Skoči na vsebino

Potovanje, selitev

Vojko

Recommended Posts

Res hvala, ker si se tako potrudil! :palec: x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

haj, vojko...obljubljeno poročilo o vodi na dopustu x:Dx x;)x :

otok je v bistvu zelo majhen in kamorkoli greš, naletiš na vodo. počutje je bilo zelo mirno in umirjeno, potreba po govorjenju pa na čistem minimumu. odgovarjalo mi je zabušavanje in spanje na plaži. plavala zanemarljivo malo, ker me ni vleklo (sicer neznačilno zame, ki sem v vodi včasih bolj doma kot na kopnem). veliko prespala in intenzivno sanjala. vsak dan precej prehodila, ker so zanimive plaže nekaj km daleč od naselja.

pila velike količine vode, opojne substance niso bile zanimive in če sem poskusila malo vina, je telo hitro in burno reagiralo z odporom. prehrana zelo zelenjavna in sadna.

skratka, kljub dopustovanju ob veliki vodi (morje), je dopust potekal brez težav. tudi potovanje. ampak sem se vozila z ladjo, za nazaj pa z ladjo in vlakom in se tako izognila gneči in kolonam ter uram koncentracije pri vožnji x:Dx x;)x

1 9 6

ratnemok neškak šami? :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Vojko, kakšen dan je za pot 11.8.(sreda) ob 02:00 zjutraj smer Zadar! x:)x Hvala za tvoj odgovor! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

haj, vojko...obljubljeno poročilo o vodi na dopustu  x:Dx  x;)x :

otok je v bistvu zelo majhen in kamorkoli greš, naletiš na vodo. počutje je bilo zelo mirno in umirjeno, potreba po govorjenju pa na čistem minimumu. odgovarjalo mi je zabušavanje in spanje na plaži. plavala zanemarljivo malo, ker me ni vleklo (sicer neznačilno zame, ki sem v vodi včasih bolj doma kot na kopnem). veliko prespala in intenzivno sanjala. vsak dan precej prehodila, ker so zanimive plaže nekaj km daleč od naselja.

pila velike količine vode, opojne substance niso bile zanimive in če sem poskusila malo vina, je telo hitro in burno reagiralo z odporom. prehrana zelo zelenjavna in sadna.

skratka, kljub dopustovanju ob veliki vodi (morje), je dopust potekal brez težav. tudi potovanje. ampak sem se vozila z ladjo, za nazaj pa z ladjo in vlakom in se tako izognila gneči in kolonam ter uram koncentracije pri vožnji  x:Dx  x;)x

1 9 6

ratnemok neškak šami?  :vio:

Živijo Amis

Ratnemok mami adeves!

Komentar je tvoje pisanje samo.

Če ga še enkrat pozorno prečitaš,

lahko vidiš značinosti vpliva vode:

malo kopanja, 1

zavrnitev alkohola 1

uživanje zelenjave 1, 9

sprehodi (9 v hiši 8)

Toplo pa ti priporočam, da se sedaj obnašaš enako

piješ domačo vodo

dosti počivaš

dosti hodiš

lp, Vojko

P.S. Sicer pa vedno pišem, da krajša potovanja in za krajši čas nimajo tako

velikih posledic, da jih človek ne bi prenesel.

Veliko bolj kritične so selitve, kajti posledice se v primeru selitev včasih pokažejo šele

čez nekaj mesecev, včasih celo let.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

(popravljeno)
Vojko, kakšen dan je za pot 11.8.(sreda) ob 02:00 zjutraj smer Zadar! x:)x  Hvala za tvoj odgovor!  x;)x

Contesa

Hvala za vprašanje, me pa takšno vprašanje malo moti, ker nima alternative....

Zadar je po mojih podatkih JJV od Ljubljane - računa se jug!

4 9 2

3 5 7

8 1 6

Tole je letošnji, hkrati mesečni razpored v LuoShu-ju

Ti imaš številke 1 8

Dnevna energije je 2.

Letno in mesečno si v 1 in v 8

dnevno v 4 in 2

1 6 8

9 2 4

5 7 3

Ko potuješ pazi na dokumente in denar. Za oboje 100 % poskrbi že prej.

