Amis 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 haj vojko xrosex hudo me ima, da bi letos decembra ali drugo leto februarja (cca) šla mal pogledat kubo al pa australijo. priznam, da me v avstralijo nekam bolj vleče, kuba je pa zanimiva dokler je še živ castro. glede na to, da je oboje precej daleč in tud v različnih smereh, me zanima kaj praviš ti oz. dzk na to. katera smer je bolj ugodna in kateri čas primernejši. trajanje 2-3 tedne, kraj odhoda pa že poznaš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 haj vojko xrosex hudo me ima, da bi letos decembra ali drugo leto februarja (cca) šla mal pogledat kubo al pa australijo. priznam, da me v avstralijo nekam bolj vleče, kuba je pa zanimiva dokler je še živ castro. glede na to, da je oboje precej daleč in tud v različnih smereh, me zanima kaj praviš ti oz. dzk na to. katera smer je bolj ugodna in kateri čas primernejši. trajanje 2-3 tedne, kraj odhoda pa že poznaš Pozdravljena Amis Seveda napišem, a napiši mi najprej osnovna dva KIjevska znaka,ali pa rojstni datum. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Živijo Vojko ! jaz bi te pa povprašala, kdaj bi bil najprimernejši čas za selitev zame (398), ali je ta mesec ugoden? Selim se pa ne predaleč (cca. 300 m JV od doma ), kar je v bistvu še slabše, kot če bi bilo treba nekam daleč.... (domač kavč & hladilnik sta tako noro blizu, da.... :o|o: ). Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Živijo Vojko ! jaz bi te pa povprašala, kdaj bi bil najprimernejši čas za selitev zame (398), ali je ta mesec ugoden? Selim se pa ne predaleč (cca. 300 m JV od doma ), kar je v bistvu še slabše, kot če bi bilo treba nekam daleč.... (domač kavč & hladilnik sta tako noro blizu, da.... :o|o: ).Freya 300 m Ne skrbi!!!!V tem primeru je vse drugo pomembnejše od razdalje in smeri. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Kako je ta mesec s potovanji Vojko? Saj se spomniš. Prejšnji meces je šipa počila na letalu, lani je nekaj v mašini počilo že v zraku, zdej bo verjetno pol letala razneslo. 14 proti Londonu se gre in potem naprej proti Avstriji. In pa 28 po isti poti nazaj. Torej potovanje proti jugu ali nekoliko jugo vzhodu, oziroma proti severu in severu zahodu. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 lep pozdrav vojko! števila 1 9 6.............čisto pozabila napisat...mozak na odmoru, kaj češ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 na, vojkota pa nikjer Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2004 Kako je ta mesec s potovanji Vojko? Saj se spomniš. Prejšnji meces je šipa počila na letalu, lani je nekaj v mašini počilo že v zraku, zdej bo verjetno pol letala razneslo. 14 proti Londonu se gre in potem naprej proti Avstriji. In pa 28 po isti poti nazaj. Torej potovanje proti jugu ali nekoliko jugo vzhodu, oziroma proti severu in severu zahodu. AndresŽivijo Andres Letos je s potovanji tako - da je prav, da potujemo tja, kamor čutimo, da je prav.Da se dobro pripravimo na ta potovanja in se prilagajamo med potjo.Načelno je to mesec hitrih ustavitev v letu, ko nas LOTO čaka doma!. Torej prav je, da se premaknemo tudi malo naokrog, bolj pa pazimo na to, da smo pozorni, kam nas "vleče" naša "usoda", kajti tiste poti, ki jih nismo načrtovali so nekako karmične. Pijmo lokalno vodo iz prostora kjer živimo, jejmo zelenjavo iz tistega prostora in pojdimo le tja, kamor moramo - "moramo" zaradi sebe. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Zanimiv odgovor Vojko. Nobena pot v letošnjem letu vsaj pri meni ni bila karmična. Še maja sem nekako rekel, da ne grem nikamor letos. Pa sem šel le, in kot rečeno ponovno grem na pot. Je pa vse skupaj povezano morda res s karmno, ker od začetka je to proces, ki se vleče že sedem let, le da mi ena po ena kaplja letita notri v mozaik in tako je potrebno tudi na pot iti. Mesec hitrih ustavitev praviš? Hmm. Loto pa da me čaka doma. Itak imam dva doma, v dveh državah zatorej tudi 50% več možnosti za dobitek na lotu. Lahko pa komu ki ni skeptik kupim srečko. Saj pravim. 