanem kaksno leto ali dve, je bolje, kot pa da se drugo leto v 5 vrnem, ali sem prav razumela?

Je 5 slabsa od 8 (opozicija)?

Oprosti ker tezim. Vleče me pa tako, da ne morem povedat. Cutim, da bom doma stagnirala in cetudi sprejmem eno vrsto izgub, bom tvegala.

Drugace pa me 9zvezdni ki ful zanima, imam eno knjigico doma v slovenscini, nabavila bom tudi tvojo, ko bo izdana! Mi pa sploh ni jasno,kako si vse to vedel, oz. da je tako tocno! Ko si mi napisal, da sem avgusta na podrocju 9, sem bla proti svoji volji kar 2 x posneta po TV, kaksna zadrega :vragec: tako redko kam grem, ko pa grem, me pa vidijo vsi. Pa nek denar sem res dobila nepricakovano, sem pol vidla, da mi pise tam, da naj loto igram :vio:

Mantis

Tole tvoje pisanje zahteva daljši odgovor.

Po novem predvidu - Velja?

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Nekajkrat sem prebrala tvoj prvi zapis, Vojko in se vprasala o svojih namenih. V trenutku tisine se mi je zasvetilo. Moj zunanji namen, ki se ga zavedam je, SPREMENITI svoje zivljenje, delovat in naredit ga bolj aktivnega.

Notranji namen pa je kontra temu. Nekaj cist tihega v meni, mi pravi, ena vest ali dolznost, da se umaknem vase in v tisini premlevam. Kaj, se ne ve.

Ampak se zavedam samo zunanjega namena. Ok, ce bom tole še en čas razpredala, bo zgledalo, kot da piše en dusevni bolnik  x:Dx  Saj bom kul tud drugje, ce mi uspe vzpostavit kaksno custveno prijateljsko navezavo.

Odlično ti gre.

Razpredaj raje pri sebi - očitno se ti bo razsvetlilo. Ali pa se ti je že!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>S kolegico razmišljava, da bi drugo leto potovali v Peru za tri tedne, tako enkrat v juniju ali juliju.

Kakšni so predvidi?

Jaz sem 288

ona pa 8.5.1977

x:Xx P.

Pomlad

Dala si zelo malo možnosti izbire. (kratko časovno obdobje)

Bom pogledal.

Lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>S kolegico razmišljava, da bi drugo leto potovali v Peru za tri tedne, tako enkrat v juniju ali juliju.

Kakšni so predvidi?

Jaz sem 288

ona pa 8.5.1977

x:Xx P.

Živ'jo

Tako junij kot julij sta za vaju obe zelo ugodna meseca za potovanje v Peru.

Je pa julij bolj ugoden od junija

Je pa NUJNO vrniti se tudi v juliju (od 7. julija do 5. avgusta).

Vračanje bo za vaju izziv in prav je, da se predvsem na poti nazaj obnašata tako, da bodo stiki s cariniki, policisti itn čim bolj gladko tekli.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravcek!

22-ega popoldne grem v London.. iz Trsta. Vracam se 28-ega dopoldne..

Saj ne bo letalo dol padlo al pa kaj takega, a ne :o|o:

124

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravcek!

22-ega popoldne grem v London.. iz Trsta. Vracam se 28-ega dopoldne..

Saj ne bo letalo dol padlo al pa kaj takega, a ne  :o|o:

124

Aliana!

Bog ne daj, da se zgodi kaj takšnega!

To je dan, ko boš vsem na očeh, ko bo vsak videl tisto pri tebi, kar je dobro in na kar si pozabila. Zato ti priporočam, da se na pot res dobro pripraviš že prej: dokumenti, denar, vse kar potrebuješ naj bo pripravljeno prej. Po možnosti naj ti pri preverjanju nekdo pomaga. Bodi pravočasna (pridi prej), spočita, tako, da bo potovanje le rutinsko opravilo. Še posebej pomembno, da imaš urejeno prav vse, da si točna (pridi prej - kamorkoli že) in urejena. Poravnaj vse dolgove, drži se vseh dogovorov ali pa se vsaj dogovori za kakšen drug rok (prej), če obstaja možnost, da kakšno stvar v tem dnevu težje izpelješ.

22. in 23. sta dneva, ko lahko marsikaj zelo uspešno izpelješ - kar bi sicer lahko bilo težje. 23. bodi pozorna na to, da se boš dovolj polno izražala in da ne boš sama sebi hodila v zelje....

25. dobro premisli vse kar rečeš ali se odločiš.

26. je dober dan za nove kratkoročne začetke....

Upam, da to pomaga.

Srečno!

Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Živ'jo

Tako junij kot julij sta za vaju obe zelo ugodna meseca za potovanje v Peru.

Je pa julij bolj ugoden od junija

Je pa NUJNO vrniti se tudi v juliju (od 7. julija do 5. avgusta).

Vračanje bo za vaju izziv in prav je, da se predvsem na poti nazaj obnašata tako, da  bodo stiki s cariniki, policisti itn čim bolj gladko tekli.

Lep pozdrav, Vojko

Ful dobr :palec:

:onfire: :onfire:

Še tole s službico zrihtam, pa mam vse pogoje x:Dx

Hvala Vojko :palec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

dan Vojko,

jaz grem pa 25.10-7.11 v Turčijo...

če bi mi lahko dal kak namig če je to ok...

sam jaz ne vem kere podatke naj ti dam xnckrivx

moj dragi gre pa v Moskvo konec meseca sam nočem, da mi kej rečeš...jaz mislim, da je to edino pravilno...sam tko

no, za Turčijo bi pa res rada kak nasvet, ker je zame ful pomembno potovanje (vsaj tak občutek imam)

hvala :vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>dan Vojko,

jaz grem pa 25.10-7.11 v Turčijo...

če bi mi lahko dal kak namig če je to ok...

sam jaz ne vem kere podatke naj ti dam xnckrivx

moj dragi gre pa v Moskvo konec meseca sam nočem, da mi kej rečeš...jaz mislim, da je to edino pravilno...sam tko

no, za Turčijo bi pa res rada kak nasvet, ker je zame ful pomembno potovanje (vsaj tak občutek imam)

hvala :vio:  :vio:  :vio:

Mana

Kaj praviš, katere podatke se da na ASTROLOŠKEM FORUMU?

Datum rojstva vendar!

in tako kot si že zapisal. Datume za katere kaj sprešuješ.

In datume rojstva za ljudi za katere sprašuješ

in imena krajev, za katere sprašuješ.

Bo šlo?

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...