Poskrbi tudi za druge dokumente, ki so doma, v podjetju itn - ne gre le za osebne dokumente.

Vse poslovne stvari delaj počasi in premišljeno

Torej potuješ proti jugu - proti 9.

Načelno je to dober dan za pot na jug - z obzirom na prejšnje opombe.

Pomembno je tudi kdaj greš nazaj!

Priporočeno je, da je pot relativno kratka - manj kot 2 tedna

QUOTE (contesa @ 9. Aug 2004 ob 12:04)

To je pa jutri,bomo videli! icon_smile_big.gif

Boris, kakšni so obeti za Dalmacijo od 11-31 avgusta? Upam, da lepi, da bom lahko uživala na sončku! icon_smile_cool.gif

Vroče

Aha, zdaj vidim, kdaj se vračaš!

Po moje je za vračanje boljši dan 30. avgust.

Vojko

Vojko

Popravljeno -> Vojko

Vojko J Kalan

Mene zanima kateri dan v tem tednu bi bil najbolj primere za pot v italijo (Udine), da bi imeli čim manj problemov

THX

Trudi 7 Avgust 1971 - 2 7 9

Po mojih podatkih so Udine točno zahodno od Ljubljane

Seveda po pot vodi protu JZ in nato SZ,

nazaj pa proti JV in SV

Takšna pot najbrž nikoli ne bo "prazna" in lahka.

Poleg tega si kot potnik naveden samo ti.

No, če pogledam samo na splošno, je četrtek najboljši dan

z upoštevanjem vseh ukrepov za varnost v prometu seveda.

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko hvala za tole. Kar se tiče dokumentov ne skrbi, vedno je vse pod kontrolo! :palec: Kar se tiče vrnitve domov, pa bo sigurno 31.8. vprašanje je samo ali pozno zvečer ali zgodaj zjutraj! To bom pa vesela, če mi poveš katera opcija je boljša! x:)x

HONORE DE BALZAC

(popravljeno)
Vojko hvala za tole. Kar se tiče dokumentov ne skrbi, vedno je vse pod kontrolo! :palec:  Kar se tiče vrnitve domov, pa bo sigurno 31.8. vprašanje je samo ali pozno zvečer ali zgodaj zjutraj! To bom pa vesela, če mi poveš katera opcija je boljša! x:)x

Contesa

Ne sekiraj se preveč za vrnitev. Zjutraj je načelno boljše.

Pa lepo počasi in se vsakič ustaviti, ki "slišiš" ali "vidiš" kakšen signal.

ta datum že pade drugo polovico KIjevskega meseca.

Načelno je potrebno še več pozornosti, spočitost igra pomembno vlogo.

Pa brez alkohola že nekaj dni prej. Pa ne preveč sončenja.

Pri potovanju na jug so za 1 (belo vodo 1) v tem času lahko posledice

- ločitev od nekoga bližnjega

- možna izguba reputacije

- lahko imaš težave z očmi

Nazaj na sever:

- Pazi, da ne zapadeš v nevarne intrige

- pazi, da se izogneš okužbam s spolno prenosljivimi boleznimi

- lahko nastanejo težave z zdravjem

- lahko nastanejo seksualne težave

Vojko

Popravljeno -> Vojko

Vojko J Kalan

Hvala Vojko! x:Dx Čeprav so tele stvari kar malo grozne,se jih ne bojim! x;)x x:Dx

Na srečo, ne veljajo zame! x8Dx

HONORE DE BALZAC

Hvala Vojko! x:Dx Čeprav so tele stvari kar malo grozne,se jih ne bojim! x;)x  x:Dx

Na srečo, ne veljajo zame! x8Dx

Če bi menil, da se jih boš bala

ti jih ne bi napisal

Ker jih poznaš

se jim lahko izogneš

KOt vedno rečem, za krajša potovanja ni težav

ni pa za zanemariti pozornosti

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Se strinjam! :palec: x:Dx

HONORE DE BALZAC

To pa itak upoštevam vsakodnevno! x;)x :palec: x:Dx

HONORE DE BALZAC

Živjo Vojko!