50% več možnosti. Hvala za odgovor Vojko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 prav je, da se premaknemo tudi malo naokrog, bolj pa pazimo na to, da smo pozorni, kam nas "vleče"Vojko, res je... zelo v tem stilu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 Zanimiv odgovor Vojko. Nobena pot v letošnjem letu vsaj pri meni ni bila karmična. Še maja sem nekako rekel, da ne grem nikamor letos. Pa sem šel le, in kot rečeno ponovno grem na pot. Je pa vse skupaj povezano morda res s karmno, ker od začetka je to proces, ki se vleče že sedem let, le da mi ena po ena kaplja letita notri v mozaik in tako je potrebno tudi na pot iti. Mesee hitrih ustavitev praviš. Hmm. Loto pa da me čaka doma. Itak imam dva doma, v dveh državah zatorej tudi 50% več možnosti za dobitek na lotu. Lahko pa komu ki ni skeptik kupim srečko. Saj pravim. 50% več možnosti. Hvala za odgovor Vojko. AndresŽivijo Andres Iz mojega zornega kota si čisto "osemkasto" prepričan v svoj pogled in v svoj prav. Zanima me: "Le kako po tako kratkem času veš, da nobena tvoja pot ni bila karmična. Meni je to zelo zanimivo. Menim namreč, da lahko človek kaj takšnega sklepa šele po daljšem času. Seveda je odvisno tudi od tega, na kašen način karmo sprejemaš. No, zdaj v drugem odstavku pa vidim, da si med pisanjem malo spremenil svoj način razmišljanja - in to me zelo veseli - pomeni, da si malo odprl svoj svet, kar je zate najpomembneje - posebej letos. Saj veš, da si letos v letu preobrata, v letu revolucije. Morda je od vseh KI-jevskih znakov letos za osmice še najboljše leto za potovanje, za spremembe, za izbiro novih poti, ki pa se začnejo že sedaj, vendar še nadaljuješ svojo pot, ker v naslednjem letu lahko še požanješ slavo za svoje preteklo delo - dosežeš velike uspehe - predvsem na področju, ki mu vlada srce. In, kadar te na pot vleče, je normalno, da boš tja tudi šel, saj ni, da bi se zaprl v sobo in čakal do konca leta. Kar pa zadeva "LOTO" sem imel v mislih bolj SREČO, TISTO, KAR NAS OSREČUJE, TISTO, KAR SI ŽELIMO in tisto KAR JE PRAV, DA DOŽIVIMO! Seveda je za nekatere lahko to v resnici tudi zadetek na loteriji. Bolj pa nekaj pomembnejšega, za kar si že dolgo časa prizadevamo...... ! Torej upam, da sem razjasnil ta komentar. Seveda pa je srečka vedno dobrodošla.Mogoče jo kupiš meni, počakaš, da zadene in potem mi pošlješ denar - Vse stroške ti povrnem - obljubim! Lepo se imej in želim ti veliko uspeha doma in na poti. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Vojko za ta komentar Andresu08 Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 Vojko za ta komentar Andresu08 Mojca xrosexHvala Mojca Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2004 Pozdrav vsem Ali veste, da se takrat, ko vlada energija 5 ni dobro preveč seliti, premikati. Zakaj? Ker nas naša sreča (karma) čaka DOMA!No, morda je torej dobro, da potujejo tisti, ki se svoje karme bojijo! Leto 2004 - energija 5avgust 2004 - energija 5(od 8. avgusta do 9. septembra 2004) Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Vojko! Nisem mogel videti zgornjega odgovora, ker me ni bilo doma, na net pa sem pogledal le občasno, tako da niti nisem pisal semle. Tisto o karmi. Hmmm. Moram nekako priznati, da imaš prav, če je vse, kar delam letošnje leto na poteh nekako karmičnega izvora. Obenem priznam, da še nobeno leto nisem toliko prepotoval, kot nobeno leto nisem bil tako mnogo na tako veliko področjih aktiven, kot nisem srečal toliko različnih ljudi. In pač, ponovno me vleče na pot, ampak bom tokrat to izpustil, ker nimam denarja pa še 100% bi bila taka pot dražja od predhodnega. Nekaj dopusta mi je še ostalo, zato upam, da ga bom lahko iztržil za kako drugačno bolj mamljivo potovanje. Četudi 200% dražje od predhodnega. Morda sem pa le prevelik optimist. Zanimivo tudi, da si omenil, da me loto čaka doma. Imam kot veš dva doma in mi je zato nekoliko lažje, ravno