Imam eno vprašanje. Zadnjič si rekel, da so pri meni letošnja potovanja povezana karmično.

In letos iz tujine dobivam toliko obiskov kot še nikoli, kakor sem spoznal zelo veliko tujcev. Skratka veliko nekih novih ljudi je prišlo v moje življenje.

Zanima me, če so obiski pri meni ravno tako karmično povezani, ker tudi oni morajo na potovanje če hočejo priti k meni. Mogoče pa obiski pod neko čisto drugo poglavje spadajo.

Andres

Živjo Vojko!

Imam eno vprašanje.  Zadnjič si rekel, da so pri meni letošnja potovanja povezana karmično.

In letos iz tujine dobivam toliko obiskov kot še nikoli, kakor  sem spoznal zelo veliko tujcev. Skratka veliko nekih novih ljudi je prišlo v moje življenje.

Zanima me, če so obiski pri meni ravno tako karmično povezani, ker tudi oni morajo na potovanje če hočejo priti k meni.  Mogoče pa obiski pod neko čisto drugo poglavje spadajo.

Andres

Andres

Ne vem. Morda sem se napak izrazil. Kakorkoli že. Letošnje leto je karmično za vse nas! Za ves svet.

Mislim, da sem omenil tudi, da imate "osmice" letos poseben položaj glede potovanj.

Zavedati pa se je dobro, da - kot se mi zdi - da imaš v podznaku 5. Torej SVET pride k tebi in ne ti k svetu.

To je samo moje mišljenje - razmišljanje - s tistim znanjem, ki ga trenutno zmorem.

Seveda pa se strinjam s teboj, da ima vsaka stvar še veliko veliko drugih lastnosti.

V DZK se na tem mestu ukvarjam s posledicami, ki jih ima posamezna energija na človeka.

Samo pomisli: Bi morda letos zgrešil koga od obiskovalcev, če bi preveč potoval? Si koga že zgrešil.

Morda so te obiskali tudi takšni, ki obiska niso napovedali daleč vnaprej. Ne vem. To veš ti.

Vojko

Vojko J Kalan

:8): Vojc, obisk˝ 21 al 28 tega mesca na s.obalo 1 2 4

kj pe, obisk Istre okrog 29. al 4.drug.?

Pokowc (mi je bolj všeč!)

Glej, če greš na obalo tolikokrat, pomeni, da si že prilagojen na energijo v krogu, ki je 2X večji od običajnega potovanja. Tudi ni obala prav daleč stran.

Več ali manj je dan pomemben le zato, da se lahko izogneš eventualnemu dnevu, ki je preveč rizičen, da bi se na poti zgodila kakšna nesreča.

Če upoštevamo običajne stvari za varnost (spočitost, pozornost, brez alko, itn) smo naredili veliko.

21. 8. Zastoji na poti na obalo, ni priporočljiv dan. Veliko boljše je dan prej

28. ni priporočljivo. Bolje je dan kasneje

Vojko

Vojko J Kalan

Lepa razlaga Vojko hvala.

Če bi preveč potoval verjetno nebi nikogar zgrešil. Vse se mi dogaja spontano.

Je pa možnost da če bi še več potoval, bi v tem primeru spoznal še toliko več ljudi.

Točno pred tednom bi bilo dobro, če bi šel v Norveško. To sem nekako opustil, saj se ne smem iztrošiti do konca. Ker menim, da sem to moral opustiti in čakam kaj se bo zgodilo (še) zgodilo do 19.8.

Namreč če bi se odločil in takrat šel na Norveško nebi stekle razprave o investiciji.

Kot rečeno. Vse gre nekako spontano. Vsak dan pa mi nekaj novega prinese.

Hvala za tvoj trud Vojko.

Andres

Lepa razlaga Vojko hvala.

Če bi preveč potoval verjetno nebi nikogar zgrešil. Vse se mi dogaja spontano.

Je pa možnost da če bi še več potoval, bi v tem primeru spoznal še toliko več ljudi. 

Točno pred tednom  bi bilo dobro, če bi šel  v Norveško. To sem nekako opustil, saj se ne smem iztrošiti do konca. Ker menim, da sem to moral opustiti in čakam kaj se bo zgodilo (še) zgodilo do 19.8.

Namreč če bi se odločil in takrat šel na Norveško nebi stekle razprave o investiciji.

Kot rečeno. Vse gre nekako spontano. Vsak dan pa mi nekaj novega prinese.

Hvala za tvoj trud Vojko.

Andres

Andres

Strinjam se s teboj skoraj v vsem kar si napisal. Razen v tem, da veš kaj bi se zgodilo, če bi naredil nekaj drugega, če bi potoval takrat ko nisi. In ne bi potoval takrat ko si.

Če pa zadeve tečejo sinhrono. to pomeni, da si v skladu s svojo okolico.

O tem si lahko vsak kaj več prečita na spletni strani http://www.chopra.com pa najbrž še kje drugje.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Ne vem če si me čisto dobro zastopil. Napisal sem samo da nebi stekle razprave o investiciji, če bi se odločil, da bi šel na Norveško. Ravno tako nebi stekla razprava o Stanetovi soli, za nek severno afriški trg, nebi se dogovarjal za izračune o boljših lokacija ki jih merim iz zemljevida, za ta isti trg.

Skratka, mislim, da je bilo bolje, ker sem ostal tu v Reykjaviku, saj ravno v tem času se je zgodilo veliko.

Če bi šel na pot, bi bržone zamudil kake tri osebe v nekem posebno ugodnem času. In to tudi kaže, da se nisi zmotil s svojim rekom, ko si napisal, da me loto čaka doma.

In seveda. Si napisal dva posta višje, da nekih ljudi ki sem jih srečal sploh nisem poznal, ali le slabo.

Tudi to drži.

Andres

Ne vem če si me čisto dobro zastopil. Napisal sem samo da nebi stekle razprave o investiciji, če bi se odločil, da bi šel na Norveško. Ravno tako nebi stekla razprava o Stanetovi soli, za nek severno afriški  trg, nebi se dogovarjal za izračune o boljših lokacija ki jih merim iz zemljevida, za ta isti trg.

Skratka, mislim, da je bilo bolje, ker sem ostal tu v Reykjaviku, saj ravno v tem času se je zgodilo veliko.

Če bi šel na pot, bi bržone zamudil  kake tri osebe v nekem posebno ugodnem času.  In to tudi kaže, da se nisi zmotil s svojim rekom, ko si napisal, da me  loto čaka doma.

In seveda. Si napisal dva posta višje, da nekih ljudi ki sem jih srečal sploh nisem poznal, ali le slabo.

Tudi to drži. 

Andres

Hvala Andres

Hvala v imenu vseh "NEJEVERNIH Tomažev",

kajti sam vem, da stvari v veliki meri veljajo,

dobro pa je, da tisti, ki dvomijo dobijo lep primer potrditve - takšen kot je tvoj.

lp, Vojko

P.S. Očitno sem res malo narobe razumel tvoje prejšnje pisanje.

Zato je pa tole tvoje zadnje toliko bolj jasno.

Vojko

Vojko J Kalan

vojko, kako je letošnje leto naklonjeno spremembi službe (recimo, da je na nekem nivoju tudi to potovanje in selitev) za 1 9 6 ? kdaj in kam je najprimerneje? x:)x x;)x

thx :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hvala Andres

Hvala v imenu vseh "NEJEVERNIH  Tomažev",

kajti sam vem, da stvari v veliki meri veljajo,

dobro pa je, da tisti, ki dvomijo dobijo lep primer potrditve - takšen kot je tvoj.

lp, Vojko

P.S. Očitno sem res malo narobe razumel tvoje prejšnje pisanje.

Zato je pa tole tvoje zadnje toliko bolj jasno.

Vojko

Ampak je še ena stvar, ki sem se jo danes v službi spomnil Vojko.

V tem času ko se je zgoraj napisano dogajalo sem dobil dve ponudbi za neko delo v Sloveniji. A veš. Ko ne iščeš potem dobiš. Zanimivo je to, da če bi bil tistikrat v Sloveniji bi se lahko z obema ponudnikoma srečal. Ampak ravno v Slovenijo v tem času niti nisem mislil iti.

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...