danes pa sem nek stik napeljal in z navdušenjem neka oseba podpira mojo idejo. Ne grem v formalnosti, ampak, če me sreča čaka doma, potem je to itak tu in sedaj, torej na Islandiji, ko pridem v Slovenijo bo sreča še enkrat, doma seveda. Hvala za tvoj trud Vojko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 Vojko! Nisem mogel videti zgornjega odgovora, ker me ni bilo doma, na net pa sem pogledal le občasno, tako da niti nisem pisal semle. Tisto o karmi. Hmmm. Moram nekako priznati, da imaš prav, če je vse, kar delam letošnje leto na poteh nekako karmičnega izvora. Obenem priznam, da še nobeno leto nisem toliko prepotoval, kot nobeno leto nisem bil tako mnogo na tako veliko področjih aktiven, kot nisem srečal toliko različnih ljudi. In pač, ponovno me vleče na pot, ampak bom tokrat to izpustil, ker nimam denarja pa še 100% bi bila taka pot dražja od predhodnega. Nekaj dopusta mi je še ostalo, zato upam, da ga bom lahko iztržil za kako drugačno bolj mamljivo potovanje. Četudi 200% dražje od predhodnega. Morda sem pa le prevelik optimist. Zanimivo tudi, da si omenil, da me loto čaka doma. Imam kot veš dva doma in mi je zato nekoliko lažje, ravno danes pa sem nek stik napeljal in z navdušenjem neka oseba podpira mojo idejo. Ne grem v formalnosti, ampak, če me sreča čaka doma, potem je to itak tu in sedaj, torej na Islandiji, ko pridem v Slovenijo bo sreča še enkrat, doma seveda. Hvala za tvoj trud Vojko. AndresAndres Zate je to leto (glede potovanj) nekaj posebnega, kajti tvoja energija je 8. Ko je človek v hiši 8, je zanj dobro potovanje, končanje nečesazačetek nečesa- a vse to naj bo dobro premišljeno in načrtovano. Hvala ti za povratno informacijo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 Vojko!Četrtek,petek in soboto sem na službeni poti! Bo potekalo vse gladko?Hvala za tvoj odgovor! Contesa V četrtek se lahko nekaj obrne, lahko nekaj prejmeš. Pazi v prometu.Petek si lahko zvezda, požanješ lahko velik uspeh, pokasiraj takoj! (resno. Ne čakaj niti ure!)Sobota bo miren dan (žalosten, če ne boš upoštevala prejšnjega priporočila). Nobenega alkohola. Mirno in varno domov. Čez vikend pa najboljše v postelji..... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 [Andres Zate je to leto (glede potovanj) nekaj posebnega, kajti tvoja energija je 8. Ko je človek v hiši 8, je zanj dobro potovanje, končanje nečesazačetek nečesa- a vse to naj bo dobro premišljeno in načrtovano. Hvala ti za povratno informacijo. VojkoHvala tebi Vojko. Resnično se mi letos, oziroma od oktobra lani vedno nekaj novega odpira. Res zanimivo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 [Andres Zate je to leto (glede potovanj) nekaj posebnega, kajti tvoja energija je 8. Ko je človek v hiši 8, je zanj dobro potovanje, končanje nečesazačetek nečesa- a vse to naj bo dobro premišljeno in načrtovano. Hvala ti za povratno informacijo. VojkoHvala tebi Vojko. Resnično se mi letos, oziroma od oktobra lani vedno nekaj novega odpira. Res zanimivo. Andres Andres Kolikor se spomnim so tvoje KIjevske številke 8 5 8. To mi pove, da je po drugi plati - po zunanji, profesionalni - letos zate karmično leto.Tvoj "LOTO" dobitek, pa te čaka tam, kjer preživiš večino časa in kjer se bolj počutiš doma.To, da pa so leta zate dinamična - ni čudno, kajti do konca leta 2008 si v devetletni hiši uspeha in slave.Tu je marsikaj dobrega, prav pa je, da popaziš na svoje srce in zdravje nasploh. Srečo imaš sicer, da te ta energija podpira. V omenjenem času pa bi bilo prav, da si nabereš dovolj vsakršnih zalog - slave, denarja, dela, miru, ..... da boš imel zalogo za leta, ki pridejo kasneje. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Andres Kolikor se spomnim so tvoje KIjevske številke 8 5 8. To mi pove, da je po drugi plati - po zunanji, profesionalni - letos zate karmično leto.Tvoj "LOTO" dobitek, pa te čaka tam, kjer preživiš večino časa in kjer se bolj počutiš doma.To, da pa so leta zate dinamična - ni čudno, kajti do konca leta 2008 si v devetletni hiši uspeha in slave.Tu je marsikaj dobrega, prav pa je, da popaziš na svoje srce in zdravje nasploh. Srečo imaš sicer, da te ta energija podpira. V omenjenem času pa bi bilo prav, da si nabereš dovolj vsakršnih zalog - slave, denarja, dela, miru, ..... da boš imel zalogo za leta, ki pridejo kasneje. Vojko Vojko! Mislim, da so res moje številke Q 8 5 8. 8.8.65. Resnično hvala za tvojo razlago. Glede na trenutne ocene, menim, da se res nekako nahajam na neki prelomnici med tem in onim. Veliko ljudi spoznavam, rad bi delal z njimi, oni bi radi delali z menoj, skratka odpira se mi en mozaik za drugim. Glede mojega lota. Zaenkrat še vedno večino časa preživim na Islandiji, vendar sem povezan tudi s Slovenci v tem pa vidim tudi mednarodno sodelovanje, le to, mednarodna dela pa so nekako moj cilj.2008 praviš, da se izteče 9 letni ciklus uspeha. Zanimivo, da sem prvi uradni korak za takratni posel naredil v začetku 1999, torej devet let pred letom 2008. Naj pripomnem. Od tistega leta nisem nič obogatel, tudi izgubil sem, a vendarle sem se veliko tega in onega naučil. Morda mi iz tega razloga zmanjka časa za poglabljanje v astrologijo ipd. Na zdravje načeloma pazim, lahko bi le nekoliko več jedel. A se bom potrudil. Zaloge vsega pa verjamem bodo iz tega razloga pa bom povabil za novo leto lunatike na Islandijo. Še enkrat hvala Vojko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 V četrtek se lahko nekaj obrne, lahko nekaj prejmeš. Pazi v prometu.Petek si lahko zvezda, požanješ lahko velik uspeh, pokasiraj takoj! (resno. Ne čakaj niti ure!)Sobota bo miren dan (žalosten, če ne boš upoštevala prejšnjega priporočila). Nobenega alkohola. Mirno in varno domov. VojkoO,Vojko krasno! V petek zjutraj se bo podpisala pogodba z Italijani.Brez skrbi, ne bojo se izmuznili(vedno sprejmejo moje pogoje- v končni fazi) :$$: Alkohola pa itak ne pijem(mogoče za nazdravit)kadar sem za volanom, pa sploh nič-principi! Si mi polepšal dan! Moje priporočilo: Zahtevaj več in za dalj časa lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Bom ja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 V četrtek se lahko nekaj obrne, lahko nekaj prejmeš. Pazi v prometu.Petek si lahko zvezda, požanješ lahko velik uspeh, pokasiraj takoj! (resno. Ne čakaj niti ure!)Sobota bo miren dan (žalosten, če ne boš upoštevala prejšnjega priporočila). Nobenega alkohola. Mirno in varno domov. VojkoO,Vojko krasno! V petek zjutraj se bo podpisala pogodba z Italijani.Brez skrbi, ne bojo se izmuznili(vedno sprejmejo moje pogoje- v končni fazi) :$$: Alkohola pa itak ne pijem(mogoče za nazdravit)kadar sem za volanom, pa sploh nič-principi! Si mi polepšal dan! Contesa POPRAVEK reakcije za konec tedna! (zmotil sem se namreč v računanju dneva" Opis ugodnosti dni zate je sledeč Četrtek - zlahka dosežeš marsikaj in drugi ti pomagajopetek - lahko si malo preveč trmastasobota - je najbrž najboljši dan za pogodbo - najboljše tja do 13. ure! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Vojko, takrat bo že post festum! Ampak se sploh ne bojim več, samo nervozna sem še! Važno, da je četrtek tako dober,takrat bo glavni kader! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Vojko, takrat bo že post festum! Ampak se sploh ne bojim več, samo nervozna sem še! Važno, da je četrtek tako dober,takrat bo glavni kader! Četrtek je odličen Contesa! Sproščenost, lahkost gibanja, pravi čas za druženje, čas, ko ti vsi radi pomagajo. Hkrati pa je to tudi (zunanje - profesionalno) karmičen dan zate. Skupek vseh energij ti je naklonjen, tako, da boš zlahka "pretočna". V petek boš imela veliko energije, prav pa je, da uporabiš svojo profesionalno privlačnost in, da skušaš biti topla do soljudi. Sicer pa je to dan zaslužka in preobrata. V soboto boš vsem na očeh, zato je prav, da si točna in urejena, morda celo malo preotročja... Vojko P.S. Samo z veseljem naprej